Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ЗАБРАНА НА АНГИТИС
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ЗАБРАНА НА АНГИТИС
Гледай околиите, Драмска и Сереска забраната е само за Драма.
Иначе не си мислете, че забраната ще спре нашите хуни. Много наивно е да се мисли, че ще ги спрат със забрани и глоби.
Сома се изкупува по 10 лв килото веднага на място в Сандански, Шарана се продава на гърците по 5 евро килото. Нямат никакъв шанс гърците с глоби и забрани
Колко ще е глобата 1000 евро? ми те ги избиват с 3-4 ходения по Струма за сом.
5000 евро да я направят глобата, нашите ще почнат да бият с ток като руснаците и пак ще я избият
За боклук и кражби от параклиси хептен нямат никакъв шанс
С две думи приключиха им водоемите
Иначе и гърците хвърлят боклуци навсякъде извън населените места и те са страшни мизерници, но са си в тяхната държава
Иначе не си мислете, че забраната ще спре нашите хуни. Много наивно е да се мисли, че ще ги спрат със забрани и глоби.
Сома се изкупува по 10 лв килото веднага на място в Сандански, Шарана се продава на гърците по 5 евро килото. Нямат никакъв шанс гърците с глоби и забрани

Колко ще е глобата 1000 евро? ми те ги избиват с 3-4 ходения по Струма за сом.
5000 евро да я направят глобата, нашите ще почнат да бият с ток като руснаците и пак ще я избият

За боклук и кражби от параклиси хептен нямат никакъв шанс

С две думи приключиха им водоемите

Иначе и гърците хвърлят боклуци навсякъде извън населените места и те са страшни мизерници, но са си в тяхната държава

Край.По цялото поречие на р.Ангиста риболовът е забранен.
Ако се вярва на слухове май ще има пълна забрана за българи във вътрешните водоеми.
Внимавайте колеги,гърците са лоши,не прощават а и рушвети не вървят.
Ако се вярва на слухове май ще има пълна забрана за българи във вътрешните водоеми.
Bili_MR написа:Край.По цялото поречие на р.Ангиста риболовът е забранен.
Тва от къде го разбра? Някъде черно на бяло пише ли го или е информация от типа, абе Пешо ми каза....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Дано поне лятото да няма забрана за в Гърция !!! Че смятам да ги мятам хубавите шарани на Лариса....Дано се разминем за лятото , че да се покефим малко
!!! Щото диви шарани едва ли се ловят тук по нашите земи !!! Поздрави и наслука 

- krokibg
- учете се от него
На някои докато не му направят с паричния акт и полов ,няма да се спрете.Щом са казали забрана,не се ходи,които ма задник,да отива,те ще го оправят

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
topsoft написа:Bili_MR написа:Край.По цялото поречие на р.Ангиста риболовът е забранен.
Тва от къде го разбра? Някъде черно на бяло пише ли го или е информация от типа, абе Пешо ми каза....
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Отдавна трябваше да я забранят .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Я и Аз да питам -като има забрана
,защо всеки ден има десетки Български коли по реката 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ти пък откъде знаеш!?pampasa написа:Я и Аз да питам -като има забрана,защо всеки ден има десетки Български коли по реката

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- krokibg
- учете се от него
Гледа ги от сателит

Знам Аз ,знам - нарочно не пускам теми ,че ще стане пак манифестацияPaublo_Eskobar написа:Ти пък откъде знаеш!?pampasa написа:Я и Аз да питам -като има забрана,защо всеки ден има десетки Български коли по реката
![]()

- krokibg
- учете се от него
Викнете ме като ходите да снимам от страни,няма да нося въдици,да се посмеем после като хората
Ще го отнесе някои,вие си правите майтап с ония,ще има съд направо,и после ще викат че Външно министерство нищо не правело за хората,те си седели на брега а Гърците минали и ги прибрали
Много ще се искефя,щастието ми ще е пълно когато приберат двама-трима.Язък че има и коректни колеги,ама заради повечето мисари,изгоряха всички 

Г-н Вичев прав сте във всичко което пишете -ако желаете може да дойдете с насЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Викнете ме като ходите да снимам от страни,няма да нося въдици,да се посмеем после като хората![]()
![]()
Ще го отнесе някои,вие си правите майтап с ония,ще има съд направо,и после ще викат че Външно министерство нищо не правело за хората,те си седели на брега а Гърците минали и ги прибрали
![]()
![]()
Много ще се искефя,щастието ми ще е пълно когато приберат двама-трима.Язък че има и коректни колеги,ама заради повечето мисари,изгоряха всички

- krokibg
- учете се от него
pampasa написа:Г-н Вичев прав сте във всичко което пишете -ако желаете може да дойдете с насЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Викнете ме като ходите да снимам от страни,няма да нося въдици,да се посмеем после като хората![]()
![]()
![]()
![]()
ще го напиша така -забрана на река Ангитис има САМО за Драмска околия
-тези които поназнайват гръцки или английски език , може да попитат в кметсвото в гр.Серес и всичко ще си дойде на мястото
Тези които ме познават знаят , че риба не ям
Пампас,не визирам такива като тебе а другите,дето оставят тонове боклуци зад себе си.Те и Божо ходят с Боби,Ивака ходят,Никола Полизовски ходи с цяла група,но си чистят и се съобразяват.Доста са хората които знам че са коректни и не мърсят,но повечето са мамата си трака,за това е и тази забрана,не е заради мене,аз не ходя !!!Що се отнася до забраната,не ми е работа,бъзикам се и не го взимай като чиста монета,но да знаеш че ще има проблеми,при всички положения ще има санкции,и то яки,само да докопат някои

- bokser
- ще става разбирач

Това оставят след себе си някои "колеги" в Гърция, та е нормално да ни резнат!