Сам,ли?

Модератор: sapuna

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Ето затова още миналата година казах на всички тук....тоя риболов е колективен...споделен с добър приятел...!!! запомете го...защото разказа от спомена с приятел...е много по мил и човешки... :idea: ...а когато кажеш сам съм (и се потупаш в гърдите като....забравяйки че при вида на 200 кг сом и памперс не помага)си е жива риболовна надувка и изтъкване :idea: не превръщайте удоволствието в кошмарна надпревара...кефете се...

спомена и разказа на двама е по приятен....а и има ли значение дали сам си щял да можеш....??????????????

какво е значението??????

по Еврест сам никой не се катери...помнете го :idea:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Сря Дек 20, 2006 10:30 pm, променено общо 1 път.
Господ може всичко чада мой !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тарзан изненадан съм!Не те е страх? :D И най-смелия изпитва страх.Не го е страх само,безумеца!Ако всичко е ясно предварително,къде е тръпката?И последно;СОМА Е ТРЪГНАЛ ЗА ТЕБЕ!Той не предполага,че някой го заблуждава.Сома идва за да те изяде,но вместо теб лапа стръвта.Ти си един вид "измамник"! :D И аз,искам да стана измамник от класа! :D
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Темата нали е "САМ ЛИ ?" Нали имам право да изразя моето , ПО-РАЗЛИЧНО от вашето мнение. Споделям възгледите си по темата , какво толкова не ви харесва , че обичам да бъкам САМ, не сме ли различни? Състезателния елемент го има след като става дума за шампиони , по-важно е кой се изживява като такъв и се взима насериозно. Риболова по принцип е индивидуален спорт , НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕДУВАТ ПЕТ ЧОВЕКА НА ЕДНА ВЪДИЦА ,ИЛИ ПЪК ДА ЧКАТ РЕД НА ОПАШКА КОЙ ЩЕ ВАДИ РИБАТА. Не съм забравил кой ми е държал ръката , ама какво да направя като не ни съвпадат гледните точки по някои въпроси? Жоро, не съм се сблъсквал с 60кг да не говорим за 200 .Сигурно има и такива риби ,ама къде са ?На бивака обичам навалица ,но във водата съм САМ -ВСЕКИ ИЗБИРА.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тарзане,тази пролет двама приятели извадиха 25кг.сом на Искъра,и се оризилиха по форуми,списания и вестници!Една качествена риба сложи край на дългогодишно приятелство!Да се смееш ли,да плачеш ли? :shock: И биха рекорда на Гинес!8часа вадене,а?На 30градуса!Ко ше каеш?
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Знам за случката , но това е доста несериозно , на влачене нещата са различни, няма нужния такъм.Доста жалки и смешни бяха като обясняваха кой е по-по-най. Жалко за хората.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Жалко наистина!Последния си сом,сам ли го вади през цялото време?Колко време,в прочем се вади 49кг.,ако не е тайна?
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Сам го вадих , правилото е минута на килограм , та около 50 минути ,ако го избързаш не е добре. Ама и те , като нас си имат характери.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Казах,че уважавам твоето мнение и чуждото също,но не съм изказал с такава категоричност за успеха на всеки.А до колкото зная от тебе и на теб Емил Кръстев ти помогна за твоя шампионски сом.Даже му благодари публично.Така,че бог бави ,но не забравя-аз също.А до това кой все е взел на сериозно-могат да кажат тези на ,които им показваш снимките.Те ти стоят в жабката и се показват наред.Извини ме че съм груб,но ми е мъчно.Васко видя снимката и 1-вото което каза-тоя сом не е толкова голям.Калин -седиме,ядем и пием нищо не ми казва.Виждаме се в компания и изтърсва-тоя сом не е толкова голям.Гледам го и не вярвам,че ми го е казал.Ти понеже,знаеш,че килата са истински-от колегата ти Емил Кръстев-ми казваш,че не съм го извадил сам.Добре така е-дойде Канибала 1ч.10мин.след като го вадих и видях ,че е закъчен за главата.Впрочем-извиках го.Помогна ми и то доста.Сега остава да го попитам той какво говори.Написах го тук,защото искам всички да знаят истината и ако не е така ме поправят тук.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Това,минута на килограм ми го поднасяш директно от кухнята!Евала!За характера,имаше ли разлика от предишния 50кг?От 05г.,от "Ивайло",ако не ме лъже паметта!
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Много се връзваш, това си го писал над 30 мин. Нали няма да се дърляме за глупости , ще вземем да се изложим .Само казах ,че обичам САМ и обясних защо.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не отговори за ТВОЯ СОМ.САМ ЛИ ГО ВАДИ ИЛИ ТИ ПОМАГА ЕМО.
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

ШАМПИОНА ВСИЧКИ ГО ДЪРПАТ-да видиш хубаво ли е?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Дадох пример за приятелството!Четете ли?Тук не е място за любовни срещи! :D Обичайте се,вън от заведението! :wink: :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Troli Rapala написа:Това,минута на килограм ми го поднасяш директно от кухнята!Евала!За характера,имаше ли разлика от предишния 50кг?От 05г.,от "Ивайло",ако не ме лъже паметта!
а да се намешам и аз...у манджата..значи...47 го извадихме за 24мин а след това 32 кг на караминьол...за 13 мин...

преди това...68кг...за 55 мин по спомен

12 години ги вадиме с петьо...приятелството е нещо велико !

шампиона...леле как ми звучи :lol:

утре като нема кой да ти помогне...ша се сетиш за шампиона... :lol: :lol: :lol: а и за думите ми ...
Господ може всичко чада мой !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това за шампиона е толкова тъпо,щото не си струва.Ако всеки лови да му каже някои евала-много се е обаркал.Нищо подобно няма да види.А и аз си мисля,че абсолютно тъпо да ходиш да си правиш кефа и да чакаш някой да те поздрави.Всички се присмиват на Сашо сома,че не ехванал голям сом.Но и всички забравят,че той ни отвори очите.Радва се момчето на всяка уловена риба от нас.Благодаря му и зная,че това е шампиона-макар и с сом 40кг.Без него доста хора нямаше да имат какво да напишат сега-включително и аз. А за сомовете казах,че освен характера на рибата има значение и каде е закачен.52кг за 25мин и два дена по- късно 43кг за 55мин.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”