разузнаване

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица... :lol:
dodo
новобранец
новобранец

Мнение от dodo »

калкане, казваш 10 удара си имал... освен че трябват по малки куки от калканските, дали пък няма да е удачно да се пробва такъм подобен на кефалския с тапи ( стръвта закачена на летичка ), за да може да повдигне стръвта и да няма толкова ялови удари. Ти на каква стръв беше, прясна солена, парчета от риба или лентички ? А на колко метра горе долу запращаш стръвта ? даи някакви подробности.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

batmilen написа:Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица... :lol:
Ти най-добре знаеш че при опит да се извади куката умира. :wink:
dodo написа:калкане, казваш 10 удара си имал... освен че трябват по малки куки от калканските, дали пък няма да е удачно да се пробва такъм подобен на кефалския с тапи ( стръвта закачена на летичка ), за да може да повдигне стръвта и да няма толкова ялови удари. Ти на каква стръв беше, прясна солена, парчета от риба или лентички ? А на колко метра горе долу запращаш стръвта ? даи някакви подробности.
Ударите бяха на граца и на трицоне осолена за твърдост.Използвахме цели риби.

10 удара общо не само на мене а на още 2 момчета с мене.Бяхме с 6 въдици общо.

Мисля че ще е по удачно на дъно не на тапа защото морето е бурно и ще имаш пробелми + постояни премятания.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

kalkan4o написа:
batmilen написа:Карагьоз не видях...а това маломерно камберче...върнахте ли го обратно...или като "пенсийте" го сторихте на чорбица... :lol:
Жертвай куката другия път....макс 10-15 стотинки струва.Рязваш я и го пускаш с куката в устата.След седмица няма да има и помен от нея :wink:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

да не се стискай за една кука...а пускай калканчето обратно...нали го снима...за спомен...........
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Калканчо, фани некоя кака - по-големичка от тебе - и хубаво се утъркай у нея - знаеш за кво иде реч - стига си се ядосвал тука :wink: :lol: :lol:
Аз като се "напрегна" така правя :lol: или пък лапам "джама" - шишето де :lol: :lol: :lol:
Пробвай и ще видиш че бачка :wink: :lol: :lol: :lol: ще ти улекне! :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

колега тя тая красавица е 300 грама бе забранени са:-) пускай ги такива не се хвали стях
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

executor написа:
kalkan4o написа:
Жертвай куката другия път....макс 10-15 стотинки струва.Рязваш я и го пускаш с куката в устата.След седмица няма да има и помен от нея :wink:
Незнаех че така става мислех че рано или късно ще умре но явно съм грешал :wink: .
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е сега вече знаеш... :lol: като хванеш някое мъниче...снимчица и обратно в морето... :lol: Да се засрамят пенсийте...хахаха... :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Лошото е че там където ходя никой не ходи да лови калкани през зимата аз досега там човек не съм виждал а вече 2ри хващаме там а никаде другаде не хващаме...може би просто късмет :roll: .А самото място е по-близко и от най-близкото където може да се ходи за риба :lol: .
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

е грешка направи като показа маломерната рибка - и на мен ми се е случвало да хвана калканче на по малка кука , кокато съм хвърлял за попчета - в този случай рибката няма шанс , но ако проваш с поголеми куки две нули, три нули и по голямо парче риба за стръв - калканчетата ще са от кило и половина на горе
и един съвет гледам че си много запален - когато хвърляш за калкан гледай да не е от всоко място - като вълнолом - за по големите риби е невъзможно да се изкарат :wink:
Красимир от Балчик
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”