Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Лефеджа
Модератор: sapuna
Re: р.Лефеджа
Ами и аз току що влизам, вчера уж давала, ама...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
До 2-3 дни ще е прекрасна за риболов,но в момента е бедствие!Вчера и днес бях по един от нейните притоци и си представям какво е било около Бряговица!Хубавото на тази река е,че бързо вдига и се мъти,но и бързо се изчиства!
- Kiril Dinov
- новобранец
- Обратна връзка:
Как е реката, колега, ходил ли си скоро?sapuna написа:До 2-3 дни ще е прекрасна за риболов,но в момента е бедствие!Вчера и днес бях по един от нейните притоци и си представям какво е било около Бряговица!Хубавото на тази река е,че бързо вдига и се мъти,но и бързо се изчиства!

- EXPLOSIVE
- научил се да хвърля
Все още е висока, но спада ..... за уикенда трябва да е екстраKiril Dinov написа:Как е реката, колега, ходил ли си скоро?sapuna написа:До 2-3 дни ще е прекрасна за риболов,но в момента е бедствие!Вчера и днес бях по един от нейните притоци и си представям какво е било около Бряговица!Хубавото на тази река е,че бързо вдига и се мъти,но и бързо се изчиства!

- Kiril Dinov
- новобранец
- Обратна връзка:
В събота мисля да я пробвам!EXPLOSIVE написа:Все още е висока, но спада ..... за уикенда трябва да е екстраKiril Dinov написа:Как е реката, колега, ходил ли си скоро?sapuna написа:До 2-3 дни ще е прекрасна за риболов,но в момента е бедствие!Вчера и днес бях по един от нейните притоци и си представям какво е било около Бряговица!Хубавото на тази река е,че бързо вдига и се мъти,но и бързо се изчиства!

-
- ще става разбирач
Ами няма да е зле, да драснеш някой ред след излета. 

- Kiril Dinov
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако даде време в Събота вечерта ще имаш репортаж от р. Лефеджа!инспектора написа:Ами няма да е зле, да драснеш някой ред след излета.

Колеги, някой от местните ще може ли да каже е реката след дъждовете днес, ако е валяло при вас. Благодаря!
Голяма и мътна!
Kiril Dinov написа:Ако даде време в Събота вечерта ще имаш репортаж от р. Лефеджа!инспектора написа:Ами няма да е зле, да драснеш някой ред след излета.![]()
Времето беше супер днес за риболов сега само чакаме репортажа

- Kiril Dinov
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами времето си беше супер, но не и реката - мътна, висока и влачеща, чудо...galin_fcb написа:Kiril Dinov написа:Ако даде време в Събота вечерта ще имаш репортаж от р. Лефеджа!инспектора написа:Ами няма да е зле, да драснеш някой ред след излета.![]()
Времето беше супер днес за риболов сега само чакаме репортажаАйде брато не ни разочаровай

Имаше един колега от Габрово, така се беше окопал, че се наложи да го дърпаме с въже за да излезе от калта...
На отсрещния бряг извадиха 2-3 добри риби за цял ден, аз нямах слука. Може би ще става за хубав риболов след няколко дни, разбира се ако не завали пак! :lol
Общо взето - кураж на следващия тираж

Ееееееееееее евала колега,за това че писа 

-
- ще става разбирач
Да задържи малко по сухо времето и студено, и ще стане работата.
Браво Киро, риба другият път:-D , поне си помогнал на колегата.
Браво Киро, риба другият път:-D , поне си помогнал на колегата.

Е, и риба имаше след това

Това e вчера от Лефеджа,страшно дърпат,големия го вадих 15 минути,стои ниско долу и
неотлепя.На снимките е само част от улова иначе 15-16 броя към 6 кила.Всичко плува живо и здраво в реката,обожавам да ги пускам обратно.
неотлепя.На снимките е само част от улова иначе 15-16 броя към 6 кила.Всичко плува живо и здраво в реката,обожавам да ги пускам обратно.
- Прикачени файлове
-
- DSC_0553.jpg (67.71 KiB) Преглеждано 677 пъти
-
- DSC_0537.jpg (117.92 KiB) Преглеждано 677 пъти