Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

Бяла
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Бяла
Затова Бяла никога няма да стане ,като Обзор ...на 2 км. са,а разликата от земята до небето.
По-добре първо при обудсмана на Варна пробвайте.valio_suzumar написа:Аз предлагам да се обадим на Господари на ефира.Кой е с мен?
-
- вече хвърля и на тежко
Защо,не разбрах?
- martin varna
- научил се да хвърля
До Господари на Ефира е добре аз съм за
Поне слип да направят че да си оправдаят таксата.

Поне слип да направят че да си оправдаят таксата.
-
- вече хвърля и на тежко
Писах им на Господарите.Просто няма за какво да ни вземат такса.Да асфалтират и да направят паркинг съгласен съм да плащам.Ай стига са се гушили.
-
- вече хвърля и на тежко
Подкрепям ви колеги - само пълним някой джоб с тези такси, а насреща нищо! На всичкото отгоре местните се цупят че вечерта сме карали на скорост през мрежите им и сме ги късали
Викам му на единия: Абе Аланкоолу, аз ако мина с висока скорост през мрежата ти, ще ми ядете житото на другия ден, упреквай делфините за дупките по мрежата си... Стари рибари се пишат, а глупости само говорят - чудят се за какво да се дърпат с хората 

И най-лошия ден на риболов е много по-добър от най-добрия ден на работа!
Колеги на Бяла мисля че вече е 10 лв.таксата.
Колеги днес "Господари на ефира" ще правят предаване за таксата в Бяла,сборния пункт е бензиностанцията на петрол (преди Бяла в ляво) след това слизаме на буната да снимаме,който може да идва ,да сме повече.
- martin varna
- научил се да хвърля
Здрасти колега. От "Господари на ефира" направиха ли предаване и можеш ли да ни информираш кога ще го излъчат!?!?! Благодаря ти за отговора предварително. За съжаление късно видях съобщението иначе щях да дойда.vakril.k написа:Колеги днес "Господари на ефира" ще правят предаване за таксата в Бяла,сборния пункт е бензиностанцията на петрол (преди Бяла в ляво) след това слизаме на буната да снимаме,който може да идва ,да сме повече.
Снимаха и Касиков каза че трябва да го одобрят в София ,което сигурно ще стане защото се получи много интересно,хвърчаха полицейски коли ,долу бариерата вдигната пазача скрит ,няма кой да иска пари(усетиха ни и получиха заповед да се крият в миша дупка).Репортера и оператора направо бяха шашнати от произвола.По нататък ако не махнат бариерата ще има срещи и с кмета-феодал.А местните си мислят че там морето е тяхно и никой няма право да им лови рибата без да плаща.
Днес пак ми се обаждаха от Господарите,питаха ме разни неща за Бяла.Хрумна ми че може някой който ходи натам да спретне едно клипче с тлф. или камерка докато плаща за входа ,естествено без да го видят.Да го изпратя на Касиков,няма начин да не им е от полза. :
Гледайте довечера от 22ч Господари на ефира по Нова тв.
Гледах го,общо взето-нещо като нищо
От това,което се показа и каза,едва ли не община Бяла има право да ограничава достъпа до брега,събирайки такса срещу обещание за нещо евентуално
Нито дума за това,че достъпът до брега и пускането на лодка оттам се таксува като"домуване на лодка",както си го пише в наредбата.Ударението беше върху таксата,а не върху незаконното и събиране!Язък за барута,за мое огромно съжаление нищо няма да се промени-поне не и в положителна посока

Не мога да ловя риба,но много се забавлявам,докато опитвам!