Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Вземете се в ръце
Модератор: sapuna
Re: Вземете се в ръце
Добре де ,вече е съвсем нормален час ,някакво обяснение за питането няма ли да се даде ,даже и от куртоазия?
-
- ще става разбирач
Ами ще почакаме сигурно не са се наспинкали.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Стефане , те са се наспинкали, братstefan_ginev написа:Ами ще почакаме сигурно не са се наспинкали.

-
- учете се от него
Алъш вериша да върви, другото кучета го яли
Сутринта имаше 26 теми от под форум "Продавам" на първа страница от актуалните теми
Лошо няма от това печели собственика на сайта, но "ФОРУМЪТ" губи, верно стана като Женския пазар.
И когато поискаме да помогнем на някой свой
хоп "delete" що
сигурно защото няма файда
аз така си го обеснявам. Може да не съм прав , но някой излезе ли да обясни - НЕ, и не вярвам че ще стане

Сутринта имаше 26 теми от под форум "Продавам" на първа страница от актуалните теми

Лошо няма от това печели собственика на сайта, но "ФОРУМЪТ" губи, верно стана като Женския пазар.
И когато поискаме да помогнем на някой свой

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- svetlio86
- ще става разбирач
И аз съм на мнение , че поне едно смислено обяснение най-малкото значително е намали напрежението което се е нагнетило във форума!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

И аз чакам !

- Моряка
- кандидат преподавател
Аааа сигурно има и други причини адашstrijok написа: сигурно защото няма файда![]()
![]()

Колко ли е трудно да се извиниш,ако си направил грешка,или да дадеш смислено обяснение,когато си прав

За мен тук има не само юзъри,а и живи Човеци.Присъединявам се към въпроса на колегата.
А сега де? 

- chapara
- ще става разбирач
Наивници на средна възраст, аз не вярвам в Кумчо Вълчо и Червената шапчица
, Трифон Зарезан е

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
chapara написа:Наивници на средна възраст, аз не вярвам в Кумчо Вълчо и Червената шапчица![]()
![]()
![]()
, Трифон Зарезан е
![]()
![]()
![]()
Баси спамера, ае наздраве за ръководството

- chapara
- ще става разбирач
Колега, объркали сте навярно иконата с тазиnasco2 написа:
Баси спамера, ае наздраве за ръководството

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:

chapara написа:Колега, объркали сте навярно иконата с тазиnasco2 написа:
Баси спамера, ае наздраве за ръководството![]()

И си чакам отговора гледам че триете теми и постове та за това
Малко късно виждам темата и искам да кажа няколко неща, защото явно проблема е станал заради тема, свързана с мен и другите пострадали в региона.
Баруте, ти си админ на форума и можеш да правиш каквото си поискаш у теб ножа, у теб хляба. Само че можехте да покажете малко съпричастност към нас, пострадалите!
Не говоря за финансова, а за морална, защото днес ние сме в тежко положение, утре може да сте вие. Никога на никой не съм пожелавал нещо лошо и винаги съм бил чист в думите и мислите си,
но батенце, искренно ти го пожелавам да се озовеш в моето положение и в положението на 100тина мои съграждани! Дано тогава смените касовите апарати, които имате на мястото на сърца
и разберете, че не всичко е пари и интереси, че понякога една блага дума и съпричастност прави чудеса. Казваш, че била една групичка, която се надъхвала и си просели търкането на профили и
целяли интрига. Точно тези хора ги познавам лично и мога ти кажа, че ако е имало надъхване - точно ти щеше го разбереш лично, без значение в коя държава се намираш,
но явно ти си се надъхал много и те е страх да си кажеш истината като мъж, че еди кой си, заради еди какво си е изтрил темата и ако го беше сторил нямаше да се стигне до тази ситуация.
Нямаше да има изтрити профили, нямаше да има напрежение и глупости. Едно запомни от мен - където има грешка, има и прошка! Но, за да има прошка, трябва някой да има доблеста да си признае грешката.
Проблемът си е твой, ти решаваш какво да направиш, а в крайна сметка рано или късно всеки си плаща за грешките! Колкото по късно - толкова по зле!
Спомни си, за хората, които правеха "ядрото" на форума! Точно тези хора сега са разочаровани и се махат един по един. Как беше - "Корабите напускат потъващия плъх", или пък беше обратно?
Хубави години бяха, но сега всичко в този форум се превърна в търговия. Имам чувството, че съвсем скоро някой ще пусне майка си за продажба и ти ще му изтриеш темата, защото не е
пусната по правилата, а не защото продава майка си.
И все пак държа да знам, защо е изтрита темата, пусната от колегата!
Късмет и успех ви пожелавам на всички! И не забравяйте, че колелото се върти - днес си горе, утре долу!
http://vbox7.com/play:8ef8277fa7
Малко късно виждам темата и искам да кажа няколко неща, защото явно проблема е станал заради тема, свързана с мен и другите пострадали в региона.
Баруте, ти си админ на форума и можеш да правиш каквото си поискаш у теб ножа, у теб хляба. Само че можехте да покажете малко съпричастност към нас, пострадалите!
Не говоря за финансова, а за морална, защото днес ние сме в тежко положение, утре може да сте вие. Никога на никой не съм пожелавал нещо лошо и винаги съм бил чист в думите и мислите си,
но батенце, искренно ти го пожелавам да се озовеш в моето положение и в положението на 100тина мои съграждани! Дано тогава смените касовите апарати, които имате на мястото на сърца
и разберете, че не всичко е пари и интереси, че понякога една блага дума и съпричастност прави чудеса. Казваш, че била една групичка, която се надъхвала и си просели търкането на профили и
целяли интрига. Точно тези хора ги познавам лично и мога ти кажа, че ако е имало надъхване - точно ти щеше го разбереш лично, без значение в коя държава се намираш,
но явно ти си се надъхал много и те е страх да си кажеш истината като мъж, че еди кой си, заради еди какво си е изтрил темата и ако го беше сторил нямаше да се стигне до тази ситуация.
Нямаше да има изтрити профили, нямаше да има напрежение и глупости. Едно запомни от мен - където има грешка, има и прошка! Но, за да има прошка, трябва някой да има доблеста да си признае грешката.
Проблемът си е твой, ти решаваш какво да направиш, а в крайна сметка рано или късно всеки си плаща за грешките! Колкото по късно - толкова по зле!
Спомни си, за хората, които правеха "ядрото" на форума! Точно тези хора сега са разочаровани и се махат един по един. Как беше - "Корабите напускат потъващия плъх", или пък беше обратно?
Хубави години бяха, но сега всичко в този форум се превърна в търговия. Имам чувството, че съвсем скоро някой ще пусне майка си за продажба и ти ще му изтриеш темата, защото не е
пусната по правилата, а не защото продава майка си.
И все пак държа да знам, защо е изтрита темата, пусната от колегата!
Късмет и успех ви пожелавам на всички! И не забравяйте, че колелото се върти - днес си горе, утре долу!
http://vbox7.com/play:8ef8277fa7