Бистрака

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Re: Бистрака

Мнение от izzyone »

Dimitar_allianz написа:ще ги пробваме аз повече се надявам на някоя зъбатка ама квото дойде :)
Здрасти колега. Последните седмици на Бистрака не излиза нищо. Минавах миналата събота да пробвам няколко места, на които съм вадил червеноперка но нямах нито едно кълване. Даже и уклея не искаше. В общи линии от началото на декември до сега когато и да съм бил там - пълно капо.Но ако си решил пробвай - може пък да имаш слука.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

Изображение
Изображение
Аватар
martoman
новобранец
новобранец

Мнение от martoman »

Ей колеги може ли само да кажете ако някой е ходил скоро, понеже мисля и аз да се отбия та да знам как е положението
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Вчера на Бистрка излезе доволно клен на суха муха. Народ по брега бол, но май повече им вървеше бирата. Освен рибата, хванах и една спукана лодка барабар с капитана, който неразумно я беше напомпал до отказ на тая жега. :lol: :lol: :lol:
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

В неделя излезе хубав клен на муха, на бистрака. Водораслите яко са израснали и ми писна да ги чистя от електричката. Гледах, че от брега също ловят по някое и друго дребно кленче и каракудки.
Изображение
Lucifer87
новобранец
новобранец

Мнение от Lucifer87 »

Сом и щука дали излиза сега там или е по добре в реката да се търси сома?
a3rll
новобранец
новобранец

Мнение от a3rll »

Днес бяхме на бистрака с едно приятелче и останахме много доволни. Излизаха каракуди, сланчаци и костури. Имаше добри каракуди до към 500 гр .
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

как е положението там? след тия дъждове струма нема да става поне до края на седмицата някво инфо за там ? знам че на някъкви други баластриери от покровнишкия надясно имало много клен и други риби но и там не съм бил никога и ми е интересно какво става по тия водоемчета :)
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

колеги миналата седмица бях там ама нищо не излезна... аз бях за костури на силиконки .. имаше много хора и никой нищо не ловеше казаха че раното когато е нямало ветър е излизало по нещо обаче много слабо а след вятура нищо... и сега в субота сигурно пак ще ходя :)
Над силата е единствено способността да я контролираме.

Catch the moment, Release the fish.
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

колегата prodigy мисля че говориш за т.нап гьолове на Магията така им се вика защото там има една къща къде е на един на който му викат магията... има и не е един няколко са.... и има много видове риба в тях като почнеш от клен ,скобар ,щука ,костур , шаран , каракуда , и много важно няма много слънчевки миналата година се извади щука там ... аз не съм ловил но бяха малки а сега тази година прочетох че са ги забранили за цялата година... казват се гьол Проевски защото навремето си се е казвало Проевски и е имало някви дръвчета .... ако не бяха забранени щяхме да ги пробваме :)

rende
новобранец
новобранец

Мнение от rende »

Здравейте, ходил съм до там няколко пъти и съм виждал големи кленове да играят в единия но това лятото е само закачки, водата е малко просто няма къде да хвърлиш, а там съм виждал на колеги в живарниците много хубави костури есента на рибка, знам че има(ло) хубава щука там, но аз поне незнам за тая работа, кастмастера цял ден не иска да го погледна докато не го посях и се отказах, има и каракуда едра ама...за една година ще ходим само с образователна цел след като е забранен
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

На Бистрака щуките се броят на пръсти и останалите риби само тая година колко мрежи се пуснаха там. За съжаление нищо не остана ама па по някоя каракуда се лови. А по рано колко много сом имаше. :lol: :lol:
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

не е ли свързан към реката аз поне така знам.... и мисля че от там си идва риба на вътре ??? нали като приижда и го отнесе

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Да свързан е ама от едната страна е разделен пък и е много плитък и не става за риболов.
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

е аз май миналата седмица бях там :Д то една педа вода :Д

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”