Сом на кльонк с изкуствена примамка

Модератор: sapuna

AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Ма нали се разбрахме,че на такова не кълве???Аз такова ползвам тук,а риболова не е същия и няма нищо общо и сома на такова не иска да пипне.

Да не ми скочи някои сега,аз само цитирам. :wink:
Не дърпай ...... за ......
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Станн а направи ми една хайде и ще я пробваме ако искаш и заедно....квито разходи имаш по направата ще ти ги покрия....

па може и да земе...бах ли мама му???

гледам филмчето...атакува го...ама тая "анемония" никъде не съм я виждал до сега...иначе ония пернатите туйстери ги знам...ама за съжаление нищо общо нямат...виж пак филма !!!!

някои знае ли това цвете анемония да се продава някъде????????
Господ може всичко чада мой !
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

отец Ми Го Нафърфорий написа:.... това цвете анемония ???????
... е тоя път ми падна в ръчичките - един голям ботаническо оранжериен комплекс виждам на 150 м. от балкона си ....

.... :wink: май, че почти всеки ден ...

:wink: ... и каквото видя-чуя-и-науча - го "заменям" само срещу ония "двутурбинния" ... ти знаеш за кво ти говоря много добре! :lol:

Утре защо ли да не направя една разходчица с буля - 'ем тя ши им са радва на цветенцата .... :wink: пък аз ши са правя на 007 ... и вечерта ши се чуем, отче :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
ВОДНИЯ ДУХ
новобранец
новобранец

Мнение от ВОДНИЯ ДУХ »

Есента си изпуснах рибетата не можах да си хвана стръв и тогава пробвах на октопод вкарах едно сомско олово вътре и вързах една троика отдоло,След 3 часово кльонкане ми удари, Неможах да повярвам, след 10 минути пак ,но риба нямаше,Тогава вързах и една троика над октопода Когато удари пак иго извадих Бях го закачил за корема Тогава разбрах че съм го ИЗКОСИЛ Така че според мен на това не КЪЛВЕ
ГОЛЯМ ЗАЛЪК ХАПНИ ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАИ
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Добре де, изкосил си го. Ама той (сома) какво дири там. :D :wink:
От Въча по-хубав няма.
ВОДНИЯ ДУХ
новобранец
новобранец

Мнение от ВОДНИЯ ДУХ »

Колега просто се вдигат много сомове но не пипат защото са МНИТЕЛНИ :roll: :roll: И това с движението на рибката си е живо КОСЕНЕ
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ВОДНИЯ ДУХ написа:Есента си изпуснах рибетата не можах да си хвана стръв и тогава пробвах на октопод вкарах едно сомско олово вътре и вързах една троика отдоло,След 3 часово кльонкане ми удари, Неможах да повярвам, след 10 минути пак ,но риба нямаше,Тогава вързах и една троика над октопода Когато удари пак иго извадих Бях го закачил за корема Тогава разбрах че съм го ИЗКОСИЛ Така че според мен на това не КЪЛВЕ
Първо добре дошъл във форума.Според мен това където ти е ударил няколко пъти означава ,че сома си атакува.А това дето не се е хванал по вероятно да е от монтажа на линията.Той мноо често си удря на рибе и не се хваща а това не означава че не КЪЛВЕ :wink:
ВОДНИЯ ДУХ
новобранец
новобранец

Мнение от ВОДНИЯ ДУХ »

Според мен ударите са с опашката и затова има много ялови удари Това е когато не е активен А когато е активен налапва всичко дори и малко сомче На АРДА се лови на лажица но само когато КЪЛВЕ :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

не се учудвай за лъжицата....това е една супер основна лъкатушеща блесна за сома !

я пак виж фимчето...ама хубавко... :idea:
Господ може всичко чада мой !
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Това много ми напомня на един изкуственяк за лов на риБи от рода на треската, гледах подобна примамка преди години при един риболов в Рижкия залив. Въпросните латвийци /още бяха в Съветския съюз/ бяха си спретнали нещо подобно от разноцветни гумени ръкавици за миене на съдове, като ги режеха на ресни надлъжно, само това около китката оставаше цяло и се връзваше около и над яка самоделна джиг-глава с куки 1/0 сдвоени. Ще им пиша на тия пичове да изпратят снимки на тоя такъм и дали има нови модификации, пък и дали го ползват и за сом, защото в река Даугава ги има тия яки добичета :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Аз съм чувал,че на двойни куки много трудно се хващало,че даже невъзможно.

А това с главата и ръкавицата ми прилича на нещо,ма не се сещам на какво :?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

AAAAAA написа:Аз съм чувал,че на двойни куки много трудно се хващало,че даже невъзможно.

А това с главата и ръкавицата ми прилича на нещо,ма не се сещам на какво :?

Аз пък знам ,че ти доста разбираш от тези работи ама си траеш и нищо не споделяш :?
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Страх лоzе пази. :?

Не знам какво знаеш за мен,но аз сом не съм ловил никога,а тук на такива не се гледа с добро око.Опитах преди време и си еба капаците.Сега помагам само с това което помня от миналото,да не се повтарят стари грешки.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Ако някой тук разбира тази примамка наподобяваща октопуси (глава с ресни ) то това според мен си ти .За пръти и мултипликатори за силов риболов също надали има човек да знае повече (поне това съм вииждал и чел).И като заключение видях твой монтаж на кука .....по прецизно изпълнение не бях виждал.Даже мисля да си връзвам сомския такъм по този начин.
ВОДНИЯ ДУХ
новобранец
новобранец

Мнение от ВОДНИЯ ДУХ »

Колеги не само октопода е изкуственна примамка Въпроса е дали е удачно да се използва постоянно при клъонкане :roll: :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”