Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да избера най-големия SUV ?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Как да избера най-големия SUV ?
Що ли се страхувам,че в резултат на успешното развитие на държавата и в частност на Столична община,накрая наистина ще я докарате до точно такива возила ?
Само,че наоколо ще има гладни мургави тълпи,които ще блокират возилото в състезание да си отрежат по-тлъста пържолка от задника на водача 

-
- кандидат преподавател
Re: Как да избера най-големия SUV ?
Jechev,макар и със закъснение,отговарям на въпроса и припомням от стари теми -март 2009 си взех на лизинг един"Suzuki SX-4",което си е един сувчо-бонбон ,с гигантския среден разход на бензин 95 от 6,7 литра,при VVTI двигател със 107 к.с.,с 19 см клиренс,с копченце за включване на 4х4 когат ти се разтреперат мартинките .При жестоката планинска смолянска действителност,досега ми се е налагало да включвам екстрата само 4-5 пъти,щото си е изключително проходимо и само с предното задвижване.Достатъчно е голямо да побере трима комплексни риболовци с всичките им обемни съоръжения и такъми /калъфи с пръчки,раници,чанти и столчета ама без щекари,не ги уважавам!,както и да вози освен мен съпругата ми и двайсет и една годишния ми пергишин където си трябва. Край на участието ми за SUV -важно е,кое от тях ни устройва относно нуждите и начина на живот,а не за парлъма.