На вниманието на Дедо Напърпорий...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Поборников написа:Работата е дебела ........
Дебела казваш... :roll: ама и мазна ши е май!
...ама давай...давай тва CD , чи да си гу видя аз гугутката ми мамина............. с килимявка на главата и с бут в устата :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

durumov написа:
Поборников написа:Работата е дебела ........
Дебела казваш... :roll: ама и мазна ши е май!
...ама давай...давай тва CD , чи да си гу видя аз гугутката ми мамина............. с килимявка на главата и с бут в устата :lol: :lol: :lol:
И с дамаджанка в ръката...хахаха... :lol:

Поборников...той попа само фамлията ПОКОЙНИКОВ признава...щото е най-голямата...хахаха...Нъл знаеш, че за ПОПовете почивен ден няма...хахаха... :lol:

Сатанинска ще да я тая работа на 17.12...... :lol: големо Грехопадение ... по време на пости.... :wink:

А той МАЗНИЯ и Мара На Боро ще иска...ми то в магазина има всичко...и Мара На Боро и...Мара на КОЛ...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...ами то Мара на Боро ... отчето да не го бърка с Кака на Голо :wink: бе Батка :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Като "съгреши" отчето...дедо Владика го наказва с "водно" бдение...хахаха...дъртия ПИСКЮЛ... :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

batmilen написа:..той попа само фамлията ПОКОЙНИКОВ признава...щото е най-голямата...хахаха...Нъл знаеш, че за ПОПовете почивен ден няма...хахаха... :lol:

Сатанинска ще да я тая работа на 17.12...... :lol: големо Грехопадение ... по време на пости.... :wink:

А той МАЗНИЯ и Мара На Боро ще иска...ми то в магазина има всичко...и Мара На Боро и...Мара на КОЛ...хахаха... :lol:
синеее ние мое да не излазяме от параклисо ма нали си чул че Светия дух ни осланя....па той види всичко и ръката му е длъжка...

да не си погледнеш некой ден торбето на тръгване от байро и...Мара на Боро да я нема...да е заодила на некъде :idea:

ши са моля за изкупление на грешната ти душа... :lol: :lol: :lol: :lol:

и събирай угарки ей....после слагаш у лулата и си на 6

аз съм бил подведен бе..затва незнаейки блажнах...Левака ми подметна дробец у було...мек и сочен...и на ситно го накълцал...ми как да го усетя :idea:

и като видях казах светата молитва за такъв миг :

ГУДИ, ГУДИ....РИБА БУДИ :!:

прекръстих трапезата и седнахме....тия плюскаха аз куснах сал малце !

конках се и с винце

Амин ...да ти е простено... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Довечерка шъ гледам филмчето ...и ще се комкам с уйсче шотландско... :lol:

Ша си пушиш качако...щом редиш такива думи вредни...и зловонни... :lol: През крив макарон ще гледаш Мара на Боро...и шотландска ракиика...хахаха... :lol:

Ако идваш в Приморско...тури в торбето некой суджук от оня див ВЕПЪР...да кусаме и ние... :lol: ГЪДИ,ГЪДИ дърти мъди... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”