Зарган 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Зарган 2012

Мнение от Ivan_nikolov »

popai написа:Днес на Ной между педарките-един зарганчок ме изненада приятно!
Имаше и учудени,имаше и похвали.... :D .
Но си беше една едничка - хаймане и много плахо попипна...! Не бе писалка-по скоро ...показалка! :wink: Като я поведох и се позна обаче че не е от педарките-едно сукане-само тоя рибок дето го може! Ае дано по често да започне да се обажда!
Браво колега! значи е време за по чести проверки :drinkers: :drinkers: :drinkers:
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

преди седмица на траката имаше една закачена на чепаре ... ама беше прекалено малка за тигана и я върнахме да търси майка си :)
Аватар
biserkehayov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от biserkehayov »

Днес на Ной, видях да вадят 3-4 писалки. Така, че човките са тук.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

да,би трябвало вече да се вади по някоя.миналата година от по-рано се почна.другата седмица ще се дооборудвам и ги мятам и аз :D
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

Сутринта бях на Германката за сафрид и като слизам по скалите гледам зарганските места опасани с един голям далян. Дотука със зарганския риболов на Германката.
stoyanstoyanov1990
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanstoyanov1990 »

За жалост така и не съм имал честта да хвана зарган все още не че и много съм ходил, но все не уцелвам на метеорологични условия. Ходил съм само на Крайморие. Ще съм много благодарен, ако някой ме посъветва къде мога да отида. То е ясно, че рибата на едно място не седи но все пак.
peshocmeta63
новобранец
новобранец

Мнение от peshocmeta63 »

stoyanstoyanov1990 написа:За жалост така и не съм имал честта да хвана зарган все още не че и много съм ходил, но все не уцелвам на метеорологични условия. Ходил съм само на Крайморие. Ще съм много благодарен, ако някой ме посъветва къде мога да отида. То е ясно, че рибата на едно място не седи но все пак.
Ами колега то по това време на годината ще е най добре да търсиш заргана на рибната борса във Варна например,там със сигурност я има. Като не ходиш никъде, у дома няма как да я хванеш. Искаш хем да ти е сухо дупето, хем зарган да хванеш.Това го няма никъде.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Straight,този далян го има много отдавна.отделен е въпроса,че миналата година някой му беше разказал играта но тази го възстановиха.и на мен ми се струва,че сега е малко по-близо от колкото беше преди но не съм сигурен,защото и аз само отдалеч го зърнах и все още не съм прескачал на зарганската скала.дано окото ме лъже.. :evil:
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Борисе , покрай сафрида май отървахме зарганите-майки (а се дочу ,че някои са ги мелели на юг ,ама по-конкретно инфо никакво и нийде). Днес на 1-во корабно място в Порт Бургас видях милиони зарганчета-бебоци с дължина около една и половина кибритени клечки (100 % бяха зарганчета ,а не примерно уви). Сафридите и едрите граци яко ги пръскаха. С цел да опазя повече рибета :wink: от най-любимият ми за риболуване вид , намачках 5 кила сафрид и граца (5:30-12:00) :axe: :lol:
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

ахаха аз от чернокопа искам да ги пазя ма не ми се получава засега.
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Вчера ми изчезна някак си едната кука, пък да видим.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

shturetc написа:Борисе ... (100 % бяха зарганчета ,а не примерно уви)... :axe: :lol:
аз лично досега не съм виждал толкова дребен зарган.преди няколко години бях пуснал една снимка със пасажи ува.и аз като теб бях на 100% сигурен,че е зарган.колегите като видяха и веднага ме поправиха.ако имаш възможност щракни ако ти се отдаде възможност и ти една да видим за какво иде реч :drinkers:
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Уви , нямам техническа възможност да заснема пасажа(ите). Ти нали шеташ из бургаското пристанище? Защо не отскочиш до 1-во място (точно до "кафето" до яхтеното пристанище) и сам не се убедиш в истинността на словата ми? Зарганчетата се мъндахерцат от зеления фар до импровизираната ограда , зад която работници сглобяват някакво мащабно съоръжение (ще се ориентираш на място).
Инак ,има открояваща се разлика във външния вид на малките зарганЕта и увите (например в окраската-вторите имат ясно отличаващи се блестящи странични линии...нещо подобно на дЗвера на аватара ми),а и поведението на пасажите е коренно различно (зизитата се движат подобно на огромен пасаж атеринки,а увите са на кълбо).
Да не взема няколко "движещи се клечки" на търмък с чепарето ме спря единствено това,че с премрежен поглед си ги представях като...50-60 см-ови каиши :rolleyes:

:drinkers:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

утре ще мина.стискам палци да си прав :D
Изображение
Аватар