Заловен токаджия

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Заловен токаджия

Мнение от krokibg »

Доста хора са за качване на пързалката,гръка,разни турчаля имащи имоти около водоема,местни величия с вили,има съдии и адвокати с имоти там,няма да ви казвам че всички го имат водоема за бащиния.Всички бараки по бреговете са на хора бракониерстващи от години по язовира,първо те трябва да се премахнат.Малко хора има,които спазват приличие и милеят за язовира.Помаците по селата са за пребиване,има двама трима още освен Мишо,които са за яко дране но ИАРА вместо да си направи план на действие,да остави постове и да ги дебне,си седят по кабинетите,пият по бистрата в града питиета и им дреме на дядовия за язовира.Добре че сме ние,та им звъним и ги тормозим да си вършат работата.Както казах,само риболовци от нашите среди са във състояние да се оправят с тези миндили,защото милеем за водоемите !!!

Които има кураж,да си вземе една малка тубичка с бензин,мешен с масло и нафта,слиза на брега,полива бараката и пали.После спокойно да се оттегли на страни и да се кефи на заревото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Че и нагъл на всичкото отгоре ...... ударил полицай със синджир. Това ако беше у някоя друга държава жална му майка ..... щеше да лежи няколко години, но в този случай ме съмнява да изтърпи някакво сериозно наказание.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Доста хора са за качване на пързалката,гръка,разни турчаля имащи имоти около водоема,местни величия с вили,има съдии и адвокати с имоти там,няма да ви казвам че всички го имат водоема за бащиния.Всички бараки по бреговете са на хора бракониерстващи от години по язовира,първо те трябва да се премахнат.Малко хора има,които спазват приличие и милеят за язовира.Помаците по селата са за пребиване,има двама трима още освен Мишо,които са за яко дране но ИАРА вместо да си направи план на действие,да остави постове и да ги дебне,си седят по кабинетите,пият по бистрата в града питиета и им дреме на дядовия за язовира.Добре че сме ние,та им звъним и ги тормозим да си вършат работата.Както казах,само риболовци от нашите среди са във състояние да се оправят с тези миндили,защото милеем за водоемите !!!

Които има кураж,да си вземе една малка тубичка с бензин,мешен с масло и нафта,слиза на брега,полива бараката и пали.После спокойно да се оттегли на страни и да се кефи на заревото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колега , Мишо е вече в местния фолклор.Верно е че е келеш от класа, а докато беше жив Карамански никой с пръст не можеше да го барне.Аз също ги мразя браконерите,но да поставяш всички с вилички/включително и аз с фургон на Тополчане под общ знаменател, е меко казано некоректно/Значи ли ,че аз дето хода само за моабета съм бракониер/.Хората дето ме познават от Кърджали ще го потвърдят.И не знам къкъв куражлия ще е този дето ще дойде с туба бензин да ми пали фургона.Не се засягай но ме провокира с поста си.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ATon написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Доста хора са за качване на пързалката,гръка,разни турчаля имащи имоти около водоема,местни величия с вили,има съдии и адвокати с имоти там,няма да ви казвам че всички го имат водоема за бащиния.Всички бараки по бреговете са на хора бракониерстващи от години по язовира,първо те трябва да се премахнат.Малко хора има,които спазват приличие и милеят за язовира.Помаците по селата са за пребиване,има двама трима още освен Мишо,които са за яко дране но ИАРА вместо да си направи план на действие,да остави постове и да ги дебне,си седят по кабинетите,пият по бистрата в града питиета и им дреме на дядовия за язовира.Добре че сме ние,та им звъним и ги тормозим да си вършат работата.Както казах,само риболовци от нашите среди са във състояние да се оправят с тези миндили,защото милеем за водоемите !!!

