Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

И в чужбина си ни знаят де
Модератор: bobopeli
Re: И в чужбина си ни знаят де
Ами явно самите испанци не са имали нужда да ги контролират,защото в главите им има нещо.Не предполагат,че някой може да испростее толкова,че да трупа купчини с риба и да е на принципа-След мен потоп 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много точно!dekata написа:Това е всичко друго,но не и хубава снимка.Натръшкани маломерни и почти маломерни шаранчета и покрай тях катуна.Иначе снимката наистина е интересна.Може да послужи за разсъждения на тема "Манталитета на селянина(не като место живеене) у нас и зад граница"
- slavi_riboloveca
- вече хвърля и на тежко
Не е точно така колега.И аз съм бил известно време в Испания и мага да ти кажа че има контрол.Много зависи обаче в коя кастилия се намираш.Мен лично са ме проверявали по 3 пъти /все различни органи/ в рамките на 5-6 часа и то на 1-н водоемcronos39 написа:Това е съвсем нормално за тук в Испаниа ,виждам го на всеки излет и най грозното е че си чистат рибата и хвърлят главитв във водата.Тук контролът е много малък или никакъв.

А факта че откъм шарани е касапница е верен.Там освен нашенци и ромънци,никои не лови шарковци.Там дори и полицията има право да провери дали си редовен риболовец,и имаш ли необходимите за това документи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Какво да се прави? Нали е въпрос на манталитет и възпитание! След като " учители" призовават:-Виж ми трюмчето! А у нас, включително и във Форума ни има и такива дето ги защитават, та такива ще са излагащите страната ни факти и то едва ли за последно! Срамота и за вестника и за журналистите и за редакторите! Аз спрях да гледам една ТВ и да купувам един риболовен вестник, ще спра и този жълтур, който купувах само заради риболовната страница и кръстословицата ! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ае....там са 100 човека на снимката и ако всеки е имал въдица, не са толкова мноо рибите, ама те т'ва, а? Пак от Еспаня!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Хубава работа ама българска(селска)
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кире то си пише бе брат - само майстора е ловил 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето с какво ловат някой нашенци,на снимката е охраната с току що изваденото изобретение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нямаме спирачки ей !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
cronos39 написа:Ето с какво ловат някой нашенци,на снимката е охраната с току що изваденото изобретение.
Т'ва е припон (поне тук така му викат), рибите са стръв....и като изобретение е мнооо старо.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

