Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

20 пасажера и 121 глигана
Re: 20 пасажера и 121 глигана
За случай като този на Пънчарево съм го казал как може да се спаси рибата защото е много малка.На открита вода пускам всичко на края на излета.
Качвал ли си се някога на лед и ловил ли си на лед?
Качвал ли си се някога на лед и ловил ли си на лед?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пичове, спрете се!
Погледнете на темата, като на информация със снимки. Истината е, че на Панчарево 120 риби се хващат за доста под един час. Колегата е преценил, че ще вземе тези. Можеше да не вземе нито една или да прибере 1000, всеки сам преценява.
За да не съм голословен, аз избрах да не взема нито едно мъниче.
ПП. В "Подледен роболов" по всички форуми пишем едни и същи 20-30 човека. Повечето се познаваме лично и винаги е приятно, когато се видим на леда. Всеки има своите виждания за риболова и уважаваме избора на другия. Няма да допусна подобно "кръчмарско" отношение.
Всеки следващ пост извън добрия тон ще бъде изтриван!
Погледнете на темата, като на информация със снимки. Истината е, че на Панчарево 120 риби се хващат за доста под един час. Колегата е преценил, че ще вземе тези. Можеше да не вземе нито една или да прибере 1000, всеки сам преценява.
За да не съм голословен, аз избрах да не взема нито едно мъниче.
ПП. В "Подледен роболов" по всички форуми пишем едни и същи 20-30 човека. Повечето се познаваме лично и винаги е приятно, когато се видим на леда. Всеки има своите виждания за риболова и уважаваме избора на другия. Няма да допусна подобно "кръчмарско" отношение.
Всеки следващ пост извън добрия тон ще бъде изтриван!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
Понеже темата хвана неправилна посока , а и за да не се стига до излишно напрежение между колегите - засега я заключвам !
Колеги , ще ви помоля за едно по- добро отношение един към друг. Особено в този подфорум , в който както каза Чируза , повечето колеги се познават , и тона винаги е бил Приятелски !!!
Колеги , ще ви помоля за едно по- добро отношение един към друг. Особено в този подфорум , в който както каза Чируза , повечето колеги се познават , и тона винаги е бил Приятелски !!!
Върл Shimano фен!