фанелки nariba.com

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Колега за следващата сбирка виж тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic5576.html

За тениските казах 4е идеята е супер и мога да помогна, но има с кой да поговорим на темата и да се реши.

Иначе по мое мнение тениските трябва да са :
- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с един цвят
- да включват ЛОГО И АДРЕС НА САЙТА, и естествено Никнейма на съответния потребител
- няма никакъв смисъл според мен от печатане на аватар
( излишно оскъпява, не всеки има аватар и става много претрупано)
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Даже и "никнейма" e излишен. Според мен достатъчно е едно просто "naRiba.com".
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде и аз да дам мнение :oops:

Цвета най-доре черен или нещо зелено, все пак ще се ходи за риба с тях, с бяла малко дискомфортно ми е на мен :?

Има вариант който не би затруднил никого :D

В някой книжарници продават специални листи на който можеш да принтираш и след това се лепят на текстил, метал и др. (има за всякакви материали различни видове)

По спомени мисля че бяха по 2-3 лв листа. Та идеята е всеки си взема една тениска от магазина или от гардероба :D , залепя си надписа с ютия и е готов. Цялата магария излиза под 10 лв, (при качествена тениска от магазина) и може да се пере и не ангажираме човек с дейноста по организирането.

Ако някой е ползвал от тези листи да даде отзиви, нова разработка са и само съм виждал такива, мисля че бяха на HP :oops:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Ти уби всичко детско в рекламния агент бре...таман бе замислил да отпечата 1 000 000 фанелки и да долепва само Ник неима...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

и понеже иска адреса на сайта...ами кв.Лозенец ул....ай тва на ушенце

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

друго си е Ивак...ситопечата...мани тия подлепващо...изпиращо падащи текстилни подлепки

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

да не мислите че повече от 20 колеги ще искаме ?????????????

па и аз мисля че Фиксера трябва да ни ги дава фри с рекламна цел :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Отче .....аз се опитах да помогна ти веднага да ме орежеш.
Пас съм :cry:
Не съм рекламен агент
[/list]
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Шегувам се брееееееее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: верно си е Нова Година ма да не си джапнал от рано... :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

не съм спирал :oops:

Весело на всички !!!!
Аватар
naieli
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от naieli »

Какво става с тениските ?Много бих искала като ходим със съпруга ми за риба да сме с такива тениски.По този начин където и да отидем ,можем да се познаем с колеги от форума.ЩЕ Е СУПЕР :smt041
''Качеството на риболовеца-спортист не се измерва с дължината на пръчката''
SaioKi
новобранец
новобранец

Мнение от SaioKi »

какво става с тия фанелки че се прават или не ?
Изображение
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

ЗА !!!!!Колеги ще си направя такава тениска собствен дизайн и ще пусна снимка до 1 седмица ! но разбира се преди да направя това бих искал разрешение от собственика на сайта (Фиксера) !!! без негово разрешение няма да предприема нищо :!:
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

... за тениските!

Мнение от dimitar_ »

Колеги, някак си "тениска" звучи несериозно , нека го възприемем като "ЕКИП" на един голям отбор , при това виждате че имаме "играчи" извън БЪЛГАРИЯ. Ако трябва ще си платим за тази фланелка , но по нея да си личи , че сме съпричастни към една обща страст-РИБОЛОВА!!!
... и не на последно място , нека си видим истинските лица , и който има нещо да казва , да го казва право в очите !!!
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Сложих мостра как да изглежда гърба.Утре като стана ще пробвам и в различни цветове.
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Опа обърках темата :oops:
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

Какво стана с тениските,някой свърза ли се с Фиксера,още малко и забраната пада...можем някъде да се засечем и да не се познаем :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само няколка човека ще си ги носят без да се притесняват и това са хората които имат аватари със техните снимки.Всички други крият по нещо :twisted: Я това че са по на 15 години, в което няма нищо лошо,но се усират с приказки за неща които са нямали време да научат от ходене на училище.Другите са "мишки" които си създават нови никове за да се заяждат с колеги от форума,така че ако ще се правят фанелки,нека бъдат със никовете та да видим кой - кой е и какви ги дрънка и дали има покритие това което говори.Ако ще се правят нека всичко да е истинско и коректно.Нямам желание да нося само фанелка със сайта на гърба ми :!: Моето мнение е че ако ще правим някакви фанелки,то това означава автоматично че сме членове на някакво братство и аз неискам да имам за приятели хора които се крият като плъхове.Имо колеги които имат свой снимки във галерийте си,това "МИШКИ" не се однася до тях и всички които честно си застават зад мненията си и думите които пишат със чисто лице.Повечето колеги с които се запознах от форума и смея да кажа че сме приятели са открити хора и нямат други мисли освен риба и риболов.Моето желание е до мен и до Вас,когато се спъна и падна във водата,до ме и до Вас да има човек на когото ще мога да разчитам че ще ми помогне и аз на него.Това е което аз мисля.Много ми е интересно,тези със големите усти и много никове как аджеба ще им стигне една фанелка да им бъдат изписани всичките знайни и незнайни никове,някой от които и те са забравили,понеже нямат чет и брой.Запомнете колеги това което пиша и ще видите че повечето няма да си вземат такива фанелки и ако ги вземат,то няма да ги носят.А може би(не може би а направо съм сигурен) ще си направят нови никове за фанелките за да нестанат за резил.Поддържам само идея за фанелки със всичко свързано със нас и форума НИК,МОТО,САЙТА и дори и любимия вид риба която всеки от нас обича да лови.Ако ще сме братя по хоби,то нека да знаем кай -кой е,в противен случай всичко е безпредметно и никога нищо няма да стане.Ще си чешем езиците и ще си пишем мнения и ще стане мазало.Успех и дано не съм прав :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”