За михалца около Русе

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

А аз като попитах за михалцата ми се отговори че ..."е защитена от закона"! :wink:
Майтап разбира се!НАСЛУКА момчета!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Номера с михалцата няма да стане, много е ниска водата на местата където съм чувал че се лови.

Днес се разходих до Хижа Приста да проверя терена, и въпреки прогнозата за тихо време в сайта на АППД имаше доста силен вятър и голямо вълнение.

Резултат за 2 часа, пълно капо на дъно и на плувка :oops:

Над корабната се лови дребен косат и платички така че на там мисля да се насочим на 30-ти :?
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Аз пък да ви кажа, вчера видях за първи път михалца, срещу корабната, едни хвърляха срекме и аз се спрях да зяпам, и тогава мина гранична полиця и им провери рибата, имаха една вретенарка и една михалца, та я видях поне :lol:
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Докато липсвах гледам тук са се родили едни мноого ценни идеи :D :D :D .
Аз определено на 30-ти съм за риба та ако ще пастарма да вали. Само още не съм решил дали да изляза мноого рано по нощите и да изкарам и през деня или да си изляза сутринта и да поостана вечерта :? .
Със сигурност идеята за срещата е свежа :D и мъдра. А бе Ивак, ти без да мислиш даваш свежи идеи, а не ми се мисли какво ще е като се отдадеш само на мислене :D :D :D :D .
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

Честита Нова Година, колеги!
Дано през Новата да ловите много и големи риби :D :D :D !

Колкото до михалцата -за риба ходих, но не за михалца :oops: :oops: :oops: Наложи се да ходя на Ряхово да пробвам щуката на тапа. От две тапи резултатът е едно щукелче 20 см, което мина да ме види около 10ч и после до края на деня не пипна, то май и времето беше едно шантаво.... Водата беше бая студена, но щукелчето ме изуми със скоростта с която изчезна като го пуснах :) Как не им е студено на тези риби :?: :!: :D :D .
Иначе още не съм се отказал от идеята за михалцата, но първо ще трябва да уредя въпроса с билета за новата година.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ааа,така нема да стане!!!!като мрьдна до русе след около месец,ще взема да издиря некой от вас да ме заведе по тамошните места,че мойте знания са от района на село врьв видинско до гулянци плевенско... :oops: :lol: мерси предварително!
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

па такова михалца,ни сьм фащал,ни сьм видял-ама иначе научих доста за нея,че била от риби "трескови" и пр...ще ми е голем майтап да фанем такова!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Стига да съм в Русе за мен ще е удоволствие
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

мойта любима е русенка,та февруари некьде ще отскочим до там по една работа и мерси за сьдействието,колега-нема да се измькнеш :wink: тькмо в най големия студ-време за михалца мисля... само да не излезе,че се познавате от по близко,ама доколкото знам русе е голям град :D :D :D бе при ВСИЧКИ положения-ТЯ да му мисли!!!! :D :D :D оох,много се смея в моментта на тая си тьпа шега-дано и ти да имаш подобно чувство за хумор :D
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”