Не ходете на яз.Слаковци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: Не ходете на яз.Слаковци

Мнение от ribolovcho »

ходих с приятели на слаковци юни месец бяхме със 5 пръчки седяхме 2 дена ..нито един шаран..само няколко каракуди и 2-3 перки..и аз мисля че не пускат шарани..тогава времето беше по студено....на целия гиол никой не хвана нищо интересно...пълни мошеници..
Изображение
Най добрите са тук
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Коце © написа: Колега, ако всички дружно решим да не ходим, тез факири ще го издухат!
Ами както каза Митака,аз отдавна съм го зачеркнал.Тая година имам само един излет,някъде преди около месец,хванах 5-6 шаранчета и едно амурче,и разбира се една кофа от най вкусните каракуди на света.Там е най вкусната каракуда.
pampy
новобранец
новобранец

Мнение от pampy »

На 12.08.2011г бях на язовира и видях как пускаха шарани,чичковците твърдяха че е 400 кг. но според мен беше по-малко,рибите бяха между килограм и 3 килограма. Лично аз за 24 часа на 2 дънни хванах 1 шаран около кило и половина,до мен двама чичковци хванаха 2 шарана,от другата ми страна двама младежи бяха наскубали около 5-7 шарана,срещу мен периодично си вадеха шарани. Имаше около 30 коли и според мен този ден никой не остана капо откъм шарани. Казаха че са изловили раците но си ги има в изобилие. Кълве предимно на пуканка и царевица с повдигач даже и сомчетата кълват на царевица.
Аватар
F@tboyslim
новобранец
новобранец

Мнение от F@tboyslim »

Аз също бях на язовира тази седмица и мога да потвърдя, че активността на рибата беше слаба, за ралика от тази на 10-тина идиоти, които направиха всичко възможно, за да се разбере и в съседното село, че са на язовира и са се напили. Музики от колите като на циганска сватба, викове и ревове като на ободено мече....
Рибата не взимаше, въпреки многобройните захранки и монтажи.
Колеги потвърдиха, че пред тях са пускали риба на 3 места в язовира и сам се убедих как рибата играеше. За близо 12 ч. излет извадих 2 баби и един шарко 1,42 кг.
Отдавам слабата активност на високите температури, прехранване от многобройните рибари и опитите им да съберат рибата. Не на последно място е цопането и крясъците на "колеги", някой от които дори поплуваха в язовира.
Слаковци 21.08.11
Слаковци 21.08.11
21082011270.jpg (94.14 KiB) Преглеждано 2393 пъти
Кеф цена няма!
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

От На 29.07.2011 до На 19.08.2011 (според сайта) има 4-ри зарибявания с шаран с общо тегло 1 тон и 600 килограма (АХАХАХахаахХАХАХХахХА). :axe:
Офф Боже, защо в България всеки 2-ри се опитва да те прави на луд и всеки трети се опитва да те цака с топла бира :)
Колкото пъти съм ходил на Слаковци не съм имал слука.
Язовира, като водоем ми харесва.
Навремето помня, че кълвеше там рибата предимно и да не кажа само нощем.
Колегата по-горе спомената, че рибата е на места и все пак, когато съм ходил е имало дни в които по цялата "поста" (целият язовир) не е имало някой да улови даже и 1 шаран :finga:
Шарани имаше, когато бях аз, ихвърляха се на едно петно, от захранена царевица с лодка, която едни шаранджии ми освободиха и дадоха да ловя на него (тръгнаха си).
Хвърлях на фидери, на ваглери само на олово с 1 кука и едно зърно царевица на петното и за 5 часа не инкасирах нито едно побутване.
Така, че наистина явно там арендаторите знаят как да накарат рибата да не се храни.
"Ние" и да спрем да ходим нищо няма да променим, защото това място е любимо за Перничани.
Запознах се с един образ, който сподели, че днес му бил 5-тият излет там без да хване нещо, но той си ходел ??????!!!???? :D
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Колега,аз никого не ангажирам с моето мнение.Аз лично съм ловил доста риба там и без да се пуска.Веднъж съм помагал при пускането,и тогава пуснаха над 800кг.Сега вече не ходя защото и там стана място за събори.Спокойно мога да ти кажа и че си убъркал монтажите,никой не съм видял даже и да се опитва на посочените от теб методи,знаеш че всеки язовир си е различен.А за това последното пък хич не си прав,80% от ходещите там са софиянци.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Изображение
Изображение
Изображение
Ето и някоя снимка,само ме е яд че някъде има едни с над 100 риби,ама не мога да ги намеря.Айде поздрави и успех от мен.
Аватар
kuzmish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kuzmish »

