20 пасажера и 121 глигана

Модератори: bobopeli, Кърцата

qdeca
новобранец
новобранец

Re: 20 пасажера и 121 глигана

Мнение от qdeca »

За случай като този на Пънчарево съм го казал как може да се спаси рибата защото е много малка.На открита вода пускам всичко на края на излета.
Качвал ли си се някога на лед и ловил ли си на лед?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Пичове, спрете се!

Погледнете на темата, като на информация със снимки. Истината е, че на Панчарево 120 риби се хващат за доста под един час. Колегата е преценил, че ще вземе тези. Можеше да не вземе нито една или да прибере 1000, всеки сам преценява.
За да не съм голословен, аз избрах да не взема нито едно мъниче.

ПП. В "Подледен роболов" по всички форуми пишем едни и същи 20-30 човека. Повечето се познаваме лично и винаги е приятно, когато се видим на леда. Всеки има своите виждания за риболова и уважаваме избора на другия. Няма да допусна подобно "кръчмарско" отношение.
Всеки следващ пост извън добрия тон ще бъде изтриван!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Понеже темата хвана неправилна посока , а и за да не се стига до излишно напрежение между колегите - засега я заключвам !
Колеги , ще ви помоля за едно по- добро отношение един към друг. Особено в този подфорум , в който както каза Чируза , повечето колеги се познават , и тона винаги е бил Приятелски !!!
Върл Shimano фен!
Заключено

Обратно към “Подледен риболов”