Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунавски Скобари
Re: Дунавски Скобари
Да, под Рига ловят скобара на плувка,но аз там не стъпвам.Просто е адска смрадня и най-много да гепиш някоя зараза от този мръсен канал където се излива.
Иначе аз тая година се отдадох основно на плувката по дунава ,но без особени резултати.Все пак има още малко време до застудяването и фидера ще влезе в употреба.Много поп много нещо тая година.
Иначе аз тая година се отдадох основно на плувката по дунава ,но без особени резултати.Все пак има още малко време до застудяването и фидера ще влезе в употреба.Много поп много нещо тая година.

Above us only sky
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Предлагам някоя събота или неделя да направим една обща фидерова атака с/у обитателите на Реката. Пък дали ние тях или те нас, фидер ще покаже

Извинявам се, че спамя темата на колегата, но прецаканите ЛС ме карат да правя това
А за попа вярно е така, както казах имам чувството, че ги привлиам с нещо....а им едни едри по педя, фидера във водата искат да вкарат и гълтат до опашката. Като хмалин мятам 100гр кошници на майната си и пак попчета, че и на стериопор ги ловя
Колегата как си намира места без попчета, евала
Отново, браво за улова колега tenesista_....другия път по големи

Извинявам се, че спамя темата на колегата, но прецаканите ЛС ме карат да правя това

А за попа вярно е така, както казах имам чувството, че ги привлиам с нещо....а им едни едри по педя, фидера във водата искат да вкарат и гълтат до опашката. Като хмалин мятам 100гр кошници на майната си и пак попчета, че и на стериопор ги ловя

Отново, браво за улова колега tenesista_....другия път по големи

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Колга поздравления за рибите
без да казваш за мястото вече го разбраха много хора каде е то!!!! Престави си какво ще стане ако кажеш каде е
! Ти решаваш...

- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Поздравления за разбиването. За съжаление и при нас ги няма скобарите или причината е, че ние не можем да ги намерим. Прави ми впечатление, че си бил на глинесто място, а не на каменисто където обикновено се държат скобарите . Ако някой има логично обяснение за това много ще се радвам да сподели защо са тук.
Благодаря предварително 

Колега ти мускулна треска ще хванеш 
Браво!

Браво!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, разбил си ги !
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- ще става разбирач
Колега на каменисти места не ходя на фидер тъй като не мога да пропадна от попчета
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- вече хвърля и на тежко
Е това се казва риболов . 

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво !! Който си го може си го може