Питанка

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питанка

Мнение от Венелин Радушев »

bobo_33333 написа:И аз не съм в час с мача,ама по добре дай снимка на макарата и влакното навито на нея,ваглера и пръчката.
С пръчка 2,70м и 2-3 грама плувка,влакно 0,16-0,18 стигам 50-60 м дистанция.
:lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes: :prayer: :prayer:
Ужас....

По темата мисля, че в пръта е проблема, и сам казваш че е мек. Друго което ме навежда на тази мисъл е дължината -3,9 м. означен в либри /тест на препоръчително влакно/.... карпов мач, при това фин. Имам същият проблем с Match 3-commercial, 3,9м. до 8 либри, който иначе е страхотна пръчка, в никакъв случай не е лигав, но просто не е създаден за мятане над 35-40 метра. Но 15-20 метра са малко, не е само от пръта, аз лично не бих ловил с фиксиран ваглер над 2 метра дълбочина. Замятай плавно и с широка дъга, не рязко и с къса.
За бобитата, имам 3-4 които ползвам вече 3 години. Не са мръднали откак им свалих боята и ги боядисах наново..... :lol: :lol: Оригиналното им покритие се напука от 5-6 замятания....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Re: Питанка

Мнение от М. Сталев »

Моето след 2 риболова и е напукано,но предполагам ,че ако го лакирам и аз няма да има проблем със пиенето на вода
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”