Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Предложение!
Модератор: sapuna
Всички дето сте писали по-нагоре сте прави. Отчето не е прав за някой неща, Барутчия и ти обаче прекаляваш. На мене ми намирисва на някакво разчистване на ваши лични сметки. Как така Отчето си го търпял тук с години и изведнъж тръгна с банването? Защо не си го направил по-рано?
Без него не е същото, затова моля, направете компромис един друг.
Без него не е същото, затова моля, направете компромис един друг.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Айде и яз да се намеся
Ибреее на джумбаретооооо
Сега сериозно, без да искам да обидя някой и не визирам никой.
НО има потребители който не дават никаква информация съвместима със понятието риболовен форум. Та те от каква полза са за развитието и привличането на повече хора във форума.
Имам доста излети с хора с който съм се запознал тук във форума и малко или много свикнах с него. По-точно следя го и имам интерес да се развива.
Първо бях почнал да пиша в шаранджийски подфорум, е да ама там ме нахокаха че съм използвал изостанали методи и няма да хвана шаран така, и едва ли не съм браконер който съсипва рибата по водоемите. Просто спрях да пиша там.
После реших да питам в сомския риболов нещо, е там пък ме изкараха че съм се правил на терминатор че съм си влачел лодката по пътя няколкостотин метра. Та спях и да пиша там.
И тези мнения идваха според мен от хора който найстина разбират риболова за който беше съответния подфорум, но не възприемаха че някой нямат възможност за риболов като техния или не възприемаха друг начин на съответния риболов.
За обиди не съм , видял (пък и не съм обидчив) но за присмех и подигравки бол.
Няма да спра да пиша във форума , просто ще си пиша както сега в
3-4 подфорума. Денонощно съм неангажиран, нямам фианасови проблеми засега, ходя постоянно за риба и ме боли фара за спецялисти ходещи 20-30 пъти в годината
Но модераторите трябва да си вършат работата строго и без корист.
П.П. Да повторя не визирам никой и този проблем не е само на нашия форум

Ибреее на джумбаретооооо

Сега сериозно, без да искам да обидя някой и не визирам никой.
НО има потребители който не дават никаква информация съвместима със понятието риболовен форум. Та те от каква полза са за развитието и привличането на повече хора във форума.
Имам доста излети с хора с който съм се запознал тук във форума и малко или много свикнах с него. По-точно следя го и имам интерес да се развива.
Първо бях почнал да пиша в шаранджийски подфорум, е да ама там ме нахокаха че съм използвал изостанали методи и няма да хвана шаран така, и едва ли не съм браконер който съсипва рибата по водоемите. Просто спрях да пиша там.
После реших да питам в сомския риболов нещо, е там пък ме изкараха че съм се правил на терминатор че съм си влачел лодката по пътя няколкостотин метра. Та спях и да пиша там.
И тези мнения идваха според мен от хора който найстина разбират риболова за който беше съответния подфорум, но не възприемаха че някой нямат възможност за риболов като техния или не възприемаха друг начин на съответния риболов.
За обиди не съм , видял (пък и не съм обидчив) но за присмех и подигравки бол.
Няма да спра да пиша във форума , просто ще си пиша както сега в
3-4 подфорума. Денонощно съм неангажиран, нямам фианасови проблеми засега, ходя постоянно за риба и ме боли фара за спецялисти ходещи 20-30 пъти в годината

Но модераторите трябва да си вършат работата строго и без корист.
П.П. Да повторя не визирам никой и този проблем не е само на нашия форум

Кой ти иска биографията пък на тебе
, че реши тук да я напишеш? И по всичко си личи , че си умирал от завист
, и сега се кефиш , че майсторите ги няма вече тука. С такива като тебе форума ще се затрие.Аз за първи път те забелязвам например
. И когато на мене ми е трябвало инфо за някоя риба, не ти, а баннатите са ми помагали
. Затова ако тебе те баннат, никой няма да забележи, но много хора искат Отчето да се върне, и явно има защо.

