Чудене за директен ...
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Re: Чудене за директен ...
Това не е щека,че да махаш колена и да играеш с дължината .....
Подкрепям мнението,че за начало можеш да започнеш с една 6-ца с жило.Няма да натрапвам мнение за марки,но преди да купиш - добре е да разклатиш сопата.
...... пък ако ти хареса този риболов ........ ще има и 7-ци,8-ци,ластици .......

Подкрепям мнението,че за начало можеш да започнеш с една 6-ца с жило.Няма да натрапвам мнение за марки,но преди да купиш - добре е да разклатиш сопата.
...... пък ако ти хареса този риболов ........ ще има и 7-ци,8-ци,ластици .......
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Прав си,макар че аз си разглобявам директните,когато са ми дългъчки и нямам проблеми.Ще има и 7ци и 8-ци все някога,после по нанадолнището.tsvetkoff написа:Това не е щека,че да махаш колена и да играеш с дължината .....![]()
![]()
![]()

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
аз имам счупена последна снадка на директен при замахване с малка плувка, и оттогава ги ползвам по предназначение.Paublo_Eskobar написа:Прав си,макар че аз си разглобявам директните,когато са ми дългъчки и нямам проблеми.Ще има и 7ци и 8-ци все някога,после по нанадолнището.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако си беше купил Мило Адмирал като мене нямаше да ти се счупи въдицата.jasonsmith написа:аз имам счупена последна снадка на директен при замахване с малка плувка, и оттогава ги ползвам по предназначение.Paublo_Eskobar написа:Прав си,макар че аз си разглобявам директните,когато са ми дългъчки и нямам проблеми.Ще има и 7ци и 8-ци все някога,после по нанадолнището.
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Много ви благодаря за полезните съвети
Но за сега ще се въздържа с покупката , че нещо цените на моя град са много преувеличени . Тъй ли иначе заради работата в близките месец и половина трудно се очертава да ходя на риба 

Последно промяна от 888 на Пон Фев 27, 2012 1:07 pm, променено общо 2 пъти.
- jasonsmith
- разбира нещата
то и фокус финеса да си бях купил пак нямаше да се строши, но резервното коляно ми е 10 лв, а само мога да предполагам на твоето Мило колко еcomplast написа: Ако си беше купил Мило Адмирал като мене нямаше да ти се счупи въдицата.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Майтап колега.Моето е китайче отвсякъде и е 55лв.Хич го не пазя а и не се чупи.jasonsmith написа:то и фокус финеса да си бях купил пак нямаше да се строши, но резервното коляно ми е 10 лв, а само мога да предполагам на твоето Мило колко еcomplast написа: Ако си беше купил Мило Адмирал като мене нямаше да ти се счупи въдицата.и дали изобщо ще можеш да си намериш..
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Сигурно е стъклопластово?
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
То и аз не ги пазя,ама ако ти се случи,да го праснеш в някоя скала,подхлъзвайки се "без да искаш",китайчето най-вероятно ще стане на иляда парчета
При реален всепоглъщащ себеотрицателен и чест риболов с директни няма начин да не счупиш нещо по него -за това е добре,да се купуват популярни марки,за които има резервни части-по тази линия,при чупене на моите,съм нямал случай,съответната секция да се забави повече от три дни,пък пребивавам в "дивата"планина 

- jasonsmith
- разбира нещата
моето китайче, успях да му намеря пета снадка (тази преди дръжката) в срок от 10на дни. Я питай твоите вносители дали ще могат да ти намеря такава за твоята и пак ще си говоримINCUBUS написа:китайчето най-вероятно ще стане на иляда парчетаПри реален всепоглъщащ себеотрицателен и чест риболов с директни няма начин да не счупиш нещо по него

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
tica си имат....аз моя за 3-4 месеца, 2 пъти го чупих по невнимание, въпреки, че много го пазя, но има такива труднодостъпни секретни места, дето трябва да имаш екипировка и више по скално катерене и алпинизъм...
))

Ето и мойто виждане за нещата.С директен съм за почнал да ловя преди 20год.като тогава бях горд собственик на едни,лилави китайци/може би тук повечето ги знаят/-меки и лигави като маркуч с странната дължина от 4.50м-кефа беше,че бяха леки-то друго тогава нямаше,та тогава ВИНАГИ не ми достигаше метър.След години когато купувах първата ми 6-ца-ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ не ми достигаше метър,но се справях.Сега имам и седмица и РЯДКО не ми достига дължина.Случвало се е както казват колегите да махам долна снадка и да ловя на късо-мисля ,че като внимаваш нямаш грижи.Но за язовир с 5-та ще си безпомощен.Виждам,че си от Кърджали и ти давам пример.Този риболов беше през 2006 наляво от понтоните на яз.Кърджали.На това място:

и на този сипей

направихме стахотен риболов на едър костур с 6-ците-ако беше по-къс нямаше да ги стигнем заради дълбочината.Примери още много,но моя съвет:
-събери си парички задължително за шестица
-щом си с ограничен бюджет,избери най-леката която можеш да си позволиш,а какъв да е върха-щпиц или кух не го мисли-какъвто се случи...
п.с.Обръщай внимание на борсата във форума излиза хубави директни на добри цени...
Успех и дано съм бил полезен
и на този сипей
направихме стахотен риболов на едър костур с 6-ците-ако беше по-къс нямаше да ги стигнем заради дълбочината.Примери още много,но моя съвет:
-щом си с ограничен бюджет,избери най-леката която можеш да си позволиш,а какъв да е върха-щпиц или кух не го мисли-какъвто се случи...
п.с.Обръщай внимание на борсата във форума излиза хубави директни на добри цени...

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колега много ти благодаря за съвета , мястото ми е познатоRAAZIEL написа:Ето и мойто виждане за нещата.С директен съм за почнал да ловя преди 20год.като тогава бях горд собственик на едни,лилави китайци/може би тук повечето ги знаят/-меки и лигави като маркуч с странната дължина от 4.50м-кефа беше,че бяха леки-то друго тогава нямаше,та тогава ВИНАГИ не ми достигаше метър.След години когато купувах първата ми 6-ца-ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ не ми достигаше метър,но се справях.Сега имам и седмица и РЯДКО не ми достига дължина.Случвало се е както казват колегите да махам долна снадка и да ловя на късо-мисля ,че като внимаваш нямаш грижи.Но за язовир с 5-та ще си безпомощен.Виждам,че си от Кърджали и ти давам пример.Този риболов беше през 2006 наляво от понтоните на яз.Кърджали;

Покупката е вече факт ( sensas classic tele 500 ) евтин е около 20 кинта , но за сметка на това е доста лек , а бе просто ми лепна за ръката

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е аз не съм от богоизбраните "Тика"-джии но "Адмирал"-чето/карбоново е / ми върши работа.complast написа:Мунчо написа:Сигурно е стъклопластов?
Защото според мене въдицата е иструмент за риболов а не са перчене.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Въдицата е инструмент за риболов откъдето и да го гледаш,ама колко удоволствие ти предлага е друго?Хората които искат да изпитват тръпка от риболова се жертват-независимо от цената.Всеки може да ги сеца с кютука,и аз съм маал риби с китайския(даже и с руски) стъклопласт ....complast написа: Защото според мене въдицата е иструмент за риболов а не са перчене.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн