Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

На вниманието на Дедо Напърпорий...
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дебела казваш...Поборников написа:Работата е дебела ........

...ама давай...давай тва CD , чи да си гу видя аз гугутката ми мамина............. с килимявка на главата и с бут в устата

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
И с дамаджанка в ръката...хахаха...durumov написа:Дебела казваш...Поборников написа:Работата е дебела ........ама и мазна ши е май!
...ама давай...давай тва CD , чи да си гу видя аз гугутката ми мамина............. с килимявка на главата и с бут в устата![]()
![]()

Поборников...той попа само фамлията ПОКОЙНИКОВ признава...щото е най-голямата...хахаха...Нъл знаеш, че за ПОПовете почивен ден няма...хахаха...

Сатанинска ще да я тая работа на 17.12......

А той МАЗНИЯ и Мара На Боро ще иска...ми то в магазина има всичко...и Мара На Боро и...Мара на КОЛ...хахаха...

-
- сериозен играч
синеее ние мое да не излазяме от параклисо ма нали си чул че Светия дух ни осланя....па той види всичко и ръката му е длъжка...batmilen написа:..той попа само фамлията ПОКОЙНИКОВ признава...щото е най-голямата...хахаха...Нъл знаеш, че за ПОПовете почивен ден няма...хахаха...![]()
Сатанинска ще да я тая работа на 17.12......големо Грехопадение ... по време на пости....
![]()
А той МАЗНИЯ и Мара На Боро ще иска...ми то в магазина има всичко...и Мара На Боро и...Мара на КОЛ...хахаха...
да не си погледнеш некой ден торбето на тръгване от байро и...Мара на Боро да я нема...да е заодила на некъде

ши са моля за изкупление на грешната ти душа...

и събирай угарки ей....после слагаш у лулата и си на 6
аз съм бил подведен бе..затва незнаейки блажнах...Левака ми подметна дробец у було...мек и сочен...и на ситно го накълцал...ми как да го усетя

и като видях казах светата молитва за такъв миг :
ГУДИ, ГУДИ....РИБА БУДИ

прекръстих трапезата и седнахме....тия плюскаха аз куснах сал малце !
конках се и с винце
Амин ...да ти е простено...

Господ може всичко чада мой !
Довечерка шъ гледам филмчето ...и ще се комкам с уйсче шотландско...
Ша си пушиш качако...щом редиш такива думи вредни...и зловонни...
През крив макарон ще гледаш Мара на Боро...и шотландска ракиика...хахаха...
Ако идваш в Приморско...тури в торбето некой суджук от оня див ВЕПЪР...да кусаме и ние...
ГЪДИ,ГЪДИ дърти мъди... 

Ша си пушиш качако...щом редиш такива думи вредни...и зловонни...

Ако идваш в Приморско...тури в торбето некой суджук от оня див ВЕПЪР...да кусаме и ние...