Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

НЕ СИ ЗАВЕРЯВАИТЕ БИЛЕТИТЕ
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
ре
тои е прав триабва да се направи не6то така като малчим и пла6таме ни6то не промениаме,а браcониерите тези гадове само ни се присмиват.ако триабва да се организира не6то нима рибарите сме,, меки марии,,
- ceno cenov
- разбира нещата
На ИАРА им е през дедовия и за теб и за билетите и за това дали ще се вдигне шум или не. Каквото и да се предприеме тази организация просто е неработоспособна и въобще е недомислена. Да я нямаше 300 пъти по добре поне да не се ядосвам от безхаберието им, за което отгоре на всичко си и плащам, както и всички Вие. Абе е.... съм им сещате се за останалото. 

-
- новобранец
Хич и не мисля да защитавам ИАРА, защото многото нередности се виждат ежедневно и то всеки от нас. Искам да кажа, че бях супер изненадан как след обаждане на колега, Плевенската Иара обра над 300 тапи на Писарово през октомври - на старите корита. Гадното беше, че като си тръгнаха, бракониерите пак ги нахвърляха. Тази година дори ИАРА ми провериха билета 3-4 пъти и за пръв път на Огоста. Май има някакво раздвижване...
За тази година - толкоз...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
структурата иара може би е такава.нямат пари да плащат на надзиратели ли.един пример за жалост от друга страна-испания.разрешителното ми за риболов струва 5.86 евро за една година за областа в която живях.нямам проведен риболов без две проверки на ден.имат си изисквания за стръв,с колко куки ловиш,брой на въдиците.за всяка област това е различно,в смисъл брой на въдици,но проверките са същите два пъти в деня.с какво тази държава е по различна от бг,само за пари ли става въпрос или е до съзнание.няма смисъл да обяснявам,че рибата се връща обратно и то при положение,че нямаш лимит.това се отнася за шарана. лови се целогодишно.нямат забрана по време на размножителният период,само ограничение на бройката и то на блекбаса,бялата,щуката,пъстървата.т.е. на хищниците.желанието ми е да измислим всички ние как и по какъв начин да променим тероризма по водоемите ни и как да обърнем на съответните органи внимание да се вземат мерки.надявам се след присъединяването ни към евросъюза нещата да се променят.дано не съм бил скучен.аз не плащам билет,не заради 20 лв,а поради това,че не съм проверяван нито веднъж откакто съм рибар,а това са много години.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИМ САМО С ДУМИ КОЛЕГИ РИБОЛОВЦИ
БРАКОНИЕРИ ВИНАГИ Е ИМАЛО, ИМА И ЩЕ ИМА
СПОРЕД МЕН ТОВА КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ Е САМО ЕДНО:
ВЪВ ФОРУМА ИМА ПОДФОРУМ "БРАКОНИЕРИ" НЕКА ВСЕКИ СЪВЕСТЕН
РИБОЛОВЕЦ СИ ВЗЕМА ФОТОТО ПРИ ВСЕКИ ИЗЛЕТ И ДОКУМЕНТИРА НА СНИМКА МРЪСНИТЕ ГАДОВЕ
( С ДАТА ,ВОДОЕМ И ТН.),А ПОСЛЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАТИ ДО ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА
МОЖЕ ДА НЯМА МНОГО ГОЛЯМ ЕФЕКТ, НО ВСЕ ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА СЕДИМ И ДА МРЪНКАМЕ ,ДА СЕ ЖАЛВАМЕ И ДЖАФКАМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ.
ТОВА Е МОЯТ ПРИЗИВ
НАСЛУКА

БРАКОНИЕРИ ВИНАГИ Е ИМАЛО, ИМА И ЩЕ ИМА

СПОРЕД МЕН ТОВА КОЕТО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ Е САМО ЕДНО:
ВЪВ ФОРУМА ИМА ПОДФОРУМ "БРАКОНИЕРИ" НЕКА ВСЕКИ СЪВЕСТЕН
РИБОЛОВЕЦ СИ ВЗЕМА ФОТОТО ПРИ ВСЕКИ ИЗЛЕТ И ДОКУМЕНТИРА НА СНИМКА МРЪСНИТЕ ГАДОВЕ

МОЖЕ ДА НЯМА МНОГО ГОЛЯМ ЕФЕКТ, НО ВСЕ ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА СЕДИМ И ДА МРЪНКАМЕ ,ДА СЕ ЖАЛВАМЕ И ДЖАФКАМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ.
ТОВА Е МОЯТ ПРИЗИВ

НАСЛУКА
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Това ми звучи най реално. Останалото е неприложимо в нашата държава и при нашата действителност, и хора като нас, включвам и себе си "теорията ни е ясна, практиката ни куца", колеги. Бих допълнил и към предавания като господари на ефира, частен случай.vIdRaTa написа:НЕКА ВСЕКИ СЪВЕСТЕН
РИБОЛОВЕЦ СИ ВЗЕМА ФОТОТО ПРИ ВСЕКИ ИЗЛЕТ И ДОКУМЕНТИРА НА СНИМКА МРЪСНИТЕ ГАДОВЕ( С ДАТА ,ВОДОЕМ И ТН.),А ПОСЛЕ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАТИ ДО ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА
...ВСЕ ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО ДА СЕДИМ И ДА МРЪНКАМЕ ,ДА СЕ ЖАЛВАМЕ И ДЖАФКАМЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ.
ТОВА Е МОЯТ ПРИЗИВ![]()
НАСЛУКА
И аз ударих на камък в Бургас. Днес в 16:00 цъфнах росен-пресен в БЛРС-то стрещу "Океан". Вече там се издават.Да, ама не! Риболовни билети само в понеделник и вторник издавали ( каза началника щото всички други врати бяха заключени). На вратата видях бележка, че билети се издават и в ИАРА - водната палата, етаж три. В 16:10 бях там. Какво да видя - безлюдни коридори. По едно време излезе една жена от една врата и ме упъти - "Рибите са в дъното"! В дъното вратата заключена. В съседната стая на чиято врата пише "Административно обслужване" (или нещо от сорта), любезна госпожа ме препрати любезно точно към вече заключената врата. Петък следобед, какво да правищ, европейско работно време сигурно. Преди като беше в горското по-лесно ставаше работата.
- krokibg
- учете се от него
Онзи ден си платих билета,макар че и аз съм бясен за безхаберието им.Между временно поговорих със шефа на Пловдивската ИАРА и да ви кажа,нещо става и май са ги понапънали,дано да не е от ден до пладне.Доколкото разбрах ще има пари и за зарибяване.Ако науча нещо повече,веднага ще ви светна

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
а мен ме върнаха до банковия клон на хебросбанк...
платих си в банката и се върнах още веднъж на опашката в ИАРА

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/