Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА и бракониер в любовна целувка
Модератор: bobopeli
Re: ИАРА и бракониер в любовна целувка
От как сме държава няма оправия .Вижте ни историята.
То не е Иванко -убиеца на Асеня ,то не е бай ти Ганя , все простащина и глупост безкрайна-манталитет.
Но за да е по-весело вижте от къде тръгват нещата.
http://boryanageorgieva.blog.bg/lichni- ... ruh.250669
То не е Иванко -убиеца на Асеня ,то не е бай ти Ганя , все простащина и глупост безкрайна-манталитет.
Но за да е по-весело вижте от къде тръгват нещата.
http://boryanageorgieva.blog.bg/lichni- ... ruh.250669
Насе, съгласен съм и даже приемам, че съм в грешка, демек в нарушение, но самото място трудно може да се определи дали е точно река, бараж, старо или ново корито? На всичкото отгоре там има инсталации за добив на инертни материали, да не говорум, че около нас бе пълно с колеги нахвърлили по няколко въдици.... Мен ме хвана яд не за другото, ами за това, че на мен щеше да ми хакнат акта а на сомаджията му прибраха само едно чепаре и го пуснаха по живо по здраво....nasco2 написа:Чл. 24 алинея 2 има го на гърбът на всеки риболовен билет. Някои закони дори да са абсурдни трябва да се спазват, иначе се получава " крадеца вика дръжте крадеца "
По-голям шаран от рибаря няма...
Колега, не споря, дет се вика, човек се учи докато е жив, никъде по-горе не се оправдавам, но ако закона важи за всички, нека ми пишат акт. Оказва се обаче друго, което е споменато по-горе. Що се касае до броя куки - за два биулета имахме пуснати два пръта за за шаран с по 1 кука, 2 плувки с по една кука и един прът за хищник с една кука. Както и да е вече си имам обица на ухотоMitak написа: много правилно!!! незнанието на закона не те оправдава!!!!

По-голям шаран от рибаря няма...
Днес говорих с колега, който се върна от риболов на р.Искър. Каза, че от устието до помпената на Гиген /около 2км/ на 8 места реката е била преградена с мрежи. В участъка е имало и 2 лодки, вързани на брега за дървета. От разговори с местни е разбрал, че така е от доста време. От 01.06.2012г. в района екипи на ИАРА местните не са виждали.