Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Моят дълго очакван риволов на сом
Re: Моят дълго очакван риволов на сом
borko7727 написа:ей света ще се свърши - завистниците не!виж колко човека са на риболова и колко риби са хванали!!!
ми те могат да се наредят и цялата рода за снимка...и тея обесени сомове на плочките -никакво отношение към рибата ... нямам думи... кво го аплодирате ...кой знае и как ги е хващал...
- drat
- разбира нещата
Браво за улова колега перфектен риболов, ама ако ни беше спестил тия снимки с обесените и нахвърляни по плочките риби щеше и представянето на риболова да е перфектно. Надявам се и ти пожелавам следващия ти репортаж да е с още по-големи риби, но и със снимки съобразени с традициите и разбиранията на членовете на този форум.
Всеки преценява сам съдбата на рибите, които е уловил и със сигурност водоемите ни не са обезрибени от въдичари.
Всеки преценява сам съдбата на рибите, които е уловил и със сигурност водоемите ни не са обезрибени от въдичари.

колега то се вижда..на въже..zdr1979 написа:Би ли споделил какви монтажи използва и коиа стрuB беше по резултатна ?

браво за улова, но на тези красавци определено въженцата не им вървят

браво... На сички снимки на реката се виждат пръчките... Но, сподели монтажа...
"Staropramen" PRAGUE 1896
- morriddin
- научил се да хвърля
И на мен ми харесват рибите, но не беше ли забранено ползването на лодка в реките?
Другото, което ми прави впечатление е голямата рана на устата на едната риба - куката е пробила цялата глава... Такъв голям ченгел на въдица не съм виждал - при нас ги слагаха на въжета "капани"... Надявам се да съм в грешка, пък и колегата ми се чини свестен!
Относно задържането на улова: По-горе беше казано че всеки си решава. Подкрепям напълно - аз лично връщам риба над нормата за деня, както и маломерните - останалото си го нося у дома.
Ще спра дотук, че спама стана много!
Успехи!
Другото, което ми прави впечатление е голямата рана на устата на едната риба - куката е пробила цялата глава... Такъв голям ченгел на въдица не съм виждал - при нас ги слагаха на въжета "капани"... Надявам се да съм в грешка, пък и колегата ми се чини свестен!
Относно задържането на улова: По-горе беше казано че всеки си решава. Подкрепям напълно - аз лично връщам риба над нормата за деня, както и маломерните - останалото си го нося у дома.
Ще спра дотук, че спама стана много!
Успехи!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- кандидат преподавател
Много им разбирате всички на сомовете.
Да поздравя колегата за добрия риболов.Верно можеше да си вземе един и другите релииз но той си решава.
А ако продължавате да мърморите скоро и снимки на риби няма да видите във форума а само обяви.
Наслука на всички
Да поздравя колегата за добрия риболов.Верно можеше да си вземе един и другите релииз но той си решава.
А ако продължавате да мърморите скоро и снимки на риби няма да видите във форума а само обяви.
Наслука на всички

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Браво на колегата,да си ги изяде със здраве.И стига с тия ваши забележки,само разваляте настроението на хората,всеки сам си решава кое е добре и кое не.

- koda33
- разбира нещата
Чудесни рибоци , бравос колега , колкото до улова , всеки сам си решава колко риба да задържи , иначе на драсканици във форумите сме големи светци

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за риболова, колега монтажа били споделил с нас. 

Много дори риби колега
Явно река Искър все още пази своите тайни.Другият път повече и по-големи!Поздрави 

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
какво се дърпате с човека - ако си ги е хванал с въдица си е в правото да си ги прави каквото иска- ако е бракониерско - нищо за хвалба няма, а иначе какво ще кажете за тези дето ги закачват с вериги и на кранове???
http://photos.igougo.com/pictures-photo ... arlin.html
http://photos.igougo.com/pictures-photo ... arlin.html
Евала за хубавият и успешен риболов. Но напълно споделям мнението на колегите от форума относно пускането на рибите. За това няма да има риби в свободните за риболов водоеми. Трябва да се проявява уважение към уловените риби и да бъдат пускани за да може и други колеги да се зарадват с тях и да ги снимат след години когато са пораснали още повече.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti написа:Евала за хубавият и успешен риболов. Но напълно споделям мнението на колегите от форума относно пускането на рибите. За това няма да има риби в свободните за риболов водоеми. Трябва да се проявява уважение към уловените риби и да бъдат пускани за да може и други колеги да се зарадват с тях и да ги снимат след години когато са пораснали още повече.
пука му на селяка че няма да има риба..
Кой квото имаше го каза , айде стига толкова