Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Приобщаване на жена и семейство към нашата дейност
Модератор: nkolev66
- Jack Daniels
- разбира нещата
Re: Приобщаване на жена и семейство към нашата дейност
Дава той, дава, веднъж като се върнах без риба, мойта отиде да пипне неопрена на терасата дали е мокър / като че ли не мога да го намокря на чешмата/Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:[,но колкото и да е майтап,неопрена ви дава гаранция

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Добре дошъл в отбораJack Daniels написа:Дава той, дава, веднъж като се върнах без риба, мойта отиде да пипне неопрена на терасата дали е мокър / като че ли не мога да го намокря на чешмата/Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:[,но колкото и да е майтап,неопрена ви дава гаранция

Мнооо прав си Бат' ЛюбоЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:![]()
![]()
Майтап си правя,но колкото и да е майтап,неопрена ви дава гаранция,че може да имате щастлив и безметежен брак
![]()
![]()

Моята види ли ме, че нарамвам сака с такъмите е на 100% сигурна, че отивам на някой вмирисан гьоль.
Я-я... мани ти тия мераци. Толкоз риби чакат из водоемите, ние с глупости ще се занимаваме. Гледам си кефа и хич не ми е през оная работа. То оня тънкия занаят хич не е лесен ве. То да угаждаш, то капризи, то лигавене, то подаръчета разни.... Фърляй там плувката в гьоля и си гледай душичката. Онова другото си е блъскотия от дето и да го погледнеш

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- научил се да хвърля
Който живее на морето - ясно. Но...
Аз така ако фана такъмите и си отида сам на море, май ще е по-добре направо и телевизора да забера. - Щото после 'ко ще и мокър да се върна не се знае как ще гледам новините. По вашите схеми по-лесно ще ми е през ден да вися у стриптийз бара отдолу отколкото харпунджалък...
Аз така ако фана такъмите и си отида сам на море, май ще е по-добре направо и телевизора да забера. - Щото после 'ко ще и мокър да се върна не се знае как ще гледам новините. По вашите схеми по-лесно ще ми е през ден да вися у стриптийз бара отдолу отколкото харпунджалък...

- krokibg
- учете се от него
Абе,всички си имаме проблем,и харпунджий и спинингисти и всичко живо дато гони михаля по водоемите
Еиииии,много ме разсмяхте

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Кой както си го нагласи ,свикне ли овреме по-лесно преглъща.......така че по с време да се свиква.............щот тъй или иначе ще свиква

Щото иначе .... ши яде гъбиroko-koko написа:.....така че по с време да се свиква.............щот тъй или иначе ще свиква![]()

Мънцаааааа... Мънца, лесно ти е на тебе! Уреди баба си да фърля боб на Берлускони, а не удари едно рамо на нас - с неопрените
Виж там, кажи и на женичката да намекне нещо на 'талянеца. Нещо на пъп да гледам аз на неговата баба ... белким и над наш'то село да огрее месечината.
В тая връзка имаше едно време един виц:
Ходил един да прави това-онова с едно младо булче и поукъснял малко.То пък булчето, да се представи добре, взело че си турило от най хубавия парфюм. Почудил се как да се оправдава в къщи. Ше го надуши оная ми ти кобра, че само стой та гледай.
Ходи си бавничко под уличните лампи, мисли, премисля, ама нищо не му ражда акъла като оправдание. Минал покрай кварталния супер. Взел си едно патронче мастичка. Седнал на стъпалото пред входа. Пийнал глътка, пийнал втора от патрончето, ама не му е сладко. Гузен демек.
Заизкачвал се нагоре по стъпалата бавно, бавно, бавно, ама накрая дошла входната врата.
Пробвал с ключа, ама отвътре в патрона другия седи.
Няма как. Ще се мре! Звъннал.
Отворило "миличкото" и направило делвата.
- Къде ходиш бе, хубостник?
- Ами...хъката-мъката...- бях при една булка! - признал си нашия.
Погледнала го, подушила го оная и изсъскала:
- И две кила Шанел №5 да си излееш на киферицата, пак ще позная, че си пукал с ония твойте хаймани !
Та така...

Виж там, кажи и на женичката да намекне нещо на 'талянеца. Нещо на пъп да гледам аз на неговата баба ... белким и над наш'то село да огрее месечината.

В тая връзка имаше едно време един виц:
Ходил един да прави това-онова с едно младо булче и поукъснял малко.То пък булчето, да се представи добре, взело че си турило от най хубавия парфюм. Почудил се как да се оправдава в къщи. Ше го надуши оная ми ти кобра, че само стой та гледай.
Ходи си бавничко под уличните лампи, мисли, премисля, ама нищо не му ражда акъла като оправдание. Минал покрай кварталния супер. Взел си едно патронче мастичка. Седнал на стъпалото пред входа. Пийнал глътка, пийнал втора от патрончето, ама не му е сладко. Гузен демек.
Заизкачвал се нагоре по стъпалата бавно, бавно, бавно, ама накрая дошла входната врата.
Пробвал с ключа, ама отвътре в патрона другия седи.

Отворило "миличкото" и направило делвата.
- Къде ходиш бе, хубостник?
- Ами...хъката-мъката...- бях при една булка! - признал си нашия.
Погледнала го, подушила го оная и изсъскала:
- И две кила Шанел №5 да си излееш на киферицата, пак ще позная, че си пукал с ония твойте хаймани !
Та така...
-
- научил се да хвърля

То нали затова е брака. Да делим всичко - в "мъка и радост", "добро и лошо".Мънцата написа:Щото иначе .... ши яде гъбиroko-koko написа:.....така че по с време да се свиква.............щот тъй или иначе ще свиква![]()
Демек гъбите се въртят в сплотеното семейство. Нема само тя да яде...

- Откакто се помня , вече 26 години , между нас все неопрени стоят !!!
...реплика на жената от тия дни , след като надуши , че смятам да ходим на палятка ...

...реплика на жената от тия дни , след като надуши , че смятам да ходим на палятка ...

- Jack Daniels
- разбира нещата
Булти написа:- Откакто се помня , вече 26 години , между нас все неопрени стоят !!!
![]()
![]()
Митак, поне вечер сваляй неопрена

Последно промяна от Jack Daniels на Вто Сеп 27, 2011 8:36 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Неговия е с пикало 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
С пикало ама не с е..лоchirusa_bg написа:Неговия е с пикало

- krokibg
- учете се от него
Ох,пукна ми се джигера от смях бе,зевзеци ниедни
Това за гащеризона не го знаех
Виждал съм жени с четири чифта щорапогащи,два чифта прашки и три чифта бикини,плюс това са биле и м....с,на всичкото отгоре и честни
Обаче,никога не е късно човек да научи нещо,вече като не искам да чукам,ще си лягам с гащеризона

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Пичове, разликата между пикалото и е...лото, само в арматурата ли е