Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Един от последните риболова на лед!
Re: Един от последните риболова на лед!
И аз така, ама опитите продължават!ristich написа: Аз лично не успях да стигна до този вид на леда и считам неговия успех за отличен!
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Вие двамата с последните 2 поста кажете кога щепием по 1-2-3-4 ракии,пък аз ще ви кажа къде зимуват белите риби... 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Кажи и на мен,
1-2-3-4 и повече ракии ги имаш
!
Ще дам и за в къщи !!!
1-2-3-4 и повече ракии ги имаш

Ще дам и за в къщи !!!
Sorry ама като видя снимки с маломерни бели и нещо ми се обръща да ме извиняваш ,и ако тва го беше написал можеше и да не ``спамя `` ...lachezar1 написа:overkill Колега 2те най-малки бели риби от снимката са пуснати а не знам какви сулки са другите като всичките бяха много над килограм даже тази най-голямата е 1.800кг. а относно мехура на 3 от рибите беше излязъл но 2те малки бяха хванати на плитко и си отплаваха живи и здрави.А за тролинг това са сулки но за лед според мен са си много добри.НАСЛУКА И моля ви не ми спамете темата като не ви харесва нещо по добре не пишете.![]()
![]()
![]()
Иначе какво виждам аз....., една бяла която със сигурност е мерна ,останалите съпоставяки ги със стъпките отстрани (освен ако некой не е ходил с калъф за цигулки ) са под или около нормата която е в сантиметри а не в килограми ( рибките сега с хайвер ) и дори и да си пуснал двете маломерки ( ако е така имаш все пак едно браво) така или иначе пак си над нормата по закон !!!!
Поздрави и малко по отговорно а не като ги набараш и сеч до откат .....като си помисля и кво ги чака от тук нататък през пролетта тея рибки ми става супер кофти ....дано да променят закона по скоро ...!!!
Ходя по каменяци и меткам изкуственяци
- Vid
- кандидат преподавател
Браво, само така и за в бъдеще. Лично, не обичам риболова на лед, но като гледам "Кво ги прайш" почвам да се зарибявам за догодина де.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека