Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир " Паничката с.Аврен
Модератор: sapuna
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: язовир " Паничката с.Аврен
То по принцип от тази толкова обилна информация за дадения паткарник нищо не се разбира !Димитър Стоянов написа:Откриха риболова на язовир " Паничката с.Аврен.
Откриха риболова на язовир Купичката в с.Истина - айде ходи го намери и снимки да направиш !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Антоне,амура наистина е изваден преди два-три дена от язовира и тежи 18 кг.Инфото ми е сигурно-от един колега който живее в Аврен.Бил е свидетел на ваденето на въпросния амурlishev_64 написа:А бе, кога се завъртяха тези трофейни рибоци в тази локва(миналата го зарибиха, тази го разрешиха....)? А малко снимчици на 3 и 5 килограмовите? Ча па и сом!!!![]()
![]()
. Иначе, евала - рибока е перфектен!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Риба има на гьола-но е малко заразена-,който лови и разбира ще види...и амур и шаран има доволно,но е малък и е само за начеши краста....Без да обиждам арендаторите го нарекох гьол-просто е малък -микро водоем.Но край Варна няма голям избор така че ...който иска ще се убеди....
kasmet
- lishev_64
- разбира нещата
Окей, склонен съм да се съглася с теб, ама като подочух, че същият Димитър Стоянов е арендатора на "Паничката", как да се доверя на подобна самореклама? Не знам!pasator написа:Антоне,амура наистина е изваден преди два-три дена от язовира и тежи 18 кг.Инфото ми е сигурно-от един колега който живее в Аврен.Бил е свидетел на ваденето на въпросния амурlishev_64 написа:А бе, кога се завъртяха тези трофейни рибоци в тази локва(миналата го зарибиха, тази го разрешиха....)? А малко снимчици на 3 и 5 килограмовите? Ча па и сом!!!![]()
![]()
. Иначе, евала - рибока е перфектен!

Всеки има право да си я тълкува по собствен начин!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- новобранец
ve4er razre6eno li e da se pravi ribolovДимитър Стоянов написа:Откриха риболова на язовир " Паничката с.Аврен.[attachme100000921316908_1200116_290117634_n.jpg[/attachment]