Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Кой какви куки използва при риболов на мач
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какви куки използва при риболов на мач
Залагам предимно на Gamakatsu LS 2210,Kamasan B511,B611 и OWNER CHIKA,като предимно ловя дребна риба,рядко ходя за шарани,но има и други марки с много добри показатели за мачов риболов,колегите по горе са ги изброили,успех.
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Това за избора на куките за Мачов риболов не е лесна работа,да се саобрази куката с стръвта,с големената на рибата,марката и модела на куките....има много тънкости.
Аз се спрях на куките за мачов риболов на камасан Б- 611-за по дребни риби бабушки,каракуда и камасан анимал за каракуда и шаран на царевица и жито.Ще ги изпробвам и ще пиша по подробно като и добавя и снимков матерял.
Аз се спрях на куките за мачов риболов на камасан Б- 611-за по дребни риби бабушки,каракуда и камасан анимал за каракуда и шаран на царевица и жито.Ще ги изпробвам и ще пиша по подробно като и добавя и снимков матерял.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
1050 използвам за риболов на баби и перки...като не винаги практикувам класически мач с ваглер ...понякога и със стандартна плувка...Георги Кръстев написа:Колега аз 1050 я ползвам за уклей, не е ли прекалено тънка и затворена за мачов риболов?
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Пробвайте Owner Funa за дребни баби или уклеи на мач. Тънка и лека, в същото време достатъчно отворена и здрава.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Naas
- ще става разбирач
Миналото лято ползвах Филстар Сенсей на платено със стръв царевица и съм доволен, но да се има на предвид че най големите шарани бяха до 2кг. за по големи не мога да кажа. Ето я куката......

Сега ми препоръчаха едни на Оунър но още не съм ги пробвал, ще споделя мнение след време. Ето ги......

Основно ще разчитам на тези през сезона но никога не се знае, издънят ли се веднага ги сменям с други. Поздрави и наслука

Сега ми препоръчаха едни на Оунър но още не съм ги пробвал, ще споделя мнение след време. Ето ги......

Основно ще разчитам на тези през сезона но никога не се знае, издънят ли се веднага ги сменям с други. Поздрави и наслука

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Доволен ще останеш !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Iseama са сгодни куки за царевица, само си вземи по-малък размер. Тия седмици по ще прилягат на някой дънар. 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Naas
- ще става разбирач
Аз си взех 10-ки, просто на такава снимка попаднах в интернет пространствотоВенелин Радушев написа:Iseama са сгодни куки за царевица, само си вземи по-малък размер. Тия седмици по ще прилягат на някой дънар.

Така като гледам има добри отзиви, значи да взимам смело и други номерации. А относно големината да споделя че лятото с тези жълтите на филстар номер 9 и две зърна царевица на тях, шаранчета по 500гр. гълтаха яко навътре, та съм си мислел и за 8-ци даже. Като е гладен и дребосъка лапа и заминава

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Те могат, но не винаги искат.... Впредвид, че куката е много здрава, а шарана има месеста и жилава уста, няма риск при ползване на малка кука. И вече според количеството стръв избираш и размера.Naas написа: Като е гладен и дребосъка лапа и заминава
Споделете моля,куки Колмик от серията N 500 , BS 5000 , DK 800 ,NK 800 стават ли за мач.Поздрави.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Стават за целта,моят съвет е да не е по-голяма от 10 номер.diorg написа:Споделете моля,куки Колмик от серията N 500 , BS 5000 , DK 800 ,NK 800 стават ли за мач.Поздрави.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
аз ползвам на kamasanB611.560.651,а за шаран сега си взех да пробвам animal,но като я гледам на пръв поглед е супер 

Owner Isada ,Kamasan B611 X strong,това са куките .Идеални за бял,електриков и жито.Размери 10-16.
Не сме наследили земята от дедите си,а сме я взели на заем от децата си.От нас зависи в какво състояние ще им я върнем!
- Naas
- ще става разбирач
Скоро си взех няколко пакета куки на OWNER но още не съм ги пробвал.
За баби, каракуди и евентуални шаранчета си харесах тези......

За по дребни рибки като уклей взех тези.........

Ако някой има преки впечетления от тях да сподели
За баби, каракуди и евентуални шаранчета си харесах тези......

За по дребни рибки като уклей взех тези.........

Ако някой има преки впечетления от тях да сподели

- moonrise458
- новобранец
Колеги дайте мнение за тези някой ползвал ли ги е и с какви впечатления е останал.Мисля да ги пробвам на Жребеца тоя уикенд.
http://reidstackle.co.uk/reids/index.ph ... cts_id=613
http://reidstackle.co.uk/reids/index.ph ... cts_id=613