VISAGE VS ACCORD VS...?!

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

blagoispasov
новобранец
новобранец

Re: VISAGE VS ACCORD VS...?!

Мнение от blagoispasov »

Още веднъж благодаря на всички писали по темата. Имам един последен въпрос: Понеже само работя в Пловдив, никога не съм посещавал магазин на БУЛИТ, а на страницата им имат три адреса - "Димитър Стамболов" 10 за продажби на едро, на "Шести Септември" 47 и на "Драговец" 2. Кой от трите магазина е най-голям и съответно има най-голям шанс да имат наличности от интересуващите ме Визажи а и някои други благинки?
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Колега не че се натискам,но ти предложих най-добрия за парите си вариант за директен телескоп у нас (и не само).
Невероятна пръчка на която не дай си Боже случайно счупиш коляно може да се сдобиеш с ново в рамките на ден-два,
а не да се чудиш от къде да намериш част или къде да търсиш майстор да я поправя.
Сдобиеш ли се с такава пръчка (дори не моята) няма да се сетиш за Веги,Формакси и т.н.
Нищо лично към притежателите на такива разбира се!
Успех,няма да те убеждавам повече! :drinkers:
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

stich написа:Колега не че се натискам,но ти предложих най-добрия за парите си вариант за директен телескоп у нас (и не само).
Невероятна пръчка на която не дай си Боже случайно счупиш коляно може да се сдобиеш с ново в рамките на ден-два,
а не да се чудиш от къде да намериш част или къде да търсиш майстор да я поправя.
Сдобиеш ли се с такава пръчка (дори не моята) няма да се сетиш за Веги,Формакси и т.н.
Само собсвениците на тази въдица са на това мнение!Ама славата й на чупливост е доста завишена незнайно защо.Иначе за директните на Формакс съм чувал само добри неща.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

blagoispasov написа:Още веднъж благодаря на всички писали по темата. Имам един последен въпрос: Понеже само работя в Пловдив, никога не съм посещавал магазин на БУЛИТ, а на страницата им имат три адреса - "Димитър Стамболов" 10 за продажби на едро, на "Шести Септември" 47 и на "Драговец" 2. Кой от трите магазина е най-голям и съответно има най-голям шанс да имат наличности от интересуващите ме Визажи а и някои други благинки?
Най-големия е след гара Филипово.Ако си на улицата и гарата е зад гърба ти - тръгваш наляво по павираната улица.Точно преди моста,вдясно има една висока сграда/всъщност е последната сграда вдясно/.Влизаш в двора и магазина е на рампата на сградата.
........ и като влезеш вътре ........ оставаш без пари :rolleyes: :lol: :shock:
Успех!!!
ticho
новобранец
новобранец

Мнение от ticho »

Притежавам Formax Ultimax, 8м. от няколко години. Изпънат е като струна, има оплетка почти по цялата си дължина, теглото му е 350 гр. Оригинално беше с кух връх, който смених с жило. Според мен е доста здрава въдица, която спокойно може да се използва при по-силен вятър. Никога не съм съжелявал за избора си!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Държал съм Уинери и бих казал, че не бих си заменил Визажа. Изпъната, здрава, а и с резервните части няма проблем. Чупил съм най дебелото коляно, при падане върху камъни и силен натиск/ само това коляно се счупи, другите останаха здрави./ Нямах проблем с коляното- Булит.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

indalo написа:Държал съм Уинери и бих казал, че не бих си заменил Визажа...
Тука се поизхвърли,ама здраве да е! :wink: Въпрос на предпочитания.
Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Псолютно, всеки си обича неговото. :D Всеки си прави избора според възможностите си и си лови рибките. Важното е любовта към спорта.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
blagoispasov
новобранец
новобранец

Мнение от blagoispasov »

stich написа:Колега не че се натискам,но ти предложих най-добрия за парите си вариант за директен телескоп у нас (и не само).
Благодаря за предложението, но не бих си купил нищо втора употреба (освен автомобил), колкото и да си заслужава, какъвто предполагам е случаят с твоята Тика. Успех с продажбата, сигурен съм че скоро ще си намери нов собственик, но не съм аз. :drinkers:
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Успех с избора! 8)
Изображение
Аватар
Dimitar Teofilov
новобранец
новобранец

Мнение от Dimitar Teofilov »

Колеги изкажете мнение за Formax Acord 7m. Интересува ме става ли телескопа за целодневен риболов,смисъл лек ли е ,как е строя и тн.Моля всеки от вас който притежава телескопа да пише,ще ви бъда наистина много благодарен:)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

valeripetrov написа:Аз имам 8ца Визаж ,но в сравнение с другата ми пръчка 9ка winner e малко по тежичка. Който ми е хващал winnera се е влюбвал в нея , но за сладководен Визажа ми е по сигурна поне за мен.
Аз пък имам един Мавер -който го е хващал е забравял за Тики :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

DJONI RINGO написа:
valeripetrov написа:Аз имам 8ца Визаж ,но в сравнение с другата ми пръчка 9ка winner e малко по тежичка. Който ми е хващал winnera се е влюбвал в нея , но за сладководен Визажа ми е по сигурна поне за мен.
Е кажи кой е той да се отвори приказка :D
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

RAAZIEL написа:
DJONI RINGO написа:
Maver Blade :)И въпреки това имам нова Тика на друга дължина различна от осморите!

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

RAAZIEL написа:
DJONI RINGO написа:
Нещо друго интересува ли те-имам осмици само фирми без Тика! Кажи ако те интересува да поговориме:)

Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”