Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Информация за яз.Кърджали
Отивайте на х. Боровица и от страната на трафопоста който е извън хижата вдясно има път,пускате се долу на поляната и пей сърце,ще сте на завет а също имате достъп и до Арденския ръкав и на Чам дере ръкава където ще сте.В хижата не си и правете труда да питате да се пуснете долу,понеже оня не пуска,но е на принципа наши и ваши,вечерта пуска негови хора до долу,познай за какво.За мрежи няма се плашите,благодарение на новата охрана,няма мрежи и сари,много хора изреваха от местните,също и от Асеновград
че им секнали прехраната и бизнеса
При закачане на мрежа звъните на тел.0889226347-Мирослав- шеф е на охраната, казвате къде сте я закачили,чакате и си гледате сейра,идват на мига,и изобщо няма се плашите от ония микишари ако ви гледат от байра.
АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ДА ЗВЪНЯТ ПРИ СЪМНЕНИЕ ЗА МРЕЖИ НА ТИЯ ТЕЛ.-0889226347 или 0885111890

АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ КОЛЕГИ ДА ЗВЪНЯТ ПРИ СЪМНЕНИЕ ЗА МРЕЖИ НА ТИЯ ТЕЛ.-0889226347 или 0885111890
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Мерси бате Дончо за инфото,но преди час ми звънна Жорето и каза че риболова отпада.Имаме и наши агенти от вчера-нямат удар до днес,а и тоя вятър къде идва си е мъка за всички язовири,та ще си пазиме патроните-паричките за по добри времена.Още веднъж благодарско за вярното инфо покрива се с нащо 

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
E хайде де хора, дайте малко инфо, кажете поне дали продължава да се пълни язовира или пак трябва да отида сам да проверявам 

- Don4o_62
- учете се от него
Информация от преди вятъра, за два дена влачене по устието няколко бели средна хубост и едно късане уж от сом,така ми казаха.Язовира още малко искал да се напълни догоре.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Ветара бил направо убийствен не става за риболов,днес по обяд ми докладваха че са на тракиец 8 бели,ще ловят и утре

Риболовци.
-
- новобранец
здравейте вчера бяхме на чам дере след хижата на травопоста спряхме хванахме около по 2кг чеошан няколко чеверноперки и 2 карабака на бял и пинки
-
- научил се да хвърля
Някой откри ли на Кърджали, водата до къдее, излиза ли бялата ? 

-
- научил се да хвърля
Щом не казвате утивам утре да проверя 

-
- научил се да хвърля
Сега си пристигам от язовира, пълен е почти до горе, бях на втичалото на Арда, язовира на нулата е страшно мътен, вотада е почти кал, все още има много хора и лагери. Риболовствах на тролинг, като цяло много тегав риболов, само маломерни бели рибки по 30 см и нищо едро, говорих с колеги които са от събота там, в събота било по-прилично изкарали по 2-3бр мерни и от неделя само дребни, това е което мога да бъда от полза 

- Local
- учете се от него
Здравейте колеги, някой може ли да ми даде инфо за активността на мирната риба в заливите около хижата или на Чам дере?
Благодаря Ви предварително!
Благодаря Ви предварително!
Клавиатура риба не лови!!!
- pacho109
- сериозен играч
Откъм Русалско едри амури и шарани,все мирни риби
Само че на дънно и със здрава захранка
Не знам дали практикуваш този риболов 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- научил се да хвърля
Дайте малко информация, много ли е празен язовира, хищника на ниво ли е 

-
- кандидат преподавател
Язовира е изключително празен-на обичайната "нула" и около нея има огромна поляна с избуяла по нея млада трева,която стадо крави всекидневно пасат.В далечината се вижда една рекичка,която всъщност представлява "началото" на яз.Кърджали.Инфото е от вчера -14.09.,лично се разходих по горепосочената поляна,на връщане от разгрома на килограмови скобари нагоре по реката.За хищника и неговата активност в останалото от язовира нищо не мога да кажа,тъй като не практикувам твоя тип риболов.
Колега извинявам се че питам,нулата до старата джамия ли е?Нали говорим за страната на Русалско?
Георги Тенев
-
- научил се да хвърля
За скорабирите и аз чух доста инфо, почнали да слизат вече надолу, излизали скораби по над 1 кг.