Колега , Мишо е вече в местния фолклор.Верно е че е келеш от класа, а докато беше жив Карамански никой с пръст не можеше да го барне.Аз също ги мразя браконерите,но да поставяш всички с вилички/включително и аз с фургон на Тополчане под общ знаменател, е меко казано некоректно/Значи ли ,че аз дето хода само за моабета съм бракониер/.Хората дето ме познават от Кърджали ще го потвърдят.И не знам къкъв куражлия ще е този дето ще дойде с туба бензин да ми пали фургона.Не се засягай но ме провокира с поста си.
Колега,на всички заливи където има фургони,по време на уйкендите на 90% от сарите са закачани там :idea: :idea: :idea: Аз дойдох на мохабед и ги пуснах.Не си ти,те гостите ти го правят а ти нямаш нищо общо с тези неща.Друг е въпроса че може вече да се съобразяваш с рибарите и колегите ти от форума,и дано е така,но да ми обясняваш че не си го правил или ме мислиш за малоумник или аз нещо не съм разбрал нищо от шибания ми живот.Всички сте бракониерствали,дано обаче наистина да си спрял.Що се отнася до паленето,има куражлии,не се притеснявай,и това роптаене е заради такива като вас,дето обсебиха бреговете и с всевъзможни методи ,денонощно дръгнехте водоема безнаказано.Не ни прави на кьорави,всичко се вижда и през почивните дни,виждаме как излизат лодки от заливите с каравани,фургони и бараки и с тоци,мрежи и сари опасват водоема през ноща.Има малки деца тук,дето още не са ходили по водоемите и не знаят какво става и кои го прави,та викам на тях да им обясниш че си честен и почтен риболовец,само да кажеш от кога :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Дано на някои не вземе подметнатата от мене идея за тубичката,ще видиш има ли куражлии или няма :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Виж майна,достатъчно често ходиме на язовира от години,нали разбираш че имаме очи,познати и приятели около язовира.Всичко сме виждали,всичко се знае и просто съм стоял срещу тия накацали там бунгала и фургони и съм гледал какво става,имам и бинокъл винаги с мене а и уред за нощно виждане.Нагледал съм се,и ако евентуално ти не си бракониерствал,извинявам ти се,но ако си,по добре да беше си премълчал,защото като се правиш на честен и почтен,това е за твоя сметка,лъжеш себе си :idea: :idea: :idea:

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Колега , при цялото ми уважинение,не те смятам за малоумник ,а и не смятай всички в Кърджали за бракониери.Здраве и живот някой ден ще те поканя на моя фургон да се убедиш аджеба ,дали се използва от бракониер/такива бърлоги веднага се познават/.Аз даже лодка нямам на язовира, а имам гумена малка.А онтосно пожарите ---------- ами нека някой се пробва, пък да има късмета да го науча кой е.Нека запазим добрия тон все пак.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ATon написа:Колега , при цялото ми уважинение,не те смятам за малоумник ,а и не смятай всички в Кърджали за бракониери.Здраве и живот някой ден ще те поканя на моя фургон да се убедиш аджеба ,дали се използва от бракониер/такива бърлоги веднага се познават/.Аз даже лодка нямам на язовира, а имам гумена малка.А онтосно пожарите ---------- ами нека някой се пробва, пък да има късмета да го науча кой е.Нека запазим добрия тон все пак.
Приятелю,давал ли си фургона на твои приятели да го ползват ??? Искам да те попитам,като не си там,знаеш ли ги тия твой приятели какво правят ???Да,нека запазим добрия тон,но знаеш поговорката че "Покрай сухото,гори и мокрото" Повярвай ми,нагледал съм се от лодката и преди години и сега,какво става.Всички местни и имащи котурки около водоема,години наред го правеха и сме ги виждали.Далече съм от мисълта да слагам всички под един знаменател,но недей да заставаш зад хората на които си давал ключа,може да се окаже че си имаш добри приятели :lol: :lol: :lol: Миналата година,минава една лодка,след като преди това извадихме едни мрежи.Разбрали кои е извадил мрежите и минават покрай мене,влезнаха в един залив и взеха да стрелят !!!След третия,четвъртия истрел ми писна,извадих въдиците,прибрах кльонковете,и запалих лодката,като тръгнах да карам към тях,се изнесоха като ракети,не ме изчакаха да ги попитам кои се опитват да плашат !!! Да,не ги подгоних,просто нямаше за какво защото не стреляха в моята посока,но им дадох да разберат че има хора на които не им пука.Що се отнася до гостито,може и да ти дойда на гости,но в повечето случаи сме на бивак доста приятели и няма как да ги оставя на бивака и да дойда на фургона да риболовствам,но ти,може да дойдеш при нас и да видиш че не сме хора,на които им пука от Царе,Лордове и тям подобни.Даже през цялото време сме готови да ги посрещнем подобаващо,ама не ми се ще да се стига до там,ще има трупове и някои ще влиза в затвора :!: :!: :!: Аз съм добър човек и приятел,след това съм всичко друго,което може да ти мине през акъла,особенно когато някои сам се нахендри и си го търси.Както казах и в преден пост,вие сте хората които трябва да се преборите за водоема,да се напълни с риба и да си я опазите.Ние сме приходящи и когато можем,правим каквото трябва,но не сме там постоянно.Надявам се ме разбираш какво имам в предвид :lol: :lol: :lol: А,тамън ми се обади още един,дето не го слуша главата,попита ме дали може да дойде и да ги посрещнем заедно.На хората им писна от такива като Царя,но какво да се прави,държавата ни е такава,ако се пита или зависи от нас,48 часа и тези,които трябва,няма да се доближават до язовира следващите 50 години :!:

