Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Четирите сезона в един ден.
Re: Четирите сезона в един ден.
Ооо, яко! Браво, поздрави за излета и хубавия улов. Шаркото е над 10 кила според мен. Яка риба, ама ти си по-силен като те гледам

- yaata
- фен клуб-скобар
Честно казано, не очаквах че в този ден с теб и Асен ще бъдем първите луди на гьола и както казваш такова ненормално време нема - рибите със сигурност бяха тотално шашардисани.Аз нарочно не писах за моя шаро и не сложих снимки-просто така реших, но предполагам си разбрал колко кг. е .Важното е, че както каза топло дупе риба не лови, а и щом е за великото удоволствие спирачки няма. Поздрави. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- mitko ribara
- ще става разбирач
идеален рибок
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ми как да е столето, все едно съм с две чужди жени у едно легло, еййй родих се снек вали не ставам от него.Калин–Стоянов написа:Браво!
Кажи само колко тежи и как е новото столе

Моляте сложи снимката тука в тая тем, искам да видя шарана, имам чуството че един и същ.yaata написа:Честно казано, не очаквах че в този ден с теб и Асен ще бъдем първите луди на гьола и както казваш такова ненормално време нема - рибите със сигурност бяха тотално шашардисани.Аз нарочно не писах за моя шаро и не сложих снимки-просто така реших, но предполагам си разбрал колко кг. е .Важното е, че както каза топло дупе риба не лови, а и щом е за великото удоволствие спирачки няма. Поздрави.
Поздрави.
Моя е над 13
- yaata
- фен клуб-скобар
Имам си причина и не желая да качвам снимката, но сега като разгледах твоята и моята снимка мога да кажа, че 95 % е един и същ шаран. Просто разположението на всички оскъдни люспи са идентични, дебелия увиснал корем и цялостния цвят и вид е един. За информация аз ще кажа теглото -между 13.9 и 14.00 кг. -въпроса е, че моя е на мач, а твоя на фидер- но кефа е ГОУЕМ. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Май верно сме хванали един и същ. 

Да,да,според мен си най-добрия на фидер за Богров.Утре ще участваш ли на изборите?(за кмет на гьола естествено)
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да ще участвам с пропаганда, всичките кмвтове и Бойка съми под дебелия прът и чакат да им дам таборетка. 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Поредния качествен риболов и честито за стола 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY