Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пак крадци на яз.Искър
Модератор: dantho.mihov
Re: Пак крадци на яз.Искър
Следя темата със съчувствие към пострадалите колеги и търсейки изход от проблема реших,че е най-добре всеки,който посещава района да си осигури аудио подслушване на
автомобила и при странни звуци да реагира своевременно със сопа,спрей,газов патлак и т.н.
Постига се лесно,струва дребни пари и поддържа контрол до 300-400 м,а по вода-почти двойно повече.Чувствителността и чистата връзка са достатъчни за случая.
автомобила и при странни звуци да реагира своевременно със сопа,спрей,газов патлак и т.н.
Постига се лесно,струва дребни пари и поддържа контрол до 300-400 м,а по вода-почти двойно повече.Чувствителността и чистата връзка са достатъчни за случая.
- chapara
- ще става разбирач
Бем ти риболова в този случайgogibo написа:Следя темата със съчувствие към пострадалите колеги и търсейки изход от проблема реших,че е най-добре всеки,който посещава района да си осигури аудио подслушване на

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Божо,съгласен съм,че една слушалка в ухото може да внесе дискомфорт.Ама представи си следното:
Успешен риболов,хубава компания,чудесно време през деня- кеф отвсякъде...
Тръгваш си,качваш се при колата,а тя я няма... Или, ако е там, пък го няма акумулатора или джантите с гумите,радиото и квото се сетиш още.... Та,сигурен съм,че "Бем ти риболова"ще е най-
безобидната ти "реплика", докато се прибираш към дома си с квото е останало от колата.
Успешен риболов,хубава компания,чудесно време през деня- кеф отвсякъде...
Тръгваш си,качваш се при колата,а тя я няма... Или, ако е там, пък го няма акумулатора или джантите с гумите,радиото и квото се сетиш още.... Та,сигурен съм,че "Бем ти риболова"ще е най-
безобидната ти "реплика", докато се прибираш към дома си с квото е останало от колата.
Лошото е, че и двамата сте правиgogibo написа:.... Та,сигурен съм,че "Бем ти риболова"ще е най-

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chapara
- ще става разбирач
Изпитах го:chapara написа:Бем ти риболова в този случайgogibo написа:Следя темата със съчувствие към пострадалите колеги и търсейки изход от проблема реших,че е най-добре всеки,който посещава района да си осигури аудио подслушване на
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B4%D0%B5
Бем ти Алино

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз извадих късмет на Алинуту. Лайнара си порязал ръката и само ми беше полял вратата с кръв.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Божо,не знаех,че и ти си потърпевш. Съжалявам.
Аз само давам изпитана "рецепта",която ползвам винаги,когато не си виждам директно колата.
Досега не съм имал проблем.Дано и занапред да нямам разчитайки на простото устройство.
А като може да вземе мерки човек,но не го направи,после и да се вайка файда няма.
Аз само давам изпитана "рецепта",която ползвам винаги,когато не си виждам директно колата.
Досега не съм имал проблем.Дано и занапред да нямам разчитайки на простото устройство.
А като може да вземе мерки човек,но не го направи,после и да се вайка файда няма.
- chapara
- ще става разбирач
Дай тогава повече инфо за устройството, ма като за лаици 

Обикновен УКВ микрофон с батерия 9в.
Слушаш с радиото на GSM-а или друго някакво със слушалки.
Просто и безотказно.
Просто и безотказно.
- chapara
- ще става разбирач
С една дума , аз няма да се оправя, по добре пепелянки да сложаgogibo написа:Обикновен УКВ микрофон с батерия 9в.
Просто и безотказно.

Лесно се пускат,ама как се хващат??....
За устройството ще ти съдействам.На ЛС.
...........за ушичкитете, с по-мощните батериикиgogibo написа:Лесно се пускат,ама как се хващат??....

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
вече е подготвеноMepoooo написа:Добре, това започна да зачестява. Трябва да се направи нещо