Микрото -Пясъчник

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

nunito
новобранец
новобранец

Re: Микрото -Пясъчник

Мнение от nunito »

radius написа:Колеги как няма да има риба на микрото като арендатора е един от най голямите бракониери в този район . Мрежите му не излизат от Пясъчник всичко уловено влиза в Микрото да не мислите , че плаща риба за да тъпче Микрото и най интересното е , че ИАРА знаят но си траят .

Колега, в голяма грешка си!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

radius написа:Колеги как няма да има риба на микрото като арендатора е един от най голямите бракониери в този район . Мрежите му не излизат от Пясъчник всичко уловено влиза в Микрото да не мислите , че плаща риба за да тъпче Микрото и най интересното е , че ИАРА знаят но си траят .
И миналата година ли е пускал от големия в малкия риба от мрежите,защото миналата година си даваше пак предоволно риба.Колега,преди да спамиш в темата ми събери доказателства,защото това сега е клевета.А за клевета знаеш ли какво повелява закона или така ви е удобно скрити зад никове да плюете.

Наказателен кодекс на Република България

Раздел VII
Обида и клевета

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., изм. бр 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева, както и с обществено порицание.
(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:
И миналата година ли е пускал от големия в малкия риба от мрежите,защото миналата година си даваше пак предоволно риба.Колега,преди да спамиш в темата ми събери доказателства,защото това сега е клевета.А за клевета знаеш ли какво повелява закона или така ви е удобно скрити зад никове да плюете.

Виж това не е плюене а самата истина . А колкото до криенето зад никовете аз не се крия . Бих ти поразказал доста неща за да се убедиш в истинността даже и можеш да позаснемеш това онова със скрита камера за да му дадеш гласност в хоби тв . Поразпитай в Беловица и ще научиш доста . :drinkers:

Наказателен кодекс на Република България

Раздел VII
Обида и клевета

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., изм. бр 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева, както и с обществено порицание.
(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Вземи се ограмоти как да цитираш постове,като си толкова отворен защо не звъниш на 112 и ИАРА.Да,знам един вагабонтин ,който не вади мрежите си от Пясъка,но не се казва Петьо.И на мен скрита камера не ми трябва,достатъчно гаври видях на тоя язовир-Пясъчник.
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:Вземи се ограмоти как да цитираш постове,като си толкова отворен защо не звъниш на 112 и ИАРА.Да,знам един вагабонтин ,който не вади мрежите си от Пясъка,но не се казва Петьо.И на мен скрита камера не ми трябва,достатъчно гаври видях на тоя язовир-Пясъчник.
Грамотност ,цитиране ,постове има ли значение . Важното е , че който го интересува чете . Не съм много на ти с компютара нужен ми е за друго . Ти май се засягаш - звънял съм и съм ги чакал но ефекта е нулев . Не знам каква кауза защитаваш - Петйо да не ти е личен приятел . Вероятно ти трябва да четеш какви са мненията за него от други риболовци .
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Колега ,спри с простотиите.Не знаеш в какво се забъркваш-да ,познати сме с Петьо и то от много години,от времето на мутрите,не сбърках от още по задно време.Отвори си отделна тема и си я наблъскай с врели некипели.
Моля модератора да разчисти темата МИ от СПАМ-а.
Радиус,диаметър-един съвет-изтрий си снимката от галерията.
Аватар
hristoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hristoogi »

Добър улов .но май е от двама ви . Между другото тези шаранета излизаха и миналата и по миналата година .Жалко ще е само ако наистина този арендатор Петъо ,допринесе за гъстотата на рибата там ,за сметка на Пясъка .Вече нищо не може да ни учуди . Ще се разбере по посещенията на VIP картотекираните. Бутник ,де да обесняваше така хубаво и подробно за водоемите и във хоби тв ". Иначе ,браво за хубавия излет и улов .
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:Колега ,спри с простотиите.Не знаеш в какво се забъркваш-да ,познати сме с Петьо и то от много години,от времето на мутрите,не сбърках от още по задно време.Отвори си отделна тема и си я наблъскай с врели некипели.
Моля модератора да разчисти темата МИ от СПАМ-а.
Радиус,диаметър-един съвет-изтрий си снимката от галерията.
Мутренското време отмина - Не се страхувам в какво се забърквам звучи ми като заплаха :finga: :butthead: Който го е страх от мечки да не влиза в гората г-н БУТНИКОВ . :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Димитре,никъде по никакъв начин не съм те обидил или подал средни пръсти,а най-малкото да си свалям гащите и да ти се ......Плюеше срещу арендатор,сега се нахвърляш с емотиконите срещу мен.Не съм отправял заплаха,защо го изтълкува така.Микрото винаги ме е изненадвало с добър улов,преди като го стопанисваше Ловното имаше ли мрежи вътре,а рибата от тях къде отиваше.Чудно ми е ,ако го беше взел някой друг неизвестен човечец как щеше да реагираш.Тук работата ми намирисва на друго-злоба и завист.Информацията ,която пуснах за водоема е за колеги ,които искат да си правят кефа и да не си губят времето по обезрибени водоеми.Същото го правя и с други водоеми.Благодаря ти за емотиконите ,много беше любезен.
Като не те е страх от мечки ,защо си махна снимката от галерията,ти за много прост ме имаш ,знаеш ли ,че вече е разпечатана,не напразно ти цитирахЗАКОНА,но ти потърси слава.Димитре,Микрото не може да го вземе случаен човек.
Да,времето на мутрите отмина и никой няма да ти търси отговорност чрез техните похвати-нали сме в Европа има съдии :lol: прокурори :lol: :lol: и Полиция.
Явявам се нещо като адвокат в случая,но такава е ситуацията,не може да ти пише ,който трябва,но чете из Форума :wink:
И ако решиш да си изтриеш постовете ще е късно,но никога няма да е късно да се извиниш,това ще ти направи чест.
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Супер риболов е станал. :supz:
radius
новобранец
новобранец

Мнение от radius »

butnik написа:Димитре,никъде по никакъв начин не съм те обидил или подал средни пръсти,а най-малкото да си свалям гащите и да ти се ......Плюеше срещу арендатор,сега се нахвърляш с емотиконите срещу мен.Не съм отправял заплаха,защо го изтълкува така.Микрото винаги ме е изненадвало с добър улов,преди като го стопанисваше Ловното имаше ли мрежи вътре,а рибата от тях къде отиваше.Чудно ми е ,ако го беше взел някой друг неизвестен човечец как щеше да реагираш.Тук работата ми намирисва на друго-злоба и завист.Информацията ,която пуснах за водоема е за колеги ,които искат да си правят кефа и да не си губят времето по обезрибени водоеми.Същото го правя и с други водоеми.Благодаря ти за емотиконите ,много беше любезен.
Като не те е страх от мечки ,защо си махна снимката от галерията,ти за много прост ме имаш ,знаеш ли ,че вече е разпечатана,не напразно ти цитирахЗАКОНА,но ти потърси слава.Димитре,Микрото не може да го вземе случаен човек.
Да,времето на мутрите отмина и никой няма да ти търси отговорност чрез техните похвати-нали сме в Европа има съдии :lol: прокурори :lol: :lol: и Полиция.
Явявам се нещо като адвокат в случая,но такава е ситуацията,не може да ти пише ,който трябва,но чете из Форума :wink:
И ако решиш да си изтриеш постовете ще е късно,но никога няма да е късно да се извиниш,това ще ти направи чест.
[/color г-н Бутник първо емотиконите не са насочени към теб погледни къде са поставени на теб съм ти казал на здраве . Злоба и завист при мен няма погрешно ти е мнението . Колкото до снимката не ми дреме ,че си я копирал не знам защо не я виждаш не съм пипал нищо . Ще ти кача малко снимки от мой риболов . :drinkers:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Виж сега,не ми се занимава с простотии,достатъчно много мръсотия съм срещнал по форумите,а те не са за това.Нали трябва да си бъдем полезни със споделянето на риболовите и прийомите ,които използваме за да надхитрим рибите.Аз споделих един излет и ти започна да спамиш в темата и вместо да ми се извиниш ми посочи среден пръст.Не искам да се правя на голямата работа,но съм бил полезен на много хора със съвети и с помощ за това онова.Да,някои ме приемат за приятел ,други ме ненавиждат,но така е не мога да стоя отстрани и да не взема участие в постове в които липсва здрава мисъл.В този ред на мисли искам да ти подскажа,че за теб е по-добре да си ми приятел отколкото враг.Моля за сетен път пиши в ТЕМАТА МИ по същество.
Няма безгрешни хора,аз също не правя изключение :wink:
bg88
новобранец
новобранец

Мнение от bg88 »

колеги какво можете да кажете относно микрото сега към този момент.
някаква информация, насоки какво излиза сега ...... не съм от Пловдив но имам желание да го посетя .....

Благодаря предварително за отзовалите се :) :D
boris1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boris1 »

Ами то от пътя покрай него на път за Яз.Пясъчник аз не видях и капчица вода да има ,но може пък и да е останала малко.Все пак само за секунда го видях,но беше сух докъдето ти вижда погледа.
и рибата има душа-бракониера не
givi71
новобранец
новобранец

Мнение от givi71 »

Ами честито на всички! Миналата седмица Селския го опразни и излови рибата. Много "добър" арендатор. Така, че няма микро.
Заключено

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”