Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА Кърджали лови скумрия в язовир Кърджали
Модератор: bobopeli
Re: ИАРА Кърджали лови скумрия в язовир Кърджали
Същия този човек си вади и чисти мрежите посред бял ден , и няма кой да му каже "копче"...така че не ги оправдавай ИАРАКърцата написа:Ей, много глупости се изписаха...
Пределно ясно е, че това е отмъщение на ядосан бракониер.
В ИАРА Кърджали са бесни, предполагат кой може да е и го дебнат яко.
ДАно много още бракониери изгорят покрай него. В момента проверките са денонощни и безпощадни.

-
- ще става разбирач
Кърца,предлагам по-бързичко да затриеш тази тема,щото ще се изпишат купчина глупости от недоразбралите....на клипа си личи как се смее инспектора като извади първата скумрия...дано скъсат гъза на бъзикчията инспекторите...
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
С Бате Дончо 2 пъти сме ги викали и веднага се отзовават точно тези от ИАРА Кърджали.Точно защото много си вършат работата някой от засегнатите бракониери им е скроил кофти номер.Това е най-оживеното място на язовира,с плаващи кръчми корабчета и садки,с много рибари по брега защото е достъпно.Точно там никой няма да сложи мрежа.Има много спокойни заливи който няма как да намерят мрежата.Направена им е постановка за да ги злепоставят.А за чистенето на мрежата какво да направят,да я изрежат ли само?Нали трябва да я извадят,да я опишат,да опишат и живата и мъртвата риба.Прави се протокол и се вписва всичко.Е изписаха се доста глупости,но не ги обвинявайте излишно момчетата.Вършат си работата.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- Антон Тонев
- сериозен играч
undergrounder написа:С Бате Дончо 2 пъти сме ги викали и веднага се отзовават точно тези от ИАРА Кърджали.Точно защото много си вършат работата някой от засегнатите бракониери им е скроил кофти номер.Това е най-оживеното място на язовира,с плаващи кръчми корабчета и садки,с много рибари по брега защото е достъпно.Точно там никой няма да сложи мрежа.Има много спокойни заливи който няма как да намерят мрежата.Направена им е постановка за да ги злепоставят.А за чистенето на мрежата какво да направят,да я изрежат ли само?Нали трябва да я извадят,да я опишат,да опишат и живата и мъртвата риба.Прави се протокол и се вписва всичко.Е изписаха се доста глупости,но не ги обвинявайте излишно момчетата.Вършат си работата.
Точно си я вършат-както споменах преди няколко дена в една друга тема, се срещнахме с единия от проверяващите в съда.Имаха дело.Хванали го, съставили му акт и....................... в съда/ама това в съда е вече друга тема

Последно промяна от Антон Тонев на Сря Дек 21, 2011 10:53 pm, променено общо 1 път.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- кандидат преподавател
Много хора не знаят,кой царува на корабчето "Емона",от това настъпва объркването и неправилната реакция,специално ИАРА-Кърджали на фона на неработещите в държавата подразделения на всякакви контролни органи,работи доста интензивно и заслужава похвала.Клипчето е чиста провокация на тиквеник от сорта на Мишо,така,че,майната им,интензивно вървят към затваряне на обекта,ама още не го знаят 

