Карък!!!

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Re: Карък!!!

Мнение от Go4ev »

atanasrad написа:Днес от 7 сутринта до 17 нито една риба!! До мен хванаха 2кг шаран аз нито една каракуда дори!!
Защото не слушаш какво ти говоря и не правиш затова не си хванал :drinkers: :drinkers: Айде НАЗДРАВЕ и наслука ИМАШ и ЛС провери го и ми отговори ако може.
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
dilval
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dilval »

На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

dilval написа:На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
Чул те господ колега!!! Аз точно тези 2 дена ще съм по цял ден за риба айде дано си ми късметлия и да познаеш снимки и почерпка от мене. Има ли някакав начин да го снимаш и да ми го пратиш да го разгледам този календар? НАСЛУКА на всички колеги през седмицата!
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

atanasrad написа:Днес от 7 сутринта до 17 нито една риба!! До мен хванаха 2кг шаран аз нито една каракуда дори!!
Извинявам се предварително за спама просто atanasrad не си вижда Личните Саобщения ! Atanasrad намери ме в Скайпа моя скайп е Go4ev_91 след като ме намери ще изтрия пост-а :)
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

Който е ходил на Жребчево знае ,че " На 'сигански червей най-кълве ве батеее" :D:D:D
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mr.washinkton »

По принцип са негодници, може да има и изключения.Скоро имах излет на посещаем язовир, не обичам навалицата и застанах така че поне от едната ми страна да съм последен. Ненадейно се появи един мангал и застана точно на главата ми, сто пъти го предопредих да внимава, стръв му дадох, десет пъти ми оплете фидера...аааа да го плесна, но като ми прогори кордата на талескопа с цигарата превартех. Обещах му за напред където се срещнем по водоемите се мокър да си ходи.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

mr.washinkton написа:По принцип са негодници, може да има и изключения.Скоро имах излет на посещаем язовир, не обичам навалицата и застанах така че поне от едната ми страна да съм последен. Ненадейно се появи един мангал и застана точно на главата ми, сто пъти го предопредих да внимава, стръв му дадох, десет пъти ми оплете фидера...аааа да го плесна, но като ми прогори кордата на талескопа с цигарата превартех. Обещах му за напред където се срещнем по водоемите се мокър да си ходи.
ХаХАха колега и аз съм имал подобни случай в моя случай като му дадох куки плувки месини квото имах излишно и мангалчето (6 7 клас видима възраст) ми каза... цитирам точните му думи: " Бог да те прости Бате" . Направо.... :D
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Мнение от marin.nikolov62 »

Другия път иди на мястото на мангала и малко захранка иска успех
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Моя беше дърт циганин, нито попита ще прече ли нито....абе циганска работа, не искам да ги виждам.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

mr.washinkton написа:Моя беше дърт циганин, нито попита ще прече ли нито....абе циганска работа, не искам да ги виждам.
С тези темпове, с който се размножават смятай, че ще започваме все по-често и по-често да ги виждаме.... :D ще станат повече от нас ... :D :D :D
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Kъм Atanasrad! Наско аз тръгнах за Бургас петък събота и неделя ще ходя за риба хайде като прочетеш този пост моля ти се прати ми 1 смс с твоя номер да ти се обадя да се чуем и евентуално оговорим за един съвместен риболов някой от тези дни! Номера ми е 0885 36 33 31 - Иван Благодаря ти предварително! Извинявам се за спама.
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

dilval написа:На смарта имам календар за риболов - за вчера и днес показваше много лош улов.Най - добър го дават в петък и събота! Потвърдено е - много познава!
? , обясни за" смарта ",и календара.
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Пробвай с лежане на повода, ако не дава резултат вдигни на 5см. от дъното гледай въпросния
господин Ром как действа и дерзаи. Брат аз съм от Бургас дай малко инфо за местото,ако е удобно
разбира се. Да ги понацепим малко. Обърни внимание храни ли, исфини такъма,по малка кука,
би трябвало да се получи и да не забравяме,че част от успеха се дължи на избиране на точното
място.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Колеги между другото на язовир Порой дава прилични каракуди варират от 350 до 500гр.
ловят се предимно на опашката на язовира на фидер.
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
marin.nikolov62
новобранец
новобранец

Мнение от marin.nikolov62 »

питай зарко как стават тия неща може и да обясни
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”