Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Тича пролет 2012 ??????????????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Язовир Тича пролет 2012 ??????????????
За колегата "dzambazov" благодаря за точната информация и ситуацията изразена с карта. сега остава и да се организира и едно посещение..
-
- новобранец
Пътя от Омуртаг до Менгишево е в ремонт заобиколния маршут излиза някъде около 30тина километра Всичко е сигнализирано като табелите са за град Върбица.
Вчера бях на риболов около село Маломир. След селото се спуснах по черен път и излязох на язовира срещу с. Ловец, от там на лява докато намеря място. Равносметката е 20 платики около 100 - 150 грама и някоя друга червеноперка. Странното беше, че излизаха таранки като "ключодържател" не бях виждал токова малки и малки червеноперки т.е. само дребосък. Всичко това бе на плувка. Фидерите през цялото време мълчаха. Колега беше застанал между Върбица и Маломир, като хвана 20- тина таранки само на фидер.
-
- научил се да хвърля
Неможах да отговоря на колегата dzambazov за подробната снимка, но все още не съм ходил за да дам и аз отговор на запитванията за скорошен риболов на язовир Тича.
-
- ще става разбирач
хайде колеги никой ли не ходи на този красив водоем излиза ли нещо в момента
-
- ще става разбирач
не се ли размърда рибата на Тича,4е тази година мисля редовно да ходя
-
- ще става разбирач
Никой ли не живее около тича или там няма нет,някой да чукне едно изречение-как е нивото тръгнали рибата.
- hristo2201
- новобранец
Колега вместо да питаш и да чакаш отговор, защо не се разходиш до Тича и да видиш как е положението
пък после може и да се похвалиш 

-
- ще става разбирач
Да колега как и да не тръгна от Айтос до тича за проба като съм безработен и бера душа колата ми да не гори вода.И нали за това сме тука да си помагаме и да не се разкарваме напразно.
- metall_mulisha
- ще става разбирач
В тая срината така да се нарече ДЪРЖАВА дайте поне риболовците да сме единни то дето няма риба ами за какво да се лъжем всеки знае колко разходи отиват дори за еднодневен риболовdimito80 написа:Да колега как и да не тръгна от Айтос до тича за проба като съм безработен и бера душа колата ми да не гори вода.И нали за това сме тука да си помагаме и да не се разкарваме напразно.

ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- hristo2201
- новобранец
Разбра се колега - тук сме за да си помагаме, това е най-важното! Аз ще ходя, дай Боже другата неделя и ще видя как е хавата. До тогава наслука!dimito80 написа:Да колега как и да не тръгна от Айтос до тича за проба като съм безработен и бера душа колата ми да не гори вода.И нали за това сме тука да си помагаме и да не се разкарваме напразно.
-
- ще става разбирач
Наслука и на теб ще чакам да пишеш че тука само цонево остана днеска ходихме цял ден само два костура а бе с две думи капо
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Вчера в магазина чух двама колеги, тръгваха за Тича, според тях каракудата там е тръгнала вече, а и бабите съм почти сигурен, че са на линия. Но къде точно не знам. По това време обикновено много народ се събира в залива на Ловец, но като не съм плувкар не знам какво и как се лови 

-
- ще става разбирач
е браво колега пак е някаква информация