Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

СУЛКА НА КАЛКАНСКИ МОНТАЖ!
Модератор: bobopeli
Pacholev здравей,
Аз лично на Казичане щука не съм хващал, но 90 процента съм убеден, че има! Миналата година като ловях уклей там - на платеното имах характерно прерязване на влакното, докато дърпах поредната рибка. Същото е ставало и с голям колкото карначе земен червей! Ако искаш заедно да идем и да проверим тази хипотеза - обади ми се на ЛС да ти дам координатите си - ще ти покажа характерните места, а в съседния неплатен гьол все още има сулка и чат-пат щука, защо и в платения да няма?
Наслука!
Аз лично на Казичане щука не съм хващал, но 90 процента съм убеден, че има! Миналата година като ловях уклей там - на платеното имах характерно прерязване на влакното, докато дърпах поредната рибка. Същото е ставало и с голям колкото карначе земен червей! Ако искаш заедно да идем и да проверим тази хипотеза - обади ми се на ЛС да ти дам координатите си - ще ти покажа характерните места, а в съседния неплатен гьол все още има сулка и чат-пат щука, защо и в платения да няма?
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Още една сулка!
Ето още една сулка от Негован. Днес я хвана моят приятел Пенко около 18 часа. Тежи 1,460 кг и я снимах с Пенко пред входа на нашия блок, когато дойде да ми се похвали, че не само аз ловя!

Наслука, юнаци!

Наслука, юнаци!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
преди неколко години и аз сьм хващал на негован сулка и костур на блесна-по скоро е инцидентно,нещо като....дружбенското езеро
подтисна ме сампуу с тия жребчески пирани
уато се сетя,че едва допреди 5 години подобни чудеса се правеха на пясьчника и то ВСЕКИ ПЬТ 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".