Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом на кльонк с изкуствена примамка
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Станн а направи ми една хайде и ще я пробваме ако искаш и заедно....квито разходи имаш по направата ще ти ги покрия....
па може и да земе...бах ли мама му???
гледам филмчето...атакува го...ама тая "анемония" никъде не съм я виждал до сега...иначе ония пернатите туйстери ги знам...ама за съжаление нищо общо нямат...виж пак филма !!!!
някои знае ли това цвете анемония да се продава някъде????????
па може и да земе...бах ли мама му???
гледам филмчето...атакува го...ама тая "анемония" никъде не съм я виждал до сега...иначе ония пернатите туйстери ги знам...ама за съжаление нищо общо нямат...виж пак филма !!!!
някои знае ли това цвете анемония да се продава някъде????????
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... е тоя път ми падна в ръчичките - един голям ботаническо оранжериен комплекс виждам на 150 м. от балкона си ....отец Ми Го Нафърфорий написа:.... това цвете анемония ???????
....

Утре защо ли да не направя една разходчица с буля - 'ем тя ши им са радва на цветенцата ....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- новобранец
Есента си изпуснах рибетата не можах да си хвана стръв и тогава пробвах на октопод вкарах едно сомско олово вътре и вързах една троика отдоло,След 3 часово кльонкане ми удари, Неможах да повярвам, след 10 минути пак ,но риба нямаше,Тогава вързах и една троика над октопода Когато удари пак иго извадих Бях го закачил за корема Тогава разбрах че съм го ИЗКОСИЛ Така че според мен на това не КЪЛВЕ
ГОЛЯМ ЗАЛЪК ХАПНИ ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАИ
-
- новобранец
- barutchiata ©
- Администратор
Първо добре дошъл във форума.Според мен това където ти е ударил няколко пъти означава ,че сома си атакува.А това дето не се е хванал по вероятно да е от монтажа на линията.Той мноо често си удря на рибе и не се хваща а това не означава че не КЪЛВЕВОДНИЯ ДУХ написа:Есента си изпуснах рибетата не можах да си хвана стръв и тогава пробвах на октопод вкарах едно сомско олово вътре и вързах една троика отдоло,След 3 часово кльонкане ми удари, Неможах да повярвам, след 10 минути пак ,но риба нямаше,Тогава вързах и една троика над октопода Когато удари пак иго извадих Бях го закачил за корема Тогава разбрах че съм го ИЗКОСИЛ Така че според мен на това не КЪЛВЕ

-
- новобранец
-
- сериозен играч
Това много ми напомня на един изкуственяк за лов на риБи от рода на треската, гледах подобна примамка преди години при един риболов в Рижкия залив. Въпросните латвийци /още бяха в Съветския съюз/ бяха си спретнали нещо подобно от разноцветни гумени ръкавици за миене на съдове, като ги режеха на ресни надлъжно, само това около китката оставаше цяло и се връзваше около и над яка самоделна джиг-глава с куки 1/0 сдвоени. Ще им пиша на тия пичове да изпратят снимки на тоя такъм и дали има нови модификации, пък и дали го ползват и за сом, защото в река Даугава ги има тия яки добичета 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- barutchiata ©
- Администратор
- barutchiata ©
- Администратор
Ако някой тук разбира тази примамка наподобяваща октопуси (глава с ресни ) то това според мен си ти .За пръти и мултипликатори за силов риболов също надали има човек да знае повече (поне това съм вииждал и чел).И като заключение видях твой монтаж на кука .....по прецизно изпълнение не бях виждал.Даже мисля да си връзвам сомския такъм по този начин.
-
- новобранец