Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сам,ли?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Ето затова още миналата година казах на всички тук....тоя риболов е колективен...споделен с добър приятел...!!! запомете го...защото разказа от спомена с приятел...е много по мил и човешки...
...а когато кажеш сам съм (и се потупаш в гърдите като....забравяйки че при вида на 200 кг сом и памперс не помага)си е жива риболовна надувка и изтъкване
не превръщайте удоволствието в кошмарна надпревара...кефете се...
спомена и разказа на двама е по приятен....а и има ли значение дали сам си щял да можеш....??????????????
какво е значението??????
по Еврест сам никой не се катери...помнете го

спомена и разказа на двама е по приятен....а и има ли значение дали сам си щял да можеш....??????????????
какво е значението??????
по Еврест сам никой не се катери...помнете го

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Сря Дек 20, 2006 10:30 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тарзан изненадан съм!Не те е страх?
И най-смелия изпитва страх.Не го е страх само,безумеца!Ако всичко е ясно предварително,къде е тръпката?И последно;СОМА Е ТРЪГНАЛ ЗА ТЕБЕ!Той не предполага,че някой го заблуждава.Сома идва за да те изяде,но вместо теб лапа стръвта.Ти си един вид "измамник"!
И аз,искам да стана измамник от класа! 

Темата нали е "САМ ЛИ ?" Нали имам право да изразя моето , ПО-РАЗЛИЧНО от вашето мнение. Споделям възгледите си по темата , какво толкова не ви харесва , че обичам да бъкам САМ, не сме ли различни? Състезателния елемент го има след като става дума за шампиони , по-важно е кой се изживява като такъв и се взима насериозно. Риболова по принцип е индивидуален спорт , НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕДУВАТ ПЕТ ЧОВЕКА НА ЕДНА ВЪДИЦА ,ИЛИ ПЪК ДА ЧКАТ РЕД НА ОПАШКА КОЙ ЩЕ ВАДИ РИБАТА. Не съм забравил кой ми е държал ръката , ама какво да направя като не ни съвпадат гледните точки по някои въпроси? Жоро, не съм се сблъсквал с 60кг да не говорим за 200 .Сигурно има и такива риби ,ама къде са ?На бивака обичам навалица ,но във водата съм САМ -ВСЕКИ ИЗБИРА.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Казах,че уважавам твоето мнение и чуждото също,но не съм изказал с такава категоричност за успеха на всеки.А до колкото зная от тебе и на теб Емил Кръстев ти помогна за твоя шампионски сом.Даже му благодари публично.Така,че бог бави ,но не забравя-аз също.А до това кой все е взел на сериозно-могат да кажат тези на ,които им показваш снимките.Те ти стоят в жабката и се показват наред.Извини ме че съм груб,но ми е мъчно.Васко видя снимката и 1-вото което каза-тоя сом не е толкова голям.Калин -седиме,ядем и пием нищо не ми казва.Виждаме се в компания и изтърсва-тоя сом не е толкова голям.Гледам го и не вярвам,че ми го е казал.Ти понеже,знаеш,че килата са истински-от колегата ти Емил Кръстев-ми казваш,че не съм го извадил сам.Добре така е-дойде Канибала 1ч.10мин.след като го вадих и видях ,че е закъчен за главата.Впрочем-извиках го.Помогна ми и то доста.Сега остава да го попитам той какво говори.Написах го тук,защото искам всички да знаят истината и ако не е така ме поправят тук.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
а да се намешам и аз...у манджата..значи...47 го извадихме за 24мин а след това 32 кг на караминьол...за 13 мин...Troli Rapala написа:Това,минута на килограм ми го поднасяш директно от кухнята!Евала!За характера,имаше ли разлика от предишния 50кг?От 05г.,от "Ивайло",ако не ме лъже паметта!
преди това...68кг...за 55 мин по спомен
12 години ги вадиме с петьо...приятелството е нещо велико !
шампиона...леле как ми звучи

утре като нема кой да ти помогне...ша се сетиш за шампиона...

Господ може всичко чада мой !
Това за шампиона е толкова тъпо,щото не си струва.Ако всеки лови да му каже някои евала-много се е обаркал.Нищо подобно няма да види.А и аз си мисля,че абсолютно тъпо да ходиш да си правиш кефа и да чакаш някой да те поздрави.Всички се присмиват на Сашо сома,че не ехванал голям сом.Но и всички забравят,че той ни отвори очите.Радва се момчето на всяка уловена риба от нас.Благодаря му и зная,че това е шампиона-макар и с сом 40кг.Без него доста хора нямаше да имат какво да напишат сега-включително и аз. А за сомовете казах,че освен характера на рибата има значение и каде е закачен.52кг за 25мин и два дена по- късно 43кг за 55мин.