Питане за тези лодки.

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Питане за тези лодки.

Мнение от krokibg »

Антон Тонев написа:Не се занимавай с глупости.Имам добра според мен лодка.Като ходя за периода- петък-неделя, идвай с мен, и си разпъвай и каквото решиш.Таман когато фелдфебела Georgi30, е зает ще има с кого да си пия ракията.
Оперирам с това Изображение

Това е стотици пъти по-добро от Интекса,няма спор :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Да, по-добра е.Навремето- преди около 10г., с едно приятелче, младо момче/за съжаление вече не е сред нас/, баща му има фургон точно срещу Главатарци.Та с един дървен каяк трима души с багаж прекосявахме язовира.Беше си страшно.То тогава и за пръв път се качвах на такова нещо.Затова му предлагам на колегата.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Не ти трябва уфимка,особно от новите,ще почне да се разлепя още първата година и плата и е почти същия като на тия дето показваш.
Човека говори за такава лодка от сиромашия,да не пита от хубаво,акъли това било онова било,вземай си от тая дето си харесал и си се вози и жилетка задължително,само я пази от камъни и тръни по брега.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

По добре не си взимай никаква , а си вземи един дюшек с жилетка тогава ще минеш най-тънко !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Евтиното винаги излиза през носа и ако не можеш да плуваш ич не си помисляй за подобна лодка.Вносителите на всевъзможни стоки и техники 2 употреба понякога домъкват и някоя лодка-оправих една надуваема и още си работи,продадох я за 150 лв.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

piranqta написа:По добре не си взимай никаква , а си вземи един дюшек с жилетка тогава ще минеш най-тънко !
:twisted: Бе то аз ако си вържа 2 туби от по 10 л. от вода на кръста и на гърба и без дюшек ще мина, но при мен основния въпрос еТРАНСПОРТА НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО ДО ВОДОЕМА не че нямам проекти да си я направя и сам. Те ви едно ноу-хау:
Изображение
ако има мераклии да дерзаят. За мен зора е как да закарам возилото до водата. Последното на което съм се спрял е те това:
http://shop.fishing-mania.com/viewboating_3.php?id=7507 най-малката, единственото което не мога да натаманя е тежината и, че в различните сайтове го дават различно, но варира в границите 9-15 кг. което е точно в моите търсения. Та ще видим, докат се затопли има още 1-2 седмици, а докът стане време и да се гребе по язовирите и реките има поне месец и половина.
Благодарности пред всички за предложението на градския :prayer: :drinkers: , с него ще се уговорим допълнително, но аз искам и да съм си автономен, да мога да си се мотам по водите кога си поискам, за кола по шошетат докторите ме бракуват и не ми дават кетап, но за гребане по вода никой не може да ме спре, та лодка ще си взема, па ако ще "свинкя на джамия да се качи" :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
shpacieren
новобранец
новобранец

Мнение от shpacieren »

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

antivik написа: за кола по шошетат докторите ме бракуват и не ми дават кетап, но за гребане по вода никой не може да ме спре, та лодка ще си взема, па ако ще "свинкя на джамия да се качи" :wink: :drinkers: .
Ааааа - що не го видях това преди месец ?Изображение

Здоби ли се с лодка?-първо да питам.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

shpacieren написа:колеги някои да сподели впе4атлението си от лодка ВАРАН 410 на 1.70 с конзола с 20 или 25коня.
Колега,гледам навсякъде питаш за този комплект.
Често ги виждам в морето,но не мога да ти дам точно мнение,
че не съм карал такава.НО
имам приятели с такива лодки - не се оплакват за сега.
И най-важното – няма идеални лодки.
Ако имаш финансите - вземай 20к.с и влизай в играта.
Вакрил е с 30к.с - ама нещо май на баир му идва разхода.
Пеньо с 20к.с си е много доволен.
Нооооо,различни хора,различни предпочитания имат.
Точен и коректен отговор трудно ще получиш.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

КИРО написа:
antivik написа: за кола по шошетат докторите ме бракуват и не ми дават кетап, но за гребане по вода никой не може да ме спре, та лодка ще си взема, па ако ще "свинкя на джамия да се качи" :wink: :drinkers: .
Ааааа - що не го видях това преди месец ?Изображение

Здоби ли се с лодка?-първо да питам.
:D От давна се сдобих, че и направих няколко твърде добри приключения. Ето ти едното
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 47&t=52078
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=64115. Правех и други излизания, но без много снимане, що дърпа много време, направих и 1-2 риболовчета, едното на спининг, но се капотирах, другото на леко и извадих добра каракуда и бабушаци :wink: . Тази година повече ако има вода в гьоловете :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”