Къпинг от топ сет ?

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къпинг от топ сет ?

Мнение от dess0 »

butnik написа:Шаранските топ сети стават за къпинг без никакъв проблем,ако са повече защо да купува излишно още един.
Да, така е! Стават, макар да не съм пробвал. Но 2 шарански топсета никога не са в повече!
То с това темата се изчерпа, май.. :D

Може някои по-опитни колеги, при добро желание, да споделят осовни похвати и техники при къпиране?! Как къпирате, кога се налага да се ползва къпинг и разни други подробности за този тъй ефективен и резултатен начин на захранване?!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

joro-fidera написа:За сега най-много ми хареса предложението на колегата ribolovcho ще го пробвам пък каквото стане :D
От всички съвети избра най неподходящия!
Тези чашки са за пелетки червейчета,нещо да им ръсиш на рибоците без да вадиш линията от водата.
Колегите ти обясниха добре за какво става дума,а на реката с това чашле хората под тебе ще се убият да ловят.Вземи си едни чашки лепиш с изолир банда или некво друго тиксо втулката на върха на един от шаранските топ сети и си свиркай.Ей това се иска,елементарно е.

Изображение

Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Любо2
новобранец
новобранец

Мнение от Любо2 »

Колега,гореспоменатите чашки наистина не вършат работа за подаване на храна.И ако имаш възможност,монтирай на къпинга от новият модел чашки на Сенсас.Доста са по леки от останалите.

Изображение
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Георги Кръстев написа:Да но при тези чашки центъра на тежеста е висок, за разлика от оригиналните чашки където е ниско. Така ще къпираш в пътечка от пред живарника до 9-10 м ( тоест ще имаш много изтървани топки) ще ти писне на уя и ще си направиш истински къпинг.

п.п. Казвам защото вече е изпробвано!

не знам как са ти падали топките..на мен нито една не ми е падала...друг е въпроса че тука
топките са малки...предимно за червей и за дохранване...а пък и колегата не каза къде ще лови,на река или на езеро...най лесно е със 50 лева от магазина да си купи със втулки ..
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Чашките са 10-12 лв комплект с втулки.Не се занимавай с глупости и си купи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”