Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

разузнаване
Модератори: emo vasilev, alekst
калкане, казваш 10 удара си имал... освен че трябват по малки куки от калканските, дали пък няма да е удачно да се пробва такъм подобен на кефалския с тапи ( стръвта закачена на летичка ), за да може да повдигне стръвта и да няма толкова ялови удари. Ти на каква стръв беше, прясна солена, парчета от риба или лентички ? А на колко метра горе долу запращаш стръвта ? даи някакви подробности.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти най-добре знаеш че при опит да се извади куката умира.batmilen написа:Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица...

Ударите бяха на граца и на трицоне осолена за твърдост.Използвахме цели риби.dodo написа:калкане, казваш 10 удара си имал... освен че трябват по малки куки от калканските, дали пък няма да е удачно да се пробва такъм подобен на кефалския с тапи ( стръвта закачена на летичка ), за да може да повдигне стръвта и да няма толкова ялови удари. Ти на каква стръв беше, прясна солена, парчета от риба или лентички ? А на колко метра горе долу запращаш стръвта ? даи някакви подробности.
10 удара общо не само на мене а на още 2 момчета с мене.Бяхме с 6 въдици общо.
Мисля че ще е по удачно на дъно не на тапа защото морето е бурно и ще имаш пробелми + постояни премятания.
За бракониерите само слънчаци
!

-
- ще става разбирач
Жертвай куката другия път....макс 10-15 стотинки струва.Рязваш я и го пускаш с куката в устата.След седмица няма да има и помен от неяkalkan4o написа:Ти най-добре знаеш че при опит да се извади куката умира.batmilen написа:Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица...![]()

- Михалич
- ще става разбирач
Калканчо, фани некоя кака - по-големичка от тебе - и хубаво се утъркай у нея - знаеш за кво иде реч - стига си се ядосвал тука
Аз като се "напрегна" така правя
или пък лапам "джама" - шишето де
Пробвай и ще видиш че бачка
ще ти улекне!

Аз като се "напрегна" така правя

Пробвай и ще видиш че бачка

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнаех че така става мислех че рано или късно ще умре но явно съм грешалexecutor написа:Жертвай куката другия път....макс 10-15 стотинки струва.Рязваш я и го пускаш с куката в устата.След седмица няма да има и помен от неяkalkan4o написа:Ти най-добре знаеш че при опит да се извади куката умира.batmilen написа:Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица...![]()

За бракониерите само слънчаци
!

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
е грешка направи като показа маломерната рибка - и на мен ми се е случвало да хвана калканче на по малка кука , кокато съм хвърлял за попчета - в този случай рибката няма шанс , но ако проваш с поголеми куки две нули, три нули и по голямо парче риба за стръв - калканчетата ще са от кило и половина на горе
и един съвет гледам че си много запален - когато хвърляш за калкан гледай да не е от всоко място - като вълнолом - за по големите риби е невъзможно да се изкарат
и един съвет гледам че си много запален - когато хвърляш за калкан гледай да не е от всоко място - като вълнолом - за по големите риби е невъзможно да се изкарат

Красимир от Балчик