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
ATon написа:Колега , при цялото ми уважинение,не те смятам за малоумник ,а и не смятай всички в Кърджали за бракониери.Здраве и живот някой ден ще те поканя на моя фургон да се убедиш аджеба ,дали се използва от бракониер/такива бърлоги веднага се познават/.Аз даже лодка нямам на язовира, а имам гумена малка.А онтосно пожарите ---------- ами нека някой се пробва, пък да има късмета да го науча кой е.Нека запазим добрия тон все пак.
Приятелю,давал ли си фургона на твои приятели да го ползват ??? Искам да те попитам,като не си там,знаеш ли ги тия твой приятели какво правят ???Да,нека запазим добрия тон,но знаеш поговорката че "Покрай сухото,гори и мокрото" Повярвай ми,нагледал съм се от лодката и преди години и сега,какво става.Всички местни и имащи котурки около водоема,години наред го правеха и сме ги виждали.Далече съм от мисълта да слагам всички под един знаменател,но недей да заставаш зад хората на които си давал ключа,може да се окаже че си имаш добри приятели :lol: :lol: :lol: Миналата година,минава една лодка,след като преди това извадихме едни мрежи.Разбрали кои е извадил мрежите и минават покрай мене,влезнаха в един залив и взеха да стрелят !!!След третия,четвъртия истрел ми писна,извадих въдиците,прибрах кльонковете,и запалих лодката,като тръгнах да карам към тях,се изнесоха като ракети,не ме изчакаха да ги попитам кои се опитват да плашат !!! Да,не ги подгоних,просто нямаше за какво защото не стреляха в моята посока,но им дадох да разберат че има хора на които не им пука.Що се отнася до гостито,може и да ти дойда на гости,но в повечето случаи сме на бивак доста приятели и няма как да ги оставя на бивака и да дойда на фургона да риболовствам,но ти,може да дойдеш при нас и да видиш че не сме хора,на които им пука от Царе,Лордове и тям подобни.Даже през цялото време сме готови да ги посрещнем подобаващо,ама не ми се ще да се стига до там,ще има трупове и някои ще влиза в затвора :!: :!: :!: Аз съм добър човек и приятел,след това съм всичко друго,което може да ти мине през акъла,особенно когато някои сам се нахендри и си го търси.Както казах и в преден пост,вие сте хората които трябва да се преборите за водоема,да се напълни с риба и да си я опазите.Ние сме приходящи и когато можем,правим каквото трябва,но не сме там постоянно.Надявам се ме разбираш какво имам в предвид :lol: :lol: :lol: А,тамън ми се обади още един,дето не го слуша главата,попита ме дали може да дойде и да ги посрещнем заедно.На хората им писна от такива като Царя,но какво да се прави,държавата ни е такава,ако се пита или зависи от нас,48 часа и тези,които трябва,няма да се доближават до язовира следващите 50 години :!:
Не , честно да ти кажа имам го от 3г., но досега съм ходил всичко на всичко 10-на пъти.И винаги АЗ съм бил там.И ето ,веднага ти предлагам да дойдеш с тоя дето не го слуша главата, ще ти дам ключовете и си изкарайте една събота и неделя там.Е няма течаща вода но ще се оправите. :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ATon написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Не , честно да ти кажа имам го от 3г., но досега съм ходил всичко на всичко 10-на пъти.И винаги АЗ съм бил там.И ето ,веднага ти предлагам да дойдеш с тоя дето не го слуша главата, ще ти дам ключовете и си изкарайте една събота и неделя там.Е няма течаща вода но ще се оправите. :D :D
Мерси за поканата,но ако дойдем,ще сме някъде на брега,очаквам да се разбера с приятелите кога ще идваме.Има идея да се идва за седмица,но се мислим къде,дали на Кърджали или Ивайловград.Ако дойдем обаче,дай си телефона на лични,да ти звъна и да дойдеш да се запознаем !!!

Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Ей градски, недей така, на целия мислещ свят му е ясно какво става покрай двата ни язовира. Че тези де са нацвъкали вили, хотели, къщици са си ги превърнали във феодални владения и на всичкото от горе са поприхванали и брега, че и водната ивица и кръстосват с лодки , че и помпи пускат да им се върже без пари водата, за понтоните и пристаните де са си ги направили да не говорим. А че почти във всички хотелчета и капанчета се сервира риба от язовира...без коментар. А хората от селията покрай язовирите де продават риба се знаят от бая народ, ма дано както е тръгнало и на тях да им резнат квитанцията, но без инкриминиране на тези деиности това няма да стане :evil: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:Ей градски, недей така, на целия мислещ свят му е ясно какво става покрай двата ни язовира. Че тези де са нацвъкали вили, хотели, къщици са си ги превърнали във феодални владения и на всичкото от горе са поприхванали и брега, че и водната ивица и кръстосват с лодки , че и помпи пускат да им се върже без пари водата, за понтоните и пристаните де са си ги направили да не говорим. А че почти във всички хотелчета и капанчета се сервира риба от язовира...без коментар. А хората от селията покрай язовирите де продават риба се знаят от бая народ, ма дано както е тръгнало и на тях да им резнат квитанцията, но без инкриминиране на тези деиности това няма да стане :evil: .

Виж Градски, мислете ме за какъвто искате.Нямам намерение да давам каквито и да било обяснения.Май от едно време е останало това мислене/всичики под общ знаменател/.За пред мен съм си чист, и знам че не се занимавам с плетени въдици.Да повечето си пускат мрежи, не го отричам.И за да се спре с тая тема повече- след почивните дни като се върна от риба, каня всички да посетим фургона, и на място да видите колко бурени има там и да си направите сметките аджеба дали го посещавам всеки ден това место.Не случайно съм го пуснал и за продажба.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А Тоне, недей така бе братко, кой е казал че става дума точно за теб :shock: ? Говоря по принцип за тези дет ги вършат тези работи. Някои имена и прякори си се знаят в града, че и от хора приходящи на язовирите ни. Говоря за това, че ИАРА-та и контролните органи трябва да се вземат в ръце и да почнат да си вършат работата, но не избирателно по принципа "НАШ ЧОВЕК", а за всякой който гази лука. За някой прост фургон или барака де човек може да се скрие от дъжд и сняг или да си врътне като се стъмни една свястна разпивка, нямам нищо против, но да се вади риба с мрежите и да се сервира в заведението или през забранения сезон да се снимаш със 100 кг. сом, че и да се хвалиш че е хванат на хамстер, а целия град да знае, че е измрежен...ми най-малкото си е наглост и демонстрация на безнаказаност и безхаберие.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Patera
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Patera »

Имам чувството, че не се разбрахте.
I can teach you wonders if you give me your soul
Marvels and wild dreams can be yours
I can teach you how iron turns to gold
And how life can grow so old
Аватар
echo33
новобранец
новобранец

Мнение от echo33 »

antivik написа:Някои имена и прякори си се знаят в града...
Едно време тия с прякорите застраховаха, после влезнаха в политиката, сега явно и за риба са тръгнали :D Дет има една дума и те да поразтушат :D Споко момци, тя държавата е с прякор "Лайнария"... Емиграция, емиграция и пак емиграция... Друго няма да ви спаси!
Който пие няма глисти!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”