Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Надуваема лодка до 300 лв
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Надуваема лодка до 300 лв
И аз се колебая за тоя promarine. Другото което си мисля е това кану от Англия белкем е по-читава, но не е сигурно.Някой да е имал допир до такова ?
http://www.sportsdirect.com/sevylor-riv ... yak-888147" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsdirect.com/sevylor-riv ... yak-888147" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
Това ако е за риболов си чист инвалид в тоя душех. 

Аз съм любител трябва нещо евтино и не професионално.metoo написа:Това ако е за риболов си чист инвалид в тоя душех.
-
- разбира нещата
Искам да кажа, че ти трябва нещо евтино и по широко.
Принципно влизам с една пръчка и стръв нищо друго. Каква е идеята на по широката лодка ?
-
- разбира нещата
skaliente написа:Принципно влизам с една пръчка и стръв нищо друго. Каква е идеята на по широката лодка ?
Така става но ако си с багаж не става.

Аболютно пръчка, стръв и най-много жената която е 40кг.metoo написа:skaliente написа:Принципно влизам с една пръчка и стръв нищо друго. Каква е идеята на по широката лодка ?
Последно промяна от skaliente на Пет Май 24, 2013 7:11 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
skaliente написа:Аболютно причка стръв и най-много жената която е 40кг.metoo написа:skaliente написа:Принципно влизам с една пръчка и стръв нищо друго. Каква е идеята на по широката лодка ?
Щом е 40кг нямаш проблем.