До модераторите

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Re: До модераторите

Мнение от pacho109 »

barutchiata © написа:
pacho109 написа:Къде ми изчезна аватара :?: :evil:

Още малко и ще започнете да обвинявате модераторите защо не ви е станала чепарягата снощи!
Земете се в ръце и най- после научете какво зависи от модераторите, за да не ги тормозите напразно.
Е ....па ,точно па снощи , ми стана чепарягата :ANAL: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тъй,във връзка с провокационния опит на един комплексиран индивид да бъда въвлечен в интрига,упълномощавам се да заявя и го заявявам във все още трезво състояние,че нямам пръст в изчезването на инкриминирания аватар.Първо -не знам как се прави това и никога не ме е интересувало-самият аз нямам таквоз нещо.Второ-нямам никакво отношение към българския клубен футбол,нямам и никакво отношение и не изпитвам емоции като гледам такива емблеми.Трето-може да съм зъл,ама то е само към злостните нарушители на закона,като въпросния подсъдим индивид с розовия капут за аватар,като нямам никакви причини да се отнасям по подобен начин към моя съгражданин с тук разглеждания проблем /а и той се е справил по един чудесен начин с новия си аватар/,така,че : .... " ...You keep on moving... far away,far away... Lonely days...will be returning"...
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

INCUBUS написа:Тъй,във връзка с провокационния опит на един комплексиран индивид да бъда въвлечен в интрига,упълномощавам се да заявя и го заявявам във все още трезво състояние,че нямам пръст в изчезването на инкриминирания аватар.Първо -не знам как се прави това и никога не ме е интересувало-самият аз нямам таквоз нещо.Второ-нямам никакво отношение към българския клубен футбол,нямам и никакво отношение и не изпитвам емоции като гледам такива емблеми.Трето-може да съм зъл,ама то е само към злостните нарушители на закона,като въпросния подсъдим индивид с розовия капут за аватар,като нямам никакви причини да се отнасям по подобен начин към моя съгражданин с тук разглеждания проблем /а и той се е справил по един чудесен начин с новия си аватар/,така,че : .... " ...You keep on moving... far away,far away... Lonely days...will be returning"...
Какви "подсъдими"ти се привиждат,,какви розови к..... и - в този Форум има непълнолетни,не те ли е срам да употребяваш подобни изрази.Потърси специализирана помощ -тел. 112 :rolleyes:Няма ли някой да спре подобни цинизми.
Доброто има своята лоша страна,както и лошото има своята добра страна
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Тъй като и двамата сте ми симпатични,а както по всичко личи и доста интелигентни колеги,с най-добри намерения ви приканвам за прочетете ТОВА ! :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

В интерес на истината,
Чак сега, след поста на INCUBUS-а, се вгледах във въпросния аватар.
Колега, 2000-а, май е по добре да го смениш, а ?
И аз направих същата асоциация, приличат си!
Ако си фен - сложи емблемата на Левски 1914, например!
Може и на МЮ - тази ти я препоръчвам, много са яки :D !
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Местоположение: Източната част на Балканският полуостров на територия 22 % от него 110994 кв.км.

Мнение от stc.ctc.2000 »

Човечето е анимационен герой на име Патрик от детска анимация - Спонж Боб - квадратни гащи и няма нищо общо със оприличавания розов артикул.Децата го харесаха и го сложих аватар.За футбола съм твърд привърженик със червено сърце - не споменавам отбора да не почнат нови полемики. :wink:
edna_liubov1.gif
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Новият ми аватар го направи моя ,смея да твърдя приятел ,макар засега и само виртуален :D
ТЕЛЕСКОПЕ БЛАГОДАРЯ ТИ :!:
П.П Исках да ме научи как ги прави тези работи,ама след като ми написа,че по-скоро ЦСКА ще влезе в шампионска лига,отколкото да ме научи(аз разбрах ,какво иска да ми каже),се отказах :lol: :lol: Е, все пак милиционерът не трябва да е много умен :lol: :lol: :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stc.ctc.2000 написа:Човечето е анимационен герой на име Патрик от детска анимация .
Сигурно си прав, ама защото в моята младост имаше артикули с този цвят, та малко се подведох.
А иначе, за футбола не си писал нищо ?
Аватар
stc.ctc.2000
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stc.ctc.2000 »

Футболът в България е в Червената книга.Най добрите мачове се играят на неоново осветление в Син сити под звуците на ориенталска чалга вместо публика.Реферите са пеещи труженички на най древната професия със силиконови ц....и.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:.....Ако си фен - сложи емблемата на Левски 1914, например!...........
То вече е все едно каква емблема ще сложи!? Тия "куци коне"/смешници/,футболисчетата на Левски и ЦСКА,си ходят заедно по чалготеки и се наливат с маркови питиета ,а тъпите,така наречени-запалянковци/ "утраси" /си чупят зъбите заради тези тарикати дето са толкова футболисти в червения и синия отбор,колкото аз съм Далай Лама ,тези набедени"звезди"вземат луди мангизи ,а пикльовците дето се именуват ултраси бачкат за 500 кинта и отделят и последните си левчета,за да отидат и гледат поредната постна боза сътворена от отборите,на които симпатизират и накрая,след скучния мач,какво им остава освен да си потрошат тиквите,а и не само техните, да бъдат арестувани за дребно хулиганство, нарушаване на обществения ред и т.н простотии!!! :wink:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Телескоп написа:
G.Petkov написа:.....Ако си фен - сложи емблемата на Левски 1914, например!...........
То вече е все едно каква емблема ще сложи!? Тия "куци коне"/смешници/,футболисчетата на Левски и ЦСКА,си ходят заедно по чалготеки и се наливат с маркови питиета ,а тъпите,така наречени-запалянковци/ "утраси" /си чупят зъбите заради тези тарикати дето са толкова футболисти в червения и синия отбор,колкото аз съм Далай Лама ,тези набедени"звезди"вземат луди мангизи ,а пикльовците дето се именуват ултраси бачкат за 500 кинта и отделят и последните си левчета,за да отидат и гледат поредната постна боза сътворена от отборите,на които симпатизират и накрая,след скучния мач,какво им остава освен да си потрошат тиквите,а и не само техните, да бъдат арестувани за дребно хулиганство, нарушаване на обществения ред и т.н простотии!!! :wink:
Това е истината ! Никога не съм разбирал фанатизираните им фенове на тия пияници .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

stc.ctc.2000 написа:Футболът в България е в ....
Виж сега,
Ние с pacho109 отдавна сме се разбрали да не обсъждаме друго освен в темата "Световен футбол" на snegk.
Въпреки, че snegk напоследък е много кисел, че не пускат Бербатката да играе, ама по принцип за този - европейския, и световен футбол става дума.
За България трябва друга дума да измислим, за това което ни предлагат, нещо по-специфично, ама да не е футбол :D .
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:...........За България трябва друга дума да измислим, за това което ни предлагат, нещо по-специфично, ама да не е футбол :D .
То е измислено- ритнитопковци!? :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Не, Телескоп, не е тази думата!
Това звучи просто като комплимент!
Те не могат да ритат топка, там е проблемът :lol: !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Много хубаво си ритат "топките"на тренировки :lol: -за това отдавна гледам само някои европейски клубни турнири,европейски и световни първенства...като зрител,не съм фен на никого.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”