Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СУПЕРШОУ НА ПРИМОРСКО!
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Наистина беше прекрасно,макар дъжда.И Узото, и винцето, и ракийката и бирата също бяха прекрасни, да не говорим за глезотийките от скарата.
Лошото беше на другия ден - Заргански да каже, ако има спомени
.Виноват за кабела
,но утре ще има снимки и от мен.За Алепу - там сме,но трябва да обърнем сериозно внимание и на "ПОКАНАТА" на ОТЧЕТО за Ивайлов град - да вкусим и от удоволствието на тамошния сладководен риболов.

Лошото беше на другия ден - Заргански да каже, ако има спомени

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Още снимки....

ОТЧЕТО с Фиолетовия самогон...арен и коварен...хахаха...

Само Кольо Сървайвъра ...не се оплака от напитките...хахаха...

По едно време Отчето налупи една шапка...та станахме двама кравари/каубои/ - рибари

Дурумич продължи с "уроците"...

но бе държан изкъсо от "благоверната" г-жа Дурумова...
Дурумич, чак сега загрях що сме толкова "близки" с тебе...ами те съпругите ни една зодия ВЕЗНИ...и тебе те теглят на същия КАНТАР...

ОТЧЕТО с Фиолетовия самогон...арен и коварен...хахаха...

Само Кольо Сървайвъра ...не се оплака от напитките...хахаха...

По едно време Отчето налупи една шапка...та станахме двама кравари/каубои/ - рибари

Дурумич продължи с "уроците"...

но бе държан изкъсо от "благоверната" г-жа Дурумова...
Дурумич, чак сега загрях що сме толкова "близки" с тебе...ами те съпругите ни една зодия ВЕЗНИ...и тебе те теглят на същия КАНТАР...

- Local
- учете се от него
Ххаха ... ама то имало сървайвъри бе
ей това е значи... казахме , тропнахме на масата и се събрахме.... нека така да е занапред приятели и колеги... нека винаги когато кажем нещо да го правим със замах!!!
Така гответе се май или юни Djuni Open на големия плаж до блатото Алепу... там ще е следващия кръг със сигурност... почвам от сега да обмислям всичко...
Благодаря ви за прекрасното изкарване...
На кука и наздраве(повече здрави,че много живи се споминаха)

ей това е значи... казахме , тропнахме на масата и се събрахме.... нека така да е занапред приятели и колеги... нека винаги когато кажем нещо да го правим със замах!!!
Така гответе се май или юни Djuni Open на големия плаж до блатото Алепу... там ще е следващия кръг със сигурност... почвам от сега да обмислям всичко...
Благодаря ви за прекрасното изкарване...
На кука и наздраве(повече здрави,че много живи се споминаха)

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...има, бе...хора, има места колкото щеш - че 'ко му имаше на краневото - същото време беше дъждовно, малко повече ветровито, а пък и вий к'ви морски сте - вятъра да ви плаши - аре сега
Снощи обсъждахме едно място с един колега от форума , който имаше желание , а не можа да дойде. Той предложи буните между Несебър и Поморие. Обясниха ми че за тези буни се отива първо до Поморие и след това се "връщаш" по крайбрежната им алея в посока Равда
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ac292 ... x=43&iy=16
... Батката добре ги знае...а и аз много пъти минавайки на скорост от там съм си ги харесал.

Снощи обсъждахме едно място с един колега от форума , който имаше желание , а не можа да дойде. Той предложи буните между Несебър и Поморие. Обясниха ми че за тези буни се отива първо до Поморие и след това се "връщаш" по крайбрежната им алея в посока Равда
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ac292 ... x=43&iy=16
... Батката добре ги знае...а и аз много пъти минавайки на скорост от там съм си ги харесал.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...ами тва, че идва далеч на километри за някои хора.... и пак ще сме на бройbatmilen написа:...кво толкова...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- Михалич
- ще става разбирач
batmilen написа: ...Па ако има и регламент ...и за риболов по монокини...или дибидюс каки ....ела да видиш присъствие...на ОтЧО ще му изтекат лигите...кат раздава наградите...хахаха...

Бат Милене, що не вземеш да напишеш някоя книжка - като например - "Особенности на морския риболов през лятото - по Черноморието"

И дар слово имаш и познания - дет се вика

Може да започне така: ...От незапомнени времена тук по Черноморието се е ловяла риба ......."

Хубаво място е, ама дали дава риба

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

- не мога да го разбера,
...понеже поне за едно място от нашите северните, не е казал хубави думи

Ни'са халосвай, Батка.... ши'дода на дюнито ...

-
- сериозен играч