Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Мрежарче от Пловдив
Модератор: bobopeli
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Мрежарче от Пловдив
Пичове решаването на този проблем не е кой знае каква философия,стига някой да се заеме сериозно с нея.Мисля че по голямата част от българските риболовци биха участвали в една подписка,да се определи среща с министъра където да се предаде,като се настоява за гласуване на специален закон по въпроса с бракониерите.Всеки проблем е неразрешим докато човек не се захване сериозно с него!Затова няма смисъл да си правим проветрение на устата,а да действаме,защото всичко това е само в наш интерес,и ако не "извикаме"няма как да ни чуят.
Та по същество:
Правим една тема в която никой не пише нищо друго освен името си.Мисля че в продължение на месец-два ,ще се съберат доста хора от цяла България(естествено всеки на който му пука трябва да събере колкото може повече имена)Правим един голям списък и с него-в министерството
Поздрави на всички!
Та по същество:
Правим една тема в която никой не пише нищо друго освен името си.Мисля че в продължение на месец-два ,ще се съберат доста хора от цяла България(естествено всеки на който му пука трябва да събере колкото може повече имена)Правим един голям списък и с него-в министерството

Поздрави на всички!
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;