Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дядо и внуче !
- dan10
- фен клуб-скобар
Re: Дядо и внуче !
Браво колега!!! Страхотен излет с малкия 

- misho_tsakov
- ще става разбирач
по хубаво от това няма! Браво за мерака и търпението. Гошко запали ли се?
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
- mitko ribara
- ще става разбирач
Учителя винаги ще е учител...ученика става професор.Поздрави и много хубав клип!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- трапера
- сериозен играч
Браво,Ачо!!!
Както винаги си представил излета в чудесно клипче. Дано малкия Гошко да се е "зарибил"!
ПС-Сигурно минаха два месеца,откакто ми даде "уроците по кинематография". Имах време само за една проба,която се нуждае малко от "шлайфане",но пустото време все не стига.Като направя нещо свястно,първо ти ще го видиш! Още веднъж благодаря за съветите и затова,че споделяш тези прекрасни клипчета тук във форума!!!!!
Както винаги си представил излета в чудесно клипче. Дано малкия Гошко да се е "зарибил"!
ПС-Сигурно минаха два месеца,откакто ми даде "уроците по кинематография". Имах време само за една проба,която се нуждае малко от "шлайфане",но пустото време все не стига.Като направя нещо свястно,първо ти ще го видиш! Още веднъж благодаря за съветите и затова,че споделяш тези прекрасни клипчета тук във форума!!!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Браво!!!

Освен да вземем твоят Лъки,тогава вече картинката ще е пълна-дядо,внуче и куче,но пък ще трябва да си намерим и по-млада баба!!!borislav58 написа:....П.п.Само ти липсва кучето

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Какво ли не прави един дядо за внучето си, а
!
А дядо Телескоп е направил и клип, направо професионален, много се зарадвах като го изгледах !
А поста на Бутник ме разсмя от сърце :

А дядо Телескоп е направил и клип, направо професионален, много се зарадвах като го изгледах !
А поста на Бутник ме разсмя от сърце :
За съжаление на мен не искат, за сега да ми раждат внуче, колко ли ще чакам още, не знам ?butnik написа:....Внучето не ви изпива биратане мрънка,че му е топло или студено,слуша ви внимателно без да ви прекъсва и още много такива,но най-важното е,че носи много радост със себе си.Да ви е жив и здрав Гошко!
- pacho109
- сериозен играч

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е, те тия спомени остават за цял живот. Браво и на дядо,и на внуче и на оператор(предполагам : татко). Много успехи и трофеи на малкия риболовец и много здраве и радости на учителите му.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Някои са изпълнени със спомени,а други започваме да си мечтаем! 
п.п. Баба,па дори и млада не ви трябва на вода,по добре си водете и котка!

п.п. Баба,па дори и млада не ви трябва на вода,по добре си водете и котка!
-
- научил се да хвърля
Еваала !! Да сте живи и здрави и двамата и много улов ви пожелавам ,когато ходдите за риба 

Дано мечтата скоро се сбъдне!sapuna написа:Някои са изпълнени със спомени,а други започваме да си мечтаем!....

Като се замисли човек има абсолютен резон в предложението ти! И колегата @Бутник в поста си намекна върху някои предимства и недостатъци,които са в пряка зависимост от това кой те придружава по водоемите!!!sapuna написа:....п.п. Баба,па дори и млада не ви трябва на вода,по добре си водете и котка!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- antivik
- кандидат преподавател
Телескоп написа:Като се замисли човек има абсолютен резон в предложението ти! И колегата @Бутник в поста си намекна върху някои предимства и недостатъци,които са в пряка зависимост от това кой те придружава по водоемите!!!sapuna написа:....п.п. Баба,па дори и млада не ви трябва на вода,по добре си водете и котка!

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- borislav58
- сериозен играч
Еееее нямаш проблеми приятелю като роди Лъки ще имаш и кучеТелескоп написа:Освен да вземем твоят Лъки,тогава вече картинката ще е пълна-дядо,внуче и куче,но пък ще трябва да си намерим и по-млада баба!!!borislav58 написа:....П.п.Само ти липсва кучето

Бабата е най лесна бре

Браво много ми хареса клипа. Ние с моя внук пролетта на Пясъка само един ден ловихме риби.Чакам да ми го доведат юли и ще ходим на спане .
Това той си го улови

Всичко заебавам и за риба заминавам!