Риболовен билет за брои вадици?

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

LUYBEN
новобранец
новобранец

Re: Риболовен билет за брои вадици?

Мнение от LUYBEN »

Колега,тя не е за коментиране.Много капацитети твърдят, ама той закона.Какво закона?Има вратичка/Къде в закона е опоминато- "еди билет- на едно лице" или"има право на един билет"-никаде!!!Смях.И друго, много колеги твърдят ,че телефон 112 работи.Работи ама на 10 %.Резултат за тая година 6:0 за бракониерите.Пример"яз.Копринка"-пролет 5-10 април не си спомням точно датата.Преспивам на язовира .Има още 3 колеги около мен.На свечеряване видях бяла нива на отсрещният бряг в местноста Телки дере.Викам си:"а от ИАРА и от горското ще вардят-браво"Да ама се стъмва, и ладата се предвижда до плиткажите на Белнишката река-на около 350 метра от нашия бряг.Пиием си ние ракийката с колегите и след няма и 10 минути се,чува"дърпай ниско,чули кво ти викам,ниско".Който познава язовира знае за какво става въпрос в тичалото на малка Гурля на пролет.Стана ясно -грипосват.Звъня аз на 112.Обясняват ми че трябва да става всичко бавно,да се записва прилежно!Добре.Имам телефона на ИАРА-Стара Загора.Но никой не вдига в 22.00 часа.Моля 112 да ми пренасочат разговора към някой,който отговаря за риболова и контрола на яз.Копринка.След около 10 минути ми се обажда дежурен полицай.Говоря с него.човека-отзевчив.Ама, като незнае, къде е това място Белнишката река!!!!С целия си гняв в думите си го помолих най учтиво да се обади на спящите красавици от село Копринка-нямах им телефона???Тогава!!!След около 30 минути ми се обаждат и ми казват за какво съм ги претиснявал?Обяснявам.А те"О ,ма то преди час,няма нищо!!!Те вече са очистили рибата???? :axe: Другият пит звъни ,няма страшно имаме лодки ,скутери -''НА 5 МИНУТА СМЕ ТАМ????Как е!!!На 5 юни откривам,на Копринка за 10 дни.И кво става на 2 вечер се запознавам с комшийте.Събираме се,пийваме,раздумка и т.н.Млади момчета от Морозово(Симитлери)Към пет едното момче ми вика"Идва барото",той пиян.Младо момче,по джапанки и много пиян.Тогава разбрах,че на колегите 2 чувала с царевица -са пълни с мрежи.Не посмяха.А барото вика"а бе пускайте,че ми трябва нещо добро за пред жената".Попитах колегите ,кои е този човек и те ми казаха,то отговоря за охраната на язовира.Звънах на номера на "учтивия човек с многото лодки и 5 минути"-опа на баровеца телефона звъни.Само да допълня,че накрая спа в язовира с :4x4 -реши да го преплува с джипа за по напряко.Всеки сам да си направи изводите.Аз вече не звъня на 112.
LUYBEN
новобранец
новобранец

Мнение от LUYBEN »

ninastefanina написа:Аз за това си ловя с една въдица да нямам проблеми.Водя детето с мен и тя лови с една и също има билет.Много ми връзва и с повече от една,няма да смогвам да вадя рибата :wink:
Много се радвам, че ви се получава и с една въдица за вашият тип риболов,но несте само вие.Много от хората практикуваме и CARP и имаме нуждата да употребяваме по 4 въдици(лично мнение).Поздрави, и ще благославям деня в, който с една въдица ще имам нервите и спокойствието да ловя шарани по дивите опоскани водоеми на България :?:
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

ninastefanina написа:Аз за това си ловя с една въдица да нямам проблеми.Водя детето с мен и тя лови с една и също има билет.Много ми връзва и с повече от една,няма да смогвам да вадя рибата :wink:
Супер.. Води децата на реката не на компа... поздрави
за сметка на копувача!
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