Абе той Мишо толкова много е опоскал, че и заведенията да му вземат е нищо. Това е бъзик, който показва колко жалки са ИАРА. На Енчец , пък и по целия яз. Кърджали ги пукат с мрежите всеки ден. Който твърди, че ИАРА си върши работата не само тук, но на който и да е водоем, да ми пише и да поспорим. Това е поредното доказателство, че законите в БГ не работят. Във всеки един миг, ако ИАРА проверят зоната около това ;лобно място;, ще открият толкова много мрежи, че трябва да викат помощ. Те го знаят, но не го правят, защото или ги е страх, или са зависими. Оставям изводите за вас и чакам въпроси!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Законите в БГ-то,по отношение на бракониерите не са на нужното ниво, но да ми казваш че ги е страх или че са зависими - де да знам-докажи го!?.Или пиши с факти и дати, или не драскай в темата неподготвен.След идването на Миро, тая служба наистина работи.arkartofa написа:Абе той Мишо толкова много е опоскал, че и заведенията да му вземат е нищо. Това е бъзик, който показва колко жалки са ИАРА. На Енчец , пък и по целия яз. Кърджали ги пукат с мрежите всеки ден. Който твърди, че ИАРА си върши работата не само тук, но на който и да е водоем, да ми пише и да поспорим. Това е поредното доказателство, че законите в БГ не работят. Във всеки един миг, ако ИАРА проверят зоната около това ;лобно място;, ще открият толкова много мрежи, че трябва да викат помощ. Те го знаят, но не го правят, защото или ги е страх, или са зависими. Оставям изводите за вас и чакам въпроси!
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Да оставим мрежите настрана...но целия понтон е опасан с над 40 коша за раци и всеки ден се вадят по 2-3 кофи малки и големи раци...не съм запознат точно с разрешеното количество , нито с разрешените начини за улова им, но съм сигурен , че това не е съвсем законно...Ето ти пример...Антон Тонев написа:Законите в БГ-то,по отношение на бракониерите не са на нужното ниво, но да ми казваш че ги е страх или че са зависими - де да знам-докажи го!?.Или пиши с факти и дати, или не драскай в темата неподготвен.След идването на Миро, тая служба наистина работи.arkartofa написа:Абе той Мишо толкова много е опоскал, че и заведенията да му вземат е нищо. Това е бъзик, който показва колко жалки са ИАРА. На Енчец , пък и по целия яз. Кърджали ги пукат с мрежите всеки ден. Който твърди, че ИАРА си върши работата не само тук, но на който и да е водоем, да ми пише и да поспорим. Това е поредното доказателство, че законите в БГ не работят. Във всеки един миг, ако ИАРА проверят зоната около това ;лобно място;, ще открият толкова много мрежи, че трябва да викат помощ. Те го знаят, но не го правят, защото или ги е страх, или са зависими. Оставям изводите за вас и чакам въпроси!
- Антон Тонев
- сериозен играч
evgeniboy написа:Да оставим мрежите настрана...но целия понтон е опасан с над 40 коша за раци и всеки ден се вадят по 2-3 кофи малки и големи раци...не съм запознат точно с разрешеното количество , нито с разрешените начини за улова им, но съм сигурен , че това не е съвсем законно...Ето ти пример...Антон Тонев написа:Законите в БГ-то,по отношение на бракониерите не са на нужното ниво, но да ми казваш че ги е страх или че са зависими - де да знам-докажи го!?.Или пиши с факти и дати, или не драскай в темата неподготвен.След идването на Миро, тая служба наистина работи.arkartofa написа:Абе той Мишо толкова много е опоскал, че и заведенията да му вземат е нищо. Това е бъзик, който показва колко жалки са ИАРА. На Енчец , пък и по целия яз. Кърджали ги пукат с мрежите всеки ден. Който твърди, че ИАРА си върши работата не само тук, но на който и да е водоем, да ми пише и да поспорим. Това е поредното доказателство, че законите в БГ не работят. Във всеки един миг, ако ИАРА проверят зоната около това ;лобно място;, ще открият толкова много мрежи, че трябва да викат помощ. Те го знаят, но не го правят, защото или ги е страх, или са зависими. Оставям изводите за вас и чакам въпроси!
Да примера е важен.Ето ти отговор.
Хващат кошовете, пишат акта, и в съда приятел заявява че кошовете са негови.Просто ги бил изтървал в язовира.И какво правим- всичко в съда пада на основание чл 57 от ЗАН.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- новобранец
Е х Тони тонев не разбрах тоя член но ако го разяшниш бих го използвал на яз Студен Кладенец,когато и аз видях кошове обадих се на иара и кво извадиха ги и нищооо 

- Антон Тонев
- сериозен играч
kapitan djalikra написа:Е х Тони тонев не разбрах тоя член но ако го разяшниш бих го използвал на яз Студен Кладенец,когато и аз видях кошове обадих се на иара и кво извадиха ги и нищооо
От Януари 2011 всички държавни институции занимаващи се с контролно дейност работят по ЗАН/Закон за Административните нарушения/Стъпките са три
1.Протокол
2.Акт за установяване на адмн наришение
3.Наказателно постановление
След установявне на нарушението се пише протокол/сам по себе си и и адмн той е нищо/.
След това се пише Акт и след това Наказателно Постановление
Пример;
Хващат бракониер.Пишат протокол, след това Акт и накрая НП.
ПП Най важното е че от 2011 глобите влизат в съда.Там вече адвоката е важен.Да миналата година глобите се налагаха от съответния ръководител
Всичко това има определени реквизити, които по спуснати от министерства матрици нямат всички необходими реквизити.
Адвоката знае това и го атакува в съда
В частност чл 57 указва/место на нарушението, доказателствен материал,Кой го е извършил ,точното место на извършване/.
Матриците на Нак Постановления/точно те се атакуват в съда/, нямат всички необходими за това реквизити.Или пък някой се явява в съда и казва че случайно той е изтървал мрежите или кошовете.Да обаче ИАРА са хванали не него е друг и става един омагьосан кръг.
Надявам се че съм пояснил

ПП Миналата година не беше така.Не се работеше по закон, а по административни постановления
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Това е отговора на ИАРА:
http://rodopi24.blogspot.com/2011/12/bl ... _2312.html
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Поморийския
- ще става разбирач
Добре си работят момчетата мрежи е имало и ще продължава да има но вече не са километрични както преди
Ангел Д. А.??? Не беше ли Мишо Ц-аря???haga написа:Това е отговора на ИАРА:
- Поморийския
- ще става разбирач
Ангел е собственика на Моби Дик а Мишо си е Мишо отдясно на Мобито .А уклей никой не гледа в садки а се предлага в кръчмите от къде е.......