дайте и аз да ви светна за слаковци там се пуска малко риба за уикендите за да има доволни а през другото време има два варела с помпи във водоема и когато пуснат помпите кито са във варелите се получава резунанс който според мен имитира земетресение и рибата несе храни
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Никога повече там!!!!!!! :evil:
venstan
новобранец
новобранец

Мнение от venstan »

И аз се отвисях на гореописания водоем на 23./ 24.06.12г..В събота на обяд спря да кълве ,все едно имаше работно време.Разходих се по целия водоем ситуацията беше същата до тръгването ми в неделя по обяд.Наглите ,,арендатори'' са увеличили таксата за 24 часа на 10 лева, на въдица.Да ни е честито.Ползвах какви ли не примамки и монтажи просто нула.Отдавна се каня да не стъпвам повече на тоя водоем.С две думи:не ходете и не им пълнете гушите.Желая на слука на всички.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Мисля, че доста се изписа за този водоем. Не става за риболов, там си е развлекателен алкохолизъм и мазохизъм. :twisted:
anatolipetkov
новобранец
новобранец

Мнение от anatolipetkov »

Колеги, днес, 28 юни 2015 г. бях на яз."Слаковци". Пълно капо. Колегите около мен - пълно капо. Може с дронове да си снимат гьола, може да лъжат, че през уикенда пускат шарани, това обаче е в тяхната фантазия. Че са лапали по "Сапард", лапали са, ама като е да зарибят, това си остава в техните фантазии. Никога повече! Недружелюбно обслужване в ресторанта, нечисти тоалетни.

Не ми вярвате, посетете яз. "Слаковци"!
Kaloqn19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kaloqn19 »

Колеги за два дни бях на Слаковци...Само едно амурче около 5 кила,а бях метнал пет килограма царевица,десет пелети и седем захранка ягода.
Пробвах на всичко което имах : топчета с различни аромати,царевица,бял,Торен и какво ли още не но нищо и като събирах взе ,че клъвна.По-добре не ходете,аз няма да отида пак!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Добре де...от последните 15 коментара се разбира ,че не трябва да се ходи там...че лъжат.Ми не ходете бре...идете на свободен водоем,там никой няма да ви пуска..."изкуствени земетресения"...и уклей да хванете е по добре от тази измама.Но продължавате да им наливате пари в гушите...защо ли?Защото е...лесничко...отиваш,разпъваш и си пиеш ракията..нема биваци,нема хамалогии,нема котлони...манджи... да си готвиш...даже имало казвате и ресторант...че и тоалетни,които били мръсни...ето ви нашия последен бивак от завчера...тоалетните са дупка с лопатата в брега...сРане...и затрупване с пръст...като кучетата.А ресторанта е -...каквото си сготвиш!Заебете ги тези паткарници....капани за пари и тарикатлъци само...

Изображение
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Прав е vesko1 , няма по-голям кеф от дивото, там ако не хванеш мое само на себе си да се сърдиш, или да си го изкараш на бай Минчо Празников, че объркал прогнозата за времето, като го напсуваш на правнучка и изпиеш 200 гр. ракия. Платената любов винаги крие изненади, я някой триперш ше фанеш, я сифилис (пази боже) да не говорим за Спин... Аз специално не мога да разбре какъф кеф изпитвате на платен паткарник? Душевна чикия , че си хванал Шаран в зарибен гьол или подобна такава да се снимаш с 5-6 кила угоен и тлъст шаран, амур или канален сом?
По-голям шаран от рибаря няма...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”