- ivan_yo
- разбира нещата
ееей, ОТЧЕТО та отчето. Писна ми х...я от твоя рев за ОЧЕТО.Veronika написа:Кой ти иска биографията пък на тебе, че реши тук да я напишеш? И по всичко си личи , че си умирал от завист
, и сега се кефиш , че майсторите ги няма вече тука. С такива като тебе форума ще се затрие.Аз за първи път те забелязвам например
. И когато на мене ми е трябвало инфо за някоя риба, не ти, а баннатите са ми помагали
. Затова ако тебе те баннат, никой няма да забележи, но много хора искат Отчето да се върне, и явно има защо.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- daniel_g
- разбира нещата
Отчето та отчето , както казва колегата , ми кат ви липсват толкоз многоVeronika написа:Кой ти иска биографията пък на тебе, че реши тук да я напишеш? И по всичко си личи , че си умирал от завист
напраите си сомски форум и на воля си пишете за всичко, но недеи да обижадаш др колеги . Тва искал да напише , написал го , я се изрепчи на Отеца ако напише някоя простотия , Няма го напраиш ,ама сега баннаха го и вече всички "лоши" . Тва мисли , тва пиши колегата ! Пари да ти взема да го четеш - НЕ , аиде тогава по-полекичка.
Не ви ли гони безсъние от завист. Като научихте че човека си е купил нов и много скъп мерцедес, се насрахте от яд. Мразите го, щото сте бедни и никога не можете да го догоните. Познати келешки истории. Хехехе. Ама едно да ви е ясно. Такива банове не са за първи път, и винаги Отчето, Дурума и др. от групата се връщат. И тогава да са ви яки задниците. Сега се правите на велики, ама като се появят те мълчите като.............
Това форум за коли ли било?!
Верно са скъпички мерцедесите..ама що ли?! То се вижда колко могат във ФОРМУЛА 1. Като махнем 2-та успеха на оня ревльо Хакинен в края на миналия век май не се помни кога за последно преди това са печелили. Това италианци и французи дето не могат да правят коли нещо не могат да се отърват от успехи срещу мерцедес. Така , че не виждам за какво ви е яд ,че някой си си купил мерцедес. Нека си го кара щом го кефи.
Пък ако не ви стига формулата погледнете във WRC и ще ви мине яда
Верно са скъпички мерцедесите..ама що ли?! То се вижда колко могат във ФОРМУЛА 1. Като махнем 2-та успеха на оня ревльо Хакинен в края на миналия век май не се помни кога за последно преди това са печелили. Това италианци и французи дето не могат да правят коли нещо не могат да се отърват от успехи срещу мерцедес. Така , че не виждам за какво ви е яд ,че някой си си купил мерцедес. Нека си го кара щом го кефи.

Това форум за коли ли било?!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Така мисля че два пъти съм го написал, ама явно пак не е ясно.Ivak написа: Сега сериозно, без да искам да обидя някой и не визирам никой.
П.П. Да повторя не визирам никой и този проблем не е само на нашия форум![]()
![]()
От каква завист да съм умрял

Че какво ми липсва на мен че да завиждам.
Да съм написал някъде че не искам Жоро Гоцов да се върне.
Да съм ви засегнал с нещо колежке Вероника.
Каква биография съм написал по горе че аз не я виждам.
Защо е този заядлив тон, нямам против никой.
Че нямало никой да забележи ако ме баннат, ама има си хас да забележи при положение че си драскам само от време на време и има стотици като мен.
Че съм завиждал за прослувутата С-класа, защо да завиждам

Автомобила е много добър, но не е за моето ниво , не съм дорасъл за такъв, затова си налягам парцалите с малки трошляци

За това че форума че ще се затрие с мен, добре ако бъда предупреден или помолен от подходящите за това хора , го напускам без да задавам въпроси

Защо да се кефя , че майсторите ги няма аз от кого ще се уча или ще ми е по-добре да откривам сам топлата вода.
Затова че сега ме забелязвате колежке съжелявам, че може би с лошо съм ви направил впечатление, но никога не съм имал за цел да се забелязвам.
За инфото за рибата, не съм можел да ви го дам или не съм знаел какво да отговоря затова не съм дал мнение.
- Боро
- научил се да хвърля
Ех...Колежке...
Според мен Барутчията е много свестен и уравновесен човек, който знае какво прави... Имам чувството, че отчето е абсолютно на ти с алкохола.Спомням си го още като "анатемосаният".Този човек май измисли рибите. Първо бяха сомовете. След това измисли всички сладководни. А напоследък измисли и морските и тръгна да се заяжда с момчетата. Самият аз едвам изтърпявах това, понеже нищо не можех да направя...
П.С. Имам "Москвич 21412" и се гордея с него. Влизам навсякъде. Смешни сте с комплексите си за коли. То ко ли не беще, аватар на БМВ, кой пък си бил купил или щял да си купува Мерцедес. Знаеш ли колко ме интересува !? Тези години, след като поспестя някой лев ще си купя Ферари. И ако стане никога няма да парадирам.
П.С. Имам "Москвич 21412" и се гордея с него. Влизам навсякъде. Смешни сте с комплексите си за коли. То ко ли не беще, аватар на БМВ, кой пък си бил купил или щял да си купува Мерцедес. Знаеш ли колко ме интересува !? Тези години, след като поспестя някой лев ще си купя Ферари. И ако стане никога няма да парадирам.
Re: Ех...Колежке...
ЕВАЛА !!!Боро написа: П.С. Имам "Москвич 21412" и се гордея с него. Влизам навсякъде. Смешни сте с комплексите си за коли. То ко ли не беще, аватар на БМВ, кой пък си бил купил или щял да си купува Мерцедес. Знаеш ли колко ме интересува !? Тези години, след като поспестя някой лев ще си купя Ферари. И ако стане никога няма да парадирам.