В този язовир има много щука и го пазат много,плаща се 7€ за деня.А рибите за стръв са сардини от рибарскиа.
-
- кандидат преподавател
Никога не привнасяйте критерии и мерки от административния и социален капацитет от една във друга държава -оценките стават нереални,независимо от общоевропейските директиви 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Никога няма да се научим!По едно време си мислех че има напредък,ама той е супер малък.
А като даваме за пример другите страни,в случая че и Испанците не били цвете за мирисане,та те имат рибни и водни ресурси поне 3-4,5.. пъти повече от нас и пазят 100 пъти почече от нас.
Ние сме няква плюнка на картата и си позволяваме да унищожаваме в най голям процент,чак и зад граница минахме.Добър пример са водите по северна Гърция,където ги занулихме само за 3 години.За там знам,как като на поточна линия са се влачели чували с шаран от Потами,смятайте.
Секи да си лови и да се хвали както си поиска,стига да има кой да му се радва!Аз такива грозни снимки и рибари със "селски" разбираня към любимото хоби не ги признавам.
А като даваме за пример другите страни,в случая че и Испанците не били цвете за мирисане,та те имат рибни и водни ресурси поне 3-4,5.. пъти повече от нас и пазят 100 пъти почече от нас.
Ние сме няква плюнка на картата и си позволяваме да унищожаваме в най голям процент,чак и зад граница минахме.Добър пример са водите по северна Гърция,където ги занулихме само за 3 години.За там знам,как като на поточна линия са се влачели чували с шаран от Потами,смятайте.
Секи да си лови и да се хвали както си поиска,стига да има кой да му се радва!Аз такива грозни снимки и рибари със "селски" разбираня към любимото хоби не ги признавам.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пабло не чувстваш ли как обиждаш поне половината колеги от форума със обръщението
/селски/Не знам как толерирате подобни изказвания ,и най вече ти като модератор.На последък
забелязвам много обидни епитети към селкото население. Не знам какво означава/селски риболов/
Не забравяйте че повечето излети са
във селските райони.Познавам хора живеещи във селата които на рибарска етика са по напред даже и от теб-така че се извини за твоите епитети.......Във събота и неделя гледах та се нагледах
на граждани по реката и мога да ти кажа че не бях много очарован..много риба се хвана...но...
никой не пусна и една риба..Имаше исказвания от рода на::- изгорил съм 100 кинта за гориво
че го ебем да пускам" Не е само селска проява не пускането на рибата..Не ти прави чест точно
на теб като модератор да правиш тия изказвания..както и на другите като мишо седмицата...
Нали обидите във форума не се толерират или това важи само за гражданите....Засрамете се-
обиждате много хора.Който си е простак и му липсват първите 7 години от възпитанието
и във Лондон да живее си остава простак.А по повод снимките - Бай Ганйо си е Бай Г АНЙО...
....И във България ги има такиви индивиди но на никой на му пука..нали ще тръгнат морунажите след 2 седмици-тогава ще ви покажа Аз снимки ...пък да видите гражданите кво могат,,....
п.п Със кавички или без аз се обиждам като ми кажат селянин...и държа да получа извинение....
и не само на мен а и на всички като мен..Искам да помоля админа да въведе правило това обръщение да не се толерира...Моля ви колеги от форума за малко толерантност -използвайте
друга дума за оприличаване на бракониерите......М Е Р С И...
/селски/Не знам как толерирате подобни изказвания ,и най вече ти като модератор.На последък
забелязвам много обидни епитети към селкото население. Не знам какво означава/селски риболов/
Не забравяйте че повечето излети са
във селските райони.Познавам хора живеещи във селата които на рибарска етика са по напред даже и от теб-така че се извини за твоите епитети.......Във събота и неделя гледах та се нагледах
на граждани по реката и мога да ти кажа че не бях много очарован..много риба се хвана...но...
никой не пусна и една риба..Имаше исказвания от рода на::- изгорил съм 100 кинта за гориво
че го ебем да пускам" Не е само селска проява не пускането на рибата..Не ти прави чест точно
на теб като модератор да правиш тия изказвания..както и на другите като мишо седмицата...
Нали обидите във форума не се толерират или това важи само за гражданите....Засрамете се-
обиждате много хора.Който си е простак и му липсват първите 7 години от възпитанието
и във Лондон да живее си остава простак.А по повод снимките - Бай Ганйо си е Бай Г АНЙО...
....И във България ги има такиви индивиди но на никой на му пука..нали ще тръгнат морунажите след 2 седмици-тогава ще ви покажа Аз снимки ...пък да видите гражданите кво могат,,....

п.п Със кавички или без аз се обиждам като ми кажат селянин...и държа да получа извинение....
и не само на мен а и на всички като мен..Искам да помоля админа да въведе правило това обръщение да не се толерира...Моля ви колеги от форума за малко толерантност -използвайте
друга дума за оприличаване на бракониерите......М Е Р С И...
Последно промяна от ribolovcho на Вто Мар 06, 2012 2:36 am, променено общо 4 пъти.

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Еми то за това са измислени кавичките!Мисля че съм ги използвал по предназначение,ако си прочел темата?Въпреки всичко-това е моето мнение и не се чувствам гузен заради селяците от Градо.ribolovcho написа: във селските райони.Познавам хора живеещи във селата които на рибарска етика са по напред даже и от теб-така че се извини за твоите епитети.......
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн