СУПЕРШОУ НА ПРИМОРСКО!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Наистина беше прекрасно,макар дъжда.И Узото, и винцето, и ракийката и бирата също бяха прекрасни, да не говорим за глезотийките от скарата. :lol: :lol: :lol: :lol:
Лошото беше на другия ден - Заргански да каже, ако има спомени :lol: :lol: 8) 8) .Виноват за кабела :oops: ,но утре ще има снимки и от мен.За Алепу - там сме,но трябва да обърнем сериозно внимание и на "ПОКАНАТА" на ОТЧЕТО за Ивайлов град - да вкусим и от удоволствието на тамошния сладководен риболов. :D :D :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Още снимки....

Изображение

ОТЧЕТО с Фиолетовия самогон...арен и коварен...хахаха... :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Само Кольо Сървайвъра ...не се оплака от напитките...хахаха... :lol:

Изображение

По едно време Отчето налупи една шапка...та станахме двама кравари/каубои/ - рибари :lol:

Изображение

Дурумич продължи с "уроците"... :lol:

Изображение

но бе държан изкъсо от "благоверната" г-жа Дурумова...

Дурумич, чак сега загрях що сме толкова "близки" с тебе...ами те съпругите ни една зодия ВЕЗНИ...и тебе те теглят на същия КАНТАР... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Ххаха ... ама то имало сървайвъри бе

ей това е значи... казахме , тропнахме на масата и се събрахме.... нека така да е занапред приятели и колеги... нека винаги когато кажем нещо да го правим със замах!!!

Така гответе се май или юни Djuni Open на големия плаж до блатото Алепу... там ще е следващия кръг със сигурност... почвам от сега да обмислям всичко...

Благодаря ви за прекрасното изкарване...
На кука и наздраве(повече здрави,че много живи се споминаха) :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

ОЩЕ............

Изображение

Изображение

ИзображениеИзображение

Изображение

Изображение

Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Гледам ... гледам снимките и си мисля :

Юни-Дюни .... ясно :wink: !!!

....ами за Варна ... 'ко прайм :roll: ши'га бъде ли ... или нема да'га бъде?
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ми предложи ...някой дълъг и дащен плаж...без чорбаджии и добермани....и ще си помислим... :lol: Тури идата...ама да неее като Краневската история миналата година...по от раншко...да дадеш инфото... :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

durumov написа:Гледам ... гледам снимките и си мисля :

Юни-Дюни .... ясно :wink: !!!

....ами за Варна ... 'ко прайм :roll: ши'га бъде ли ... или нема да'га бъде?
Батка буните на Балчик не стават ли? и нямаше ли някой такъв плаж там ... та дори и малко скалици да има... ??? :?:
Клавиатура риба не лови!!!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...има, бе...хора, има места колкото щеш - че 'ко му имаше на краневото - същото време беше дъждовно, малко повече ветровито, а пък и вий к'ви морски сте - вятъра да ви плаши - аре сега :lol: :lol: :lol:

Снощи обсъждахме едно място с един колега от форума , който имаше желание , а не можа да дойде. Той предложи буните между Несебър и Поморие. Обясниха ми че за тези буни се отива първо до Поморие и след това се "връщаш" по крайбрежната им алея в посока Равда

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ac292 ... x=43&iy=16

... Батката добре ги знае...а и аз много пъти минавайки на скорост от там съм си ги харесал.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Д'мич ко ще фащаш на тия буни...преди излизаше калканче...и попченца...ама ходих...то първо път няма като хората... :lol:

по хубав плаж от този Шофьорския на Дюните няма...там може ако е топло и на пясъка да се преспи...кво толкова...Узаки нема да носим...само БИРА...хахаха... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...кво толкова...
...ами тва, че идва далеч на километри за някои хора.... и пак ще сме на брой :wink: пак толкова, колкото бяхме - е лошо няма, де..еее... :lol: :lol: :lol: хубаво пак ще си бъде !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

далече ама е най-хубавия и дащен плаж по Южното Черноморие... :lol:

Па ако има и регламент ...и за риболов по монокини...или дибидюс каки ....ела да видиш присъствие...на ОтЧО ще му изтекат лигите...кат раздава наградите...хахаха... :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

batmilen написа: ...Па ако има и регламент ...и за риболов по монокини...или дибидюс каки ....ела да видиш присъствие...на ОтЧО ще му изтекат лигите...кат раздава наградите...хахаха... :lol:
:lol: Поне няма да сме валат - това му е хубавото на морския риболов през лятото :lol:
Бат Милене, що не вземеш да напишеш някоя книжка - като например - "Особенности на морския риболов през лятото - по Черноморието" :lol:
И дар слово имаш и познания - дет се вика :lol: :lol: - Ще има успех си мисля :lol: После може да продължиш с "Особенности на морския риболов през зимата "
Може да започне така: ...От незапомнени времена тук по Черноморието се е ловяла риба ......." :lol: :wink: :lol:

:idea: Това Иракли - някой сещал ли се е за него :idea:
Хубаво място е, ама дали дава риба :?:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

:wink: ...абе знам го аз ... ко'иска Батката - не му са ходи на-нагоре на Север - мързи ли гу...скрънзоти са за горивото ли ???

- не мога да го разбера,

...понеже поне за едно място от нашите северните, не е казал хубави думи :lol: :lol: :lol: ши'кажиш, че ний рибите тука само от неговите снимки ги виждаме :lol: :lol: :lol:

Ни'са халосвай, Батка.... ши'дода на дюнито ... :roll: ама айде и ти да дойдеш насам де ... че и другите юнаци барабар с тебе :idea:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

хахаха...още ми е рано за Мемуари...
то риба от година на година все по-рядко се лови по морето...

може да почна" Имало едно време..." Детски приказки за начинаещи рибарчета...хахаха... :lol:

Около "Иракли" се водят "Пунически войни"..."Натура 2000" или "Клати к..а" :lol: :lol: :lol: :lol:

Па ти за риболов мислиш... :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

имам идея за Силистар.....плаж баш като за нас....и...риба има !!! и на палатки мое да сме и всичко и нема кой да ни тормози там !!! и е по добър от оня на дюни...преди резово на мостчето в ляво...точно преди самото мостче...после пътя си те води право към Силистар
Господ може всичко чада мой !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”