Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Карък!!!
Модератор: sapuna
- Go4ev
- новобранец
Re: Карък!!!
Защото не слушаш какво ти говоря и не правиш затова не си хваналatanasrad написа:Днес от 7 сутринта до 17 нито една риба!! До мен хванаха 2кг шаран аз нито една каракуда дори!!

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
-
- вече хвърля и на тежко
На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
- Go4ev
- новобранец
Чул те господ колега!!! Аз точно тези 2 дена ще съм по цял ден за риба айде дано си ми късметлия и да познаеш снимки и почерпка от мене. Има ли някакав начин да го снимаш и да ми го пратиш да го разгледам този календар? НАСЛУКА на всички колеги през седмицата!dilval написа:На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
- Go4ev
- новобранец
Извинявам се предварително за спама просто atanasrad не си вижда Личните Саобщения ! Atanasrad намери ме в Скайпа моя скайп е Go4ev_91 след като ме намери ще изтрия пост-аatanasrad написа:Днес от 7 сутринта до 17 нито една риба!! До мен хванаха 2кг шаран аз нито една каракуда дори!!

-
- ще става разбирач
Който е ходил на Жребчево знае ,че " На 'сигански червей най-кълве ве батеее"
:D:D

-
- научил се да хвърля
По принцип са негодници, може да има и изключения.Скоро имах излет на посещаем язовир, не обичам навалицата и застанах така че поне от едната ми страна да съм последен. Ненадейно се появи един мангал и застана точно на главата ми, сто пъти го предопредих да внимава, стръв му дадох, десет пъти ми оплете фидера...аааа да го плесна, но като ми прогори кордата на талескопа с цигарата превартех. Обещах му за напред където се срещнем по водоемите се мокър да си ходи.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- Go4ev
- новобранец
ХаХАха колега и аз съм имал подобни случай в моя случай като му дадох куки плувки месини квото имах излишно и мангалчето (6 7 клас видима възраст) ми каза... цитирам точните му думи: " Бог да те прости Бате" . Направо....mr.washinkton написа:По принцип са негодници, може да има и изключения.Скоро имах излет на посещаем язовир, не обичам навалицата и застанах така че поне от едната ми страна да съм последен. Ненадейно се появи един мангал и застана точно на главата ми, сто пъти го предопредих да внимава, стръв му дадох, десет пъти ми оплете фидера...аааа да го плесна, но като ми прогори кордата на талескопа с цигарата превартех. Обещах му за напред където се срещнем по водоемите се мокър да си ходи.

-
- новобранец
Другия път иди на мястото на мангала и малко захранка иска успех
-
- научил се да хвърля
Моя беше дърт циганин, нито попита ще прече ли нито....абе циганска работа, не искам да ги виждам.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- Go4ev
- новобранец
С тези темпове, с който се размножават смятай, че ще започваме все по-често и по-често да ги виждаме....mr.washinkton написа:Моя беше дърт циганин, нито попита ще прече ли нито....абе циганска работа, не искам да ги виждам.

- Go4ev
- новобранец
Kъм Atanasrad! Наско аз тръгнах за Бургас петък събота и неделя ще ходя за риба хайде като прочетеш този пост моля ти се прати ми 1 смс с твоя номер да ти се обадя да се чуем и евентуално оговорим за един съвместен риболов някой от тези дни! Номера ми е 0885 36 33 31 - Иван Благодаря ти предварително! Извинявам се за спама.
-
- научил се да хвърля
? , обясни за" смарта ",и календара.dilval написа:На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
- germana74
- ще става разбирач
Пробвай с лежане на повода, ако не дава резултат вдигни на 5см. от дъното гледай въпросния
господин Ром как действа и дерзаи. Брат аз съм от Бургас дай малко инфо за местото,ако е удобно
разбира се. Да ги понацепим малко. Обърни внимание храни ли, исфини такъма,по малка кука,
би трябвало да се получи и да не забравяме,че част от успеха се дължи на избиране на точното
място.
господин Ром как действа и дерзаи. Брат аз съм от Бургас дай малко инфо за местото,ако е удобно
разбира се. Да ги понацепим малко. Обърни внимание храни ли, исфини такъма,по малка кука,
би трябвало да се получи и да не забравяме,че част от успеха се дължи на избиране на точното
място.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- germana74
- ще става разбирач
Колеги между другото на язовир Порой дава прилични каракуди варират от 350 до 500гр.
ловят се предимно на опашката на язовира на фидер.
ловят се предимно на опашката на язовира на фидер.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
-
- новобранец
питай зарко как стават тия неща може и да обясни