LUYBEN написа:Колега,тя не е за коментиране.Много капацитети твърдят, ама той закона.Какво закона?Има вратичка/Къде в закона е опоминато- "еди билет- на едно лице" или"има право на един билет"-никаде!!!Смях.И друго, много колеги твърдят ,че телефон 112 работи.Работи ама на 10 %.Резултат за тая година 6:0 за бракониерите.Пример"яз.Копринка"-пролет 5-10 април не си спомням точно датата.Преспивам на язовира .Има още 3 колеги около мен.На свечеряване видях бяла нива на отсрещният бряг в местноста Телки дере.Викам си:"а от ИАРА и от горското ще вардят-браво"Да ама се стъмва, и ладата се предвижда до плиткажите на Белнишката река-на около 350 метра от нашия бряг.Пиием си ние ракийката с колегите и след няма и 10 минути се,чува"дърпай ниско,чули кво ти викам,ниско".Който познава язовира знае за какво става въпрос в тичалото на малка Гурля на пролет.Стана ясно -грипосват.Звъня аз на 112.Обясняват ми че трябва да става всичко бавно,да се записва прилежно!Добре.Имам телефона на ИАРА-Стара Загора.Но никой не вдига в 22.00 часа.Моля 112 да ми пренасочат разговора към някой,който отговаря за риболова и контрола на яз.Копринка.След около 10 минути ми се обажда дежурен полицай.Говоря с него.човека-отзевчив.Ама, като незнае, къде е това място Белнишката река!!!!С целия си гняв в думите си го помолих най учтиво да се обади на спящите красавици от село Копринка-нямах им телефона???Тогава!!!След около 30 минути ми се обаждат и ми казват за какво съм ги претиснявал?Обяснявам.А те"О ,ма то преди час,няма нищо!!!Те вече са очистили рибата???? :axe: Другият пит звъни ,няма страшно имаме лодки ,скутери -''НА 5 МИНУТА СМЕ ТАМ????Как е!!!На 5 юни откривам,на Копринка за 10 дни.И кво става на 2 вечер се запознавам с комшийте.Събираме се,пийваме,раздумка и т.н.Млади момчета от Морозово(Симитлери)Към пет едното момче ми вика"Идва барото",той пиян.Младо момче,по джапанки и много пиян.Тогава разбрах,че на колегите 2 чувала с царевица -са пълни с мрежи.Не посмяха.А барото вика"а бе пускайте,че ми трябва нещо добро за пред жената".Попитах колегите ,кои е този човек и те ми казаха,то отговоря за охраната на язовира.Звънах на номера на "учтивия човек с многото лодки и 5 минути"-опа на баровеца телефона звъни.Само да допълня,че накрая спа в язовира с :4x4 -реши да го преплува с джипа за по напряко.Всеки сам да си направи изводите.Аз вече не звъня на 112.
Колега безумно прав си за всичко.Виж само новата тема че тартеите заловили мрежи.. Смяяххх. Каде са бандитите??? Няма ги :). Пак и да хванат човек се измаква и осаден няма.. Ама те токаджиите от ЕОН и ИВН ,както и мрежар4етата ходят по малките часове(така казваше баба ми). Пак познаите каде са тартеите от ИАРА - СПЯТТТТТ или се напиват. Просто няма полза да звани никои а отива и им режи гумите и ги очесва ако може :D (ако не си трае и ги гледа). пак и те ходят по двама трима. Нещата са неоправими в жалката ни даржавица. Имаме такава природа кадето могат други да си мечтаят. После аз отивам с 4 данни за шаран и ще ме глобят щото сам никои. Нека се вкл. някои и каже колко пати тея тартеи са идвали на проверки нощем освен на откриване. лек ден
за сметка на копувача!
Аватар
real1980
новобранец
новобранец

Мнение от real1980 »

LUYBEN написа:Колега,тя не е за коментиране.Много капацитети твърдят, ама той закона.Какво закона?Има вратичка/Къде в закона е опоминато- "еди билет- на едно лице" или"има право на един билет"-никаде!!!Смях.И друго, много колеги твърдят ,че телефон 112 работи.Работи ама на 10 %.Резултат за тая година 6:0 за бракониерите.Пример"яз.Копринка"-пролет 5-10 април не си спомням точно датата.Преспивам на язовира .Има още 3 колеги около мен.На свечеряване видях бяла нива на отсрещният бряг в местноста Телки дере.Викам си:"а от ИАРА и от горското ще вардят-браво"Да ама се стъмва, и ладата се предвижда до плиткажите на Белнишката река-на около 350 метра от нашия бряг.Пиием си ние ракийката с колегите и след няма и 10 минути се,чува"дърпай ниско,чули кво ти викам,ниско".Който познава язовира знае за какво става въпрос в тичалото на малка Гурля на пролет.Стана ясно -грипосват.Звъня аз на 112.Обясняват ми че трябва да става всичко бавно,да се записва прилежно!Добре.Имам телефона на ИАРА-Стара Загора.Но никой не вдига в 22.00 часа.Моля 112 да ми пренасочат разговора към някой,който отговаря за риболова и контрола на яз.Копринка.След около 10 минути ми се обажда дежурен полицай.Говоря с него.човека-отзевчив.Ама, като незнае, къде е това място Белнишката река!!!!С целия си гняв в думите си го помолих най учтиво да се обади на спящите красавици от село Копринка-нямах им телефона???Тогава!!!След около 30 минути ми се обаждат и ми казват за какво съм ги претиснявал?Обяснявам.А те"О ,ма то преди час,няма нищо!!!Те вече са очистили рибата???? :axe: Другият пит звъни ,няма страшно имаме лодки ,скутери -''НА 5 МИНУТА СМЕ ТАМ????Как е!!!На 5 юни откривам,на Копринка за 10 дни.И кво става на 2 вечер се запознавам с комшийте.Събираме се,пийваме,раздумка и т.н.Млади момчета от Морозово(Симитлери)Към пет едното момче ми вика"Идва барото",той пиян.Младо момче,по джапанки и много пиян.Тогава разбрах,че на колегите 2 чувала с царевица -са пълни с мрежи.Не посмяха.А барото вика"а бе пускайте,че ми трябва нещо добро за пред жената".Попитах колегите ,кои е този човек и те ми казаха,то отговоря за охраната на язовира.Звънах на номера на "учтивия човек с многото лодки и 5 минути"-опа на баровеца телефона звъни.Само да допълня,че накрая спа в язовира с :4x4 -реши да го преплува с джипа за по напряко.Всеки сам да си направи изводите.Аз вече не звъня на 112.
Колега как да знаят местата по реката като не ходят ами си натискат дебелите задници и спят като тоя дето ти е казал 4е били очистили вече рибата. Тартеииии и заплатажиии. Сега конкретенслучаи:
На село в забраната един наи нагло си ходи през ден за шаран сас 10 данни.. Накрая някои се осмели и ги извика и нали е забрана се появиха тартеите. Накрая акт 700 лв. Един ден септември виждам глобения и се хвали 4е поради давност вече глобата отишла в канала. Пак тоя всеки ден риба продава в селото и то в забрана. Не са проблема ИАРА. Проблема се казва БЪЛГАРИЯ.
за сметка на копувача!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”