какъв сонар да си купя за сом до 500 лв

Модератор: sapuna

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Какво ще кажат специалистите за Humminbird Matrix 37 ?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

За сонара е важно да е мощен и да има разделителна способност.Друго не те интересува.Гледа се на един лъч.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

незнам виждал съм много модели и добри и лоши...но откак видях оня къде снима и дъното и онемях, навсичко отгоре и камера за риалтаим може да му подкачиш да неговоря с ква резолюция вади снимките...не чертички и дъгички...а снимки иначе е с бая лъчи с хубави градуси и още куп екстри затова и бе 2000$....чакам да падне под 1000 $ и ши замоля горещо Хасенката да ми го прати... :oops: :oops: :oops:

модела просто е уникален...жалко че изтрих близо 2000 поста беше там писанието за него!

тогава имаше яка полемика за него...вярвай ми добър е...як модел! Топ модел беше...

от тогава друг не признавам..и вярвай ми има защо !!!
Господ може всичко чада мой !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

E,кажи марка или модел да се ориентирам!Ще купувам втори,защото старият ми сонар става само за тролинг! :cry: Сомът изисква повече пик то пик и много пиксели! :idea:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

незнам не му помня буквите на модела....пиши сонар в търсачката и виж дали пък няма да ти извади нещо...ако не дано някой колега си спомни модела и ти каже....по спомен имаше цифри и буква модела..но кво беше... :oops: :oops: :oops: сори Троли
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Старче,прочетох за Матрикс 37 в Карп.Бг!На тази цена няма начин да не е добър.Разделителната способност е повече от достатъчно!Инвестицията е добра,остава да изчакаме резултатите от нея. :wink:
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: хахахаха ...що бе Милчо ???? хаххахах :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

я тоя мръсник как ме е разкрил в миг .... :lol: :lol: :lol: :lol:

мани не ги показвай че срам ме лови :oops: :oops: :oops:

за кви 500 лв идеше реч :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ТРОЛИ виж тоя...случайно в плод-зеленчука до нас го видях :

http://www.humminbird.com/products.asp?ID=621

а етова ми дадоха в аптеката до нас :

http://www.humminbird.com/images/PDF/981-987_Manual.pdf

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Вто Яну 30, 2007 8:33 pm, променено общо 1 път.
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

тоя не ти ли харесва повече
http://www.bestfishfinder.com/fish-find ... 80-th.html
тате каза че ще ми го купи ама другпът
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Айде за тия които са пропуснали разговора пред години.

Случва ми се да работя по лодки които гонят акули и туни,та там ползваме сонари разни,преди време се заговорихе за модела които Жоро е харесал,та му обясних някои неща,а именно,че в професионалния риболов само за сонара ми трябва отделно помещение в което стои перископа да го наречем които се пуска под 10 възла скорост и екрана е в порядъка на 23 инча монитор.Той обаче ..................нещо е сънувал за неговия мачтан модел и ми приписва разну думи от които излиза,че аз абер си неам кво е тва сонар.
Е да де ма тва ми заприлича на Кyрмуран да ge дет вади 500 кила риби.........Jоре ти си,пребери ................. и кажи нещо за СТРАХОТНИЯ ФИШФАЙНДЕР за под 2000$.За сравнение в големия риболов се ползват уреди за по 50 000$ и горница,но това не е темата тук.
Последно промяна от AAAAAA на Вто Яну 30, 2007 9:37 pm, променено общо 1 път.
Не дърпай ...... за ......
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

кажете на човека какъв сонар да си купи от продаващите се в БГ. за 500лв.
http://www.geotrade.bg/productslist.php?Brand=3
Последно промяна от m_nanchev на Вто Яну 30, 2007 9:52 pm, променено общо 1 път.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

делнаха ни писанията....оки....няма такъв сонар за пореден път го казвам Милчо....неразбра ли че за тия пари е не скопен а с отрязан бял дроб...

как да му кажа на човека дай си парите за глупост...немога!!!

да събере още парици и тогава смело да попита....дадохме линкове на перфектни модели...

това малко ли е....ако има акъл ще се замисли какво искам да му кажа...а ако е решил да има нещо и да няма нищо да отива и да купува първия който му е пред очите за тия пари

какво друго да кажа ...да го кача аз на пързалката ли...не това ще е дело на някой друг !!!
AAAAAA написа: Фишфайндерче от такъв клас не се ползва защото е слаб и нищо няма да намери ма и тва ти е сложно да разбереш. :wink:
става въпрос за модел от 2000$ а какво остава за модел от 500 лв ?

Асен си ви го казва ама кои да вдене а ?????????? :( :( :(
Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Вто Яну 30, 2007 10:42 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Стига с тия телевизори,бе! :D В моите лодки няма толкова място! :D Пропускате най-важното! :wink: Пик то пик е скороста на лъча,а добрата визия се гарантира от резолюцията.Повече не е необходимо,освен ако не го ползваме в океана.Най-доброто до 500лв.е Игъл-МаркФиш 320-496лв.!Пик-2400,резолюция 320х320!Така ли е? :roll:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

ееее Троли.....къв си лош ти.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

мани сега ...няма доларчета вече.... :lol: :lol: :lol: обърни внимание на предложения от мен модел ...."987 c" ама мноо сериозно му обърни внимание !!! дадох ти пълно инфо за него !!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Отче,не ме пързаляй!Ходих у нашиу показен плод и зеленчук и ми казаха,че такова животно нема.Нема цена,нема пълно инфо.Тоа влак не е за мене!Ще ме извози до Франция и ке ме остаи,па я не знаю френч,ко ше праим?Ако има такъв сонар,на мен освен пари ще ми трябват и 800дни за обучение,па после ке ви опраим язе! :D :roll:
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”