-
- новобранец
Колега не си купувай ферари – как ще ходиш за риба с него...Направи му един тунинг на московеца и си готов
Не се сърдете на Вероника, бре – жената е съвсем права! Е вижте й галерията – еми отеца я е повозил на увеселителното си корабче, поснимали са малко пеизажи, половили са некоя и друга рибка... Дай боже всекиму такъв учител!
Откъде иначе ще научиш че Corboss-a е единствената и неповторима макара за сом – вади по 500кила акули, че единствения сонар на този свят е H970c, че кльонка трябва да е от мъждравка, че пръчката за сом трябва да е здрава, че сома кълве във фокуса на звуковия конус и куп други полезни неща... Сега откъде ще ги учиме тия работи, просто не знам... Може би от Вероника
Не се сърдете на Вероника, бре – жената е съвсем права! Е вижте й галерията – еми отеца я е повозил на увеселителното си корабче, поснимали са малко пеизажи, половили са некоя и друга рибка... Дай боже всекиму такъв учител!
Откъде иначе ще научиш че Corboss-a е единствената и неповторима макара за сом – вади по 500кила акули, че единствения сонар на този свят е H970c, че кльонка трябва да е от мъждравка, че пръчката за сом трябва да е здрава, че сома кълве във фокуса на звуковия конус и куп други полезни неща... Сега откъде ще ги учиме тия работи, просто не знам... Може би от Вероника
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е сега и аз ще си премеря комплексите, не бе ще си премеря пишката или пък тука се мереха само коли
Абе нищо мойта е червена,
ПП. Вероника, да ти пратя снимка , ако е толкова важно. Току виж си ме признала за добър рибар, като я огледаш.
Ха сега чао , 4е тичам с кофата да я лъсна хубаво колата да ми се връзва на снимката с прания камофлаж.

ПП. Вероника, да ти пратя снимка , ако е толкова важно. Току виж си ме признала за добър рибар, като я огледаш.
Ха сега чао , 4е тичам с кофата да я лъсна хубаво колата да ми се връзва на снимката с прания камофлаж.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Veronika написа:Кой ти иска биографията пък на тебе, че реши тук да я напишеш? И по всичко си личи , че си умирал от завист
Колежке по полека с колегата Ивак.Аз лично много го уважавам.........и не само аз.Надали има някой от софийските и русенски колеги ,който да не на това мнение.Прочети му първо мненията и тогава скачай.Винаги е писал интересни репортажи.
- daniel_g
- разбира нещата
Здрасти пакVeronika написа:Не ви ли гони безсъние от завист. Като научихте че човека си е купил нов и много скъп мерцедес, се насрахте от яд. Мразите го, щото сте бедни и никога не можете да го догоните. Познати келешки истории. Хехехе. Ама едно да ви е ясно. Такива банове не са за първи път, и винаги Отчето, Дурума и др. от групата се връщат. И тогава да са ви яки задниците. Сега се правите на велики, ама като се появят те мълчите като.............

Безсъни е - да , ма чак пък от завист!!! Евала човкае , успял - купил си кола , е тва е край , точка !!! Тук за рибки си говорим .
Ти защо не идеш у форума на МЕРЦЕДЕС или АУДИ и да се хвалиш какви пастърви си хванала !!! Щото е глупаво и неуместно ! Няма какво повече да говорим !!!
"Познати келешки истории" - визираш себе си или . Ми да келеши сме , ма все от някъде трябва да тръгнем , малко са тез които - оп и от най високото почват !!!
"Сега се правите на велики, ама като се появят те мълчите като..." ми да мълчим и преди кат бяха пак мълчим, никога не съм ходил за сом, не съм клъонкал , не се и меся в тези теми .
Така, че за темата ПРЕДЛОЖЕНИЕ аз смятам , че модераторите за тва са сложение да преценяват сами какво да правят, а не " сега какво ще кажете колеги , да БАН-на ли този , ами другия , ама защо и тн ."
BANN и после всеки да си мисли и прави заключенията за себе си - с какво е виновен и какво е сгрешил.
А така да се говори, нападат и обиждат др колеги - някък си невърви!