Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

Щукиииииии !
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Щукиииииии !
Сърбия, Босна, Черна гора и Хърватия са по-добри дестинации за риболов от Гърция 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Страхотни крокита, Браво !!!

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
По типичен, за съжаление, български маниер, клипът е направен с неподходяща - прекалено екзалтирана и ангажираща музика!... Предполагам, че причина за това е липсата на добър усет в авторите, а също и тяхно вътрешно чувство за малоценност, изискващо компенсация с мегаломанска музика!... Съжалявам, но това ми е мнението - стилът на този клип е нещо като вариант на некласен български поп-фолк (чалга)!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
refab , лично според мен тази вечер си пропуснал да си изпиеш хапчетата ама това си е лично мое мнение както твоето по-горе си е лично твое
Музиката е съобразена и като аранжимент на динамичният излет и като аранжимент на динамичната компания . За жалост както виждам не можеш да го оцениш което ми навява че нито си случвал на такъв излет , нито на такава компания за което сорри .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- kodek
- ще става разбирач
androalex Може и ...да ловите...ма... трее си...платите!
-
- кандидат преподавател
Тоя па тоя па .Ко речииииии ????refab написа:По типичен, зhttp://forum.nariba.com/posting.php?mode=quote&f=120&p=845659#а съжаление, български маниер, клипът е направен с неподходяща - прекалено екзалтирана и ангажираща музика!... Предполагам, че причина за това е липсата на добър усет в авторите, а също и тяхно вътрешно чувство за малоценност, изискващо компенсация с мегаломанска музика!... Съжалявам, но това ми е мнението - стилът на този клип е нещо като вариант на некласен български поп-фолк (чалга)!

Роска браво - благородно завиждам

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Наистина критиката ми може би е прекомерна и от тази гледна точка малко несъответна, за което се извинявам!?...Все пак ще направя едно пояснение: този клип се явява като нещо, близко в някои отношения до художествено-документално произведение!... Ето какво казва Фройд за хората на изкуството: "...те умеят да обработят своите мечтания по такъв начин, че да загубят прекалено личното, което отблъсква другите, за да могат да доставят наслада и за останалите хора."Павел Иванов написа:refab , лично според мен тази вечер си пропуснал да си изпиеш хапчетата ама това си е лично мое мнение както твоето по-горе си е лично твоеМузиката е съобразена и като аранжимент на динамичният излет и като аранжимент на динамичната компания . За жалост както виждам не можеш да го оцениш което ми навява че нито си случвал на такъв излет , нито на такава компания за което сорри .
Надявам се, че ако не мен, някой поне ще е разбрал поне малко Фройд!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да де ама точно от такива криворазбирания на Фройд "свръх човека" на Ницше е ебал бабата на половината свят . Иначе казано в случаят личното отблъсква само част от другите хора което не е резус особено когато тази част е много по-малка от другата която е изпитала наслада от аранжировката на клипа . Демек както обикновено е по-важно мнението на болшинството инак се пръкват образи кат Юнг които да доразтълкуват Фройд през тяхното си виждане и съответно да бъдат поне и те частично кумири . Та в тоя ред мисли ще помоля да се придържаме към темата и да се коментира съдържанието на клипа а не кой как разбира Фройд и баба мУ , щото инак пак ще трябва да ровя в чекмеджето за гумичката .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Аз да се включа ли? Имам какво да допълня за Фройд, Ницше, Юнг и сие, обаче ми се струва нередно да го правя, така както е нередно да критикуват анонимни форумни консуматори. Нужно е първо човек да жертва лично време и средства, както от години постъпва безкористно Росен, за да покаже на околните, че има и друга гледна точка за нещата и нормални измерения на риболова, а не да сее на корена ряпа, обаждайки се "аб профундис" на цървулите си.
п.с. И за нищо на света не ползвай гумичката, Павле! Подобни мнения трябва да се навират в очите на хората, за да си даде сметка всеки, защо сме на подобен хал.
п.п.с. И понеже колегата refab или както беше там, си пада по цитати, аз ще му напомня един на Макиавели - "Плюйте повече - все нещо ще полепне!".
п.с. И за нищо на света не ползвай гумичката, Павле! Подобни мнения трябва да се навират в очите на хората, за да си даде сметка всеки, защо сме на подобен хал.
п.п.с. И понеже колегата refab или както беше там, си пада по цитати, аз ще му напомня един на Макиавели - "Плюйте повече - все нещо ще полепне!".
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Възхитен съм от риболова,а така също и от чудесното видеоклипче!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Мунчо, ти ли си или е видение? Защо си си сменил аватара? Вече съм объркан.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Стани Мънков е доста лаконичен - http://bg.mankovflyfishing.com/?p=1866
Аз ще се опитам този път да бъда по-обширен - Изгубени в камъша - 1-ва част
Само Дани Крилов да не ми бе звъннал и не би убил всичко детско в мен ... но, "айл би бак" ...
Аз ще се опитам този път да бъда по-обширен - Изгубени в камъша - 1-ва част
Само Дани Крилов да не ми бе звъннал и не би убил всичко детско в мен ... но, "айл би бак" ...

- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Клипа е страхотен,очевидно е имало доста емоции!А музиката...не мисля,че има парче което да е по-подходящо за риболова точно на тази риба!