Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Щука на тролинг!
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Щука на тролинг!
Тази снимка е свалена от немски риболовен сайт!
По цял свят снимат рибите как им е кеф,само тука некви идиоти са решили,че е престъпно и грозно!
Ловците що се снимат с убитият трофей?
Риболовът,дали е вид лов?
Много розово е станало тук,та се чупирам отново,докато не стане сайта за мъже-ловци! 

- bokser
- ще става разбирач
Естети, естетииииии....Пред клавиатурата сме ЕВРОПЕЙЦИ, а на водоема сме си ГАНЬОВЦИ. Видиш ли, ние риба не прибираме....?!
Мене пък ме кефи да видя хубява риба (било то и в банята), стига да е хваната по законен начин и да е в нормите. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

Това са снимки на финландски колеги тролингисти!Снимат си рибите на всякакви места,та ги интересува само уловът и на какъв воблер е хванат!

Абе Троли какво им се впрягашTroli Rapala написа:[img]Това са снимки на финландски колеги тролингисти!Снимат си рибите на всякакви места,та ги интересува само уловът и на какъв воблер е хванат!По-добре ние да се учим от финландците,а не обратното!
Я пусни оная щука с синджира да я видя пак.
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
да бе всички пишат само глупости,месари и т.н.bokser написа:Естети, естетииииии....Пред клавиатурата сме ЕВРОПЕЙЦИ, а на водоема сме си ГАНЬОВЦИ. Видиш ли, ние риба не прибираме....?!Мене пък ме кефи да видя хубява риба (било то и в банята), стига да е хваната по законен начин и да е в нормите.
нека сложат ръка на сърце и да кажат че винаги връщат улова
доста несериозно е да критикуваме всеки който е имал слука
какво като си е прибрал рибата,щом като е в рамките на разрешеното от закона

- boceto84
- вече хвърля и на тежко
От пъвият до последният пост на тази тема,може да се разбере,защо много истински рибари не пишат в подобни форуми.
П.П.Както беше писал колега от друг форум:
В английси форум питаш и ти отговарят.В руски форум питаш,отговарят ти и те те питат.В Български форум питаш,не ти отговарят а ти казват колко си прост.
П.П.2 Мога само да поздравя колегата с добрия улов
П.П.Както беше писал колега от друг форум:
В английси форум питаш и ти отговарят.В руски форум питаш,отговарят ти и те те питат.В Български форум питаш,не ти отговарят а ти казват колко си прост.
П.П.2 Мога само да поздравя колегата с добрия улов

https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
На този воблер Yo-Zuri Sashimi СМС миналата година за 1 ден на Жребеца имам 5 щуки от които 1бр. 3кг.
Мисълта убива действието!
- Поморийския
- ще става разбирач
Troli Rapala написа:]
Това са снимки на финландски колеги тролингисти!Снимат си рибите на всякакви места,та ги интересува само уловът и на какъв воблер е хванат!По-добре ние да се учим от финландците,а не обратното!
То и тука ги има такива екземпляри но в часните гьолове хващайте и се снимайте
На Super Shad Rap на Рапала има ли някой щуки на влачене или изобщо? Мъча един с костурова окраса ма до сега нищо на него, а уж е само за щука. Става въпрос за този бая едричкия. Иначе преди няколко дни на Жребчево на един газещ към 6 м , не му знам наименованието, ударихме 2 броя, едната 2 кила. Аз всъщност си влача съвсем целенасочено за щука на Жребчево, че има доста големи вече, а и сега им е сезонът.. някакви впечатления за този вид тролинг ?
- skyboy_krasi
- новобранец
две рибки пак е слука , Браво ,, по копринка някаква идея дали ще гони изкуственяка 

Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
Ще гони, там дори е по-силно на изкуствени по това време, по принцип, не знам защо, за влачене нагоре след скалите към устието, на по-плиткото )skyboy_krasi написа:две рибки пак е слука , Браво ,, по копринка някаква идея дали ще гони изкуственяка
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щуки на тролинг имам много,но най-ценната ми е тази щот я хванах от каяк,гребеш яко и немаш ни двигател,ни кеп даже и клещите бех забравил а само конски сили в ръцете и екшън при ваденето!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щука на тролинг си е емоция,ето малко стари кадри!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Троли, костурът по' ме грабна! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- 6tukara
- ще става разбирач
Влачите ли специално само за щука?
Мойте скромни наблюдения показват че на влачене взима повече отколкото на спининг. Цвета на воблера не е най - важното по- важно е да нацелим дълбочината на която се намира. Ползвам воблери с големина от 5см до 13см просто нямам по големи
. Метален повод задължително по възможнос по фин.
И разбира се любимият ми цвят е

Мойте скромни наблюдения показват че на влачене взима повече отколкото на спининг. Цвета на воблера не е най - важното по- важно е да нацелим дълбочината на която се намира. Ползвам воблери с големина от 5см до 13см просто нямам по големи

И разбира се любимият ми цвят е

АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