Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Един различен ден 2012
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Един различен ден 2012
Пускам карти и описание на пътя .Тези които все още не са решили имат още няколко дни за размисъл!
Комплекса "Черно море"се намира се по пътя Пазарджик-Ветрен на около 3 км от града.От София или от Пловдив след като се слезе от магистралата на първите светофари в града се свива надясно(това е точно като минеш затвора и преди да влезеш в града)след това по околовръстния път и на първото кръстовище пак в дясно(има табела за Ветрен,Бошуля).Подминавасе моста на
р.Тополница,комплекса(хотела)"Фазанарията" и след това се вижда вляво едно циментово водоемче със сграда до него и статуя на бог Нептун .Е това е правилното мястоИма си отбивка до него.Намира се пред разклона за с.Юнаците стигнеш ли до този разклон значи си подминал гьола

Пускам и карта за колеги,които не използват магистралата

Комплекса "Черно море"се намира се по пътя Пазарджик-Ветрен на около 3 км от града.От София или от Пловдив след като се слезе от магистралата на първите светофари в града се свива надясно(това е точно като минеш затвора и преди да влезеш в града)след това по околовръстния път и на първото кръстовище пак в дясно(има табела за Ветрен,Бошуля).Подминавасе моста на
р.Тополница,комплекса(хотела)"Фазанарията" и след това се вижда вляво едно циментово водоемче със сграда до него и статуя на бог Нептун .Е това е правилното мястоИма си отбивка до него.Намира се пред разклона за с.Юнаците стигнеш ли до този разклон значи си подминал гьола

Пускам и карта за колеги,които не използват магистралата

Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Днес след 15.30 БНР, програма Христо Ботев, предаването "И рибар съм, и ловец съм "
Христо Ботев
Моля,колегите които ще идват да пристигнат до 9.00.Нека носят чадъри и кепове.Другото е по желание-стръв,захранки,плувки и куки(ако решат да сменяват монтажа).
Христо Ботев
Моля,колегите които ще идват да пристигнат до 9.00.Нека носят чадъри и кепове.Другото е по желание-стръв,захранки,плувки и куки(ако решат да сменяват монтажа).
- ninastefanina
- сериозен играч
И тази година мина Един различен ден.
Софийската група

Купите и медалите

Бутника
Дечицата

Моето дете,което се класира 5-ти

Това е от мен.Радвам се,че ви познавам и ви има
Софийската група

Купите и медалите

Бутника

Дечицата

Моето дете,което се класира 5-ти

Това е от мен.Радвам се,че ви познавам и ви има

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- разбира нещата
Преди започване на състезанието:

Награждаването:

Ето ги и победителите в състезанието ,моето момиче Лили,грабна купата за най-много уловена риба :

Ето,тази усмивка ме кара всеки път да бъда на линия за всяко следващо състезание!

Награждаването:

Ето ги и победителите в състезанието ,моето момиче Лили,грабна купата за най-много уловена риба :

Ето,тази усмивка ме кара всеки път да бъда на линия за всяко следващо състезание!

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Щастлив съм, че ви познавам,щастлив съм ,че прекарах един незабравим ден сред вас и тези дечица 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- вече хвърля и на тежко
Съжалявам,че неможах да дойда..............................
Чудесни сте приятели.
Отново подарихте 'Един различен ден" на децата.
Поздравления.
Чудесни сте приятели.
Отново подарихте 'Един различен ден" на децата.
Поздравления.
"CLUB FOR SPORT FISHING-VRATSA CARP"

Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/

Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Много добра организация - Наско се беше постарал, както винаги!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
- chapara
- ще става разбирач
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Успях да си почина след състезанието. Сега мога да напиша няколко реда и аз.
Времето ни изчака и тогава се развали. Е имаше си един вятър докато се ловеше риба, после пък докато раздавах награди все поглеждах назад - по поречието на Тополница идваха черни облаци и гръмотевиците, които се чуваха ми действаха стряскащо. Но ни се размина
Като цяло съм доволен - децата се забавляваха, имаше много усмивки. Значи всичко е ОК. Имаше малки дребни неща, които ме дразнеха и все още ме, но ще си ги запазя за себе си
Догодина ще ги изчистя.
Благодарности към всички подпомогнали да се реализира петото издание на "Един различен ден"- "Гларус", "Софарма", "Крез", "Филстар", захранки"Шампион", Наско Шерифа, Коцето за грамотите, Ротаракт клуб Пазарджик и сигурно ще изпусна някой. Благодарности към телевизиите изпратили екипи: ХобиТв и БНТ. Огромно благодаря на всички колеги дошли да помагат на децата. Без Вас ще е трудно, колкото и други помошници да има няма ли хора, които да разбират от риболов не става. Колегите, които не дойдоха могат само да съжаляват.
Догодина пак!
Разбора след състезанието както винаги беше на ниво

Времето ни изчака и тогава се развали. Е имаше си един вятър докато се ловеше риба, после пък докато раздавах награди все поглеждах назад - по поречието на Тополница идваха черни облаци и гръмотевиците, които се чуваха ми действаха стряскащо. Но ни се размина

Като цяло съм доволен - децата се забавляваха, имаше много усмивки. Значи всичко е ОК. Имаше малки дребни неща, които ме дразнеха и все още ме, но ще си ги запазя за себе си

Благодарности към всички подпомогнали да се реализира петото издание на "Един различен ден"- "Гларус", "Софарма", "Крез", "Филстар", захранки"Шампион", Наско Шерифа, Коцето за грамотите, Ротаракт клуб Пазарджик и сигурно ще изпусна някой. Благодарности към телевизиите изпратили екипи: ХобиТв и БНТ. Огромно благодаря на всички колеги дошли да помагат на децата. Без Вас ще е трудно, колкото и други помошници да има няма ли хора, които да разбират от риболов не става. Колегите, които не дойдоха могат само да съжаляват.
Догодина пак!
Разбора след състезанието както винаги беше на ниво

- chapara
- ще става разбирач
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!