Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лаф моабет - кат няма риба
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... не ти трябва превод .... то така замириса, че се не траешеотец Ми Го Нафърфорий написа:...я преведи че тия думи из каноника муи нигде ги несъзрях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Михалич написа:- Много хубавиLocal написа:Ех....спомени...спомени

Тъй се комка...Отчето...

А Локалчо да не пуска виртуални бутилчици..

Ама да не стане като с Митювата Добруджанска Цуйка...Кръстена и прекръщавана...неколко пъти...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ошак вар, бре хаирсъз ...batmilen написа:...Добруджанска Цуйка...Кръстена и прекръщавана...неколко пъти...![]()
... кръщавана...

щото е от ония казан дет'му удари кочана и го'напрай европейски ...
...ама ко ли ти говоря .... ти нъл'само от шотланско отбираше - голям си тарикат - кот'ти падне - и го иСушаваш

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Я пиши на български бре ... нъл стана вече Ефропеец...
Тя за това ти се "съсирва" цуйката...щото я кръщаваш БЕЗКОНТРОЛНО...на кило цуйка кило вода...
Ако беше кръчмарин...милионер да си станал...хахаха...
Като оня виц за Киркор и Гарабет...кат правил кебабчета Киркор на кило кайма слагал кило лайна...а Гарабет и кайма не слагал...

Тя за това ти се "съсирва" цуйката...щото я кръщаваш БЕЗКОНТРОЛНО...на кило цуйка кило вода...
Ако беше кръчмарин...милионер да си станал...хахаха...

Като оня виц за Киркор и Гарабет...кат правил кебабчета Киркор на кило кайма слагал кило лайна...а Гарабет и кайма не слагал...

-
- сериозен играч
Те божите отци...колкото по одъртяват...по им изтънява и се възвисява гласеца...та за нашето ОТЧЕ...възрастовата граница не важи...
ОТЧЕ на следващата сбирка искам да ми изпееш "ОДАТА НА РАДОСТА" нали сме вече европейци...нема да изпростовяваме Я! С разни "Варил Илия Ракия"... и други ъпгрейтвани песни...
Не го слушай Клисаря...сит пърбух...за музика глух...
Днеска е Клисар...а утре може да ти земе патрахила и килимявката и да тръгне пред колата... 

ОТЧЕ на следващата сбирка искам да ми изпееш "ОДАТА НА РАДОСТА" нали сме вече европейци...нема да изпростовяваме Я! С разни "Варил Илия Ракия"... и други ъпгрейтвани песни...

Не го слушай Клисаря...сит пърбух...за